22

до 6

преди 5 години

А кой е благодетел на ЦСКА - София (Литекс) - честният бизнесмен Гриша Ганчев!!! Откъде са парите му - нещо да си чул за Петрол и Цецо Василев, нещо за пари на ДПС, нещо за Нора Ананиева, нещо за афера с неплатен ДДСА на Левски - милионерчето - шофьор Спасчо? Той с честен труд се сдоби с Виваком и сега с нашите пари от скъпите разговори ( а те са по-скъпи от тези в ЕС) плаща на разни неизвестни ритнитопковци, които и дузпи не могат да реализират.Берое се издържа с държавни пари?!?!?

21

Пената от Мировяне

преди 5 години

До Това не е ЦСКАА ,,Уевски,, фалира през 1992 ,когато стана ГМО ФК ,,Лаффчис,, 1992...

20

123

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянМи не е кисело, просто Българският футбол така се спонсорира. Тъжната истина. Откъде пари иначе, от тениски и телевизионни права ли?!

19

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До 123гроздето е кисело. национална черта на съвременния българин - за леевски, за евровизия. открояваща се до другите две- за ядене и дефекация, и тая от на дядо му брадвата, нанесена на сбора на село преди 10 години.

18

123

преди 6 години

Абе аре бе, добре че коефициента беше 9към 1 за победа на Славия, та и играчите на Левси бяха заложили срещу себе си. Кого лъжете не разбрах.

17

Ганчо

преди 6 години

Колкото и да плюете Славия, тя е носителя на купата. Колкото и да плюете Венци Стефанов той единствено е човека поддържащ футболен отбор от БЪЛГАРСКИ играчи. Колкото и да плюете, Левски не са научени да бият дузпи. В футбола печели този който е вкарал повече голове, независимо как. В този мач Славия вкара повече. За това спрете да коментирате нещо минало , а гледайте следващите мачове и ще видите доста интересни резултати.

16

бла,бла

преди 6 години

Започва и свършва с тебе и твоите 200 фена по трибуните, г-н Стефанов. Не си затвори миризливата уста ти.

15

БЕЗБФС

преди 6 години

ТАКА Е! ФУТБОЛА Е ЗАПОЧНАЛ СЪС СЛАВИЯ И СЕГА ЗАВЪРШВА С НОВИЯ ОТБОР ЛУДОГОРЕЦ!

14

Краси

преди 6 години

В.Стефанов е ужасна кръстоска между комунист носещ тениска с лика на *** и крадец-мафиот.И понеже той често говори за Господ-да Той го наказа преди години.

13

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

12

наблюдател

преди 6 години

Футболът не започва, но свършва с ЛеФски!

11

ЦСКА за смях

преди 6 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата ,чичо Венци(шкембето) и турските сериали...

10

Червените другари

преди 6 години

Левски е създаден за да има с кого да играе Славия . Бат Венци

9

Бухаха

преди 6 години

Гаврата с ФК Доносник не спира. Да иляди бат' Венци, респект!

8

Жон

преди 6 години

Чичо венци ти имаш наи малко право да говориш твоето отборче се издържа само от черно тото помним 96година как станаха работите

7

Анонимен

преди 6 години

"БФС и клубовете се опълчиха срещу планираните промени в закона за хазарта"Ето КОЙ комадва футбола в Бг.То не че тайна ама плебса все не е разбрал.Та да ви го кажа в прав текст щото и сега "нИ стИе" разбрали......***-ев-ски, Черепа и и ДПС!!!! А отзад се подават чутурите на КУКЛОВОДИТЕ с памперси.

6

Анонимен

преди 6 години

СИК още си има отбор - Славия!!!Докога с тия мутренски номерца???

5

Петров

преди 6 години

Стефанов е някакво умалено в стила на безпочвени хвалби и увеличено в стил на физически неограничено лапане подобие на лидера от Банкя.

4

Анонимен

преди 6 години

БГ-футбол се контролира от мафиоти и мутри ..............кой не е разбрал още???

3

Шопо

преди 6 години

Нема ,,Левски,, !!! От 1992 година има ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 гр. Тесалоники !!!