290

А

преди 5 години

КАКВО СТАВА С ХЪБЧЕТАТА,ВЕЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ,ХЪБЧЕТА ,ТА ХЪБЧЕТА,СЕГА СИ ЗАЕТ СЪС ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ,САМО ЧЕ НЕ ЗНАМ НАС КАКВО НИ ТОПЛИ,АКО ИМАХМЕ ЮЖЕН ПОТОК И БИЛИНЕ ЩЯХМЕ ДА ГИ ЗАРИБИМ С ГАЗ И ТОК,ПЪК СЕГА СМЕ ПО ГОЛИ ДУПЕНЦА,И САМО БЪРБОРИМ,ПАРИ,ИКОНОМИКА,СТОКИ,ПРОМИШЛЕНОСТ,СЕЛСКО СТОПНСТВО,БАТЕ.

289

ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ СЪ

преди 5 години

ГЕРБ И ГРАДУШКИТЕ СЪСИПАХА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ЕДНА ГРАДУШКА НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТРЪГНАЛ САМОЛЕТИ ДА КУПУВА

288

Миташки

преди 5 години

Само бледолики ще останат и тои ще им бъди вожда....

287

Оги

преди 5 години

Пак номера незнам какво цели ама се досещам......

286

gigov

преди 5 години

Ами,така беше. Младите, работещи в Европа, пращаха пари на родителите си. Но, вече остарелите млади не пращат... няма ги родителите! Какво ли ще стане 2020 ,когато европари няма да има, но ще има много "ромеи" и много малко родители!? 53991

285

Анонимен

преди 5 години

А преди няколко години хваеше европа че ни взима младите да могат да пращат пари насам. Чак сега се осети какво значи това... няма кой да плаща ддс, да купува стоките, да плаща осигуровки и да си харчи паритев БГ. Младите вместо в работна сила се превърнаха в туристи за България.

284

Анонимен

преди 5 години

Ами вижте на обявите за работа в прованса, какви сумички дават и сметнете разходите за ток, вода и храна. Какво остава :-->. Сега внасят и джигитайци от П си майна.Кой да остане тук и за какво?

283

Работодател

преди 5 години

Никой не ги краде! Те сами си бягат.Говоря за кадърните! Признавам ,работодателите сме едни преките виновници за този факт.Но държавата е хем пряк,хем косвения виновник защото благодарение на нея ,Бизнеса не може да подсигури адекватно заплащане!

282

Анонимен

преди 5 години

Никой не ни е откраднал, сами си тръгнахме. И още ще си тръгват!

281

Ицо

преди 5 години

Така е кадрите ни крадат и то яко, това митничари това чиновници-краднат яко

280

БОЦЕЕЕ!

преди 5 години

По краденето,ти си специалист.

279

Оги

преди 5 години

Сетил се ама късно брат....

278

Асен мустака

преди 5 години

Кой ти го каза боко......

277

Миташки

преди 5 години

Боко е ходил на гледачка маи......

276

Сержант

преди 5 години

Ще ти го проумее топката на раменете, че образованието и запазване на способните кадри е важно. Но най-важно е демографският проблем на българите не на кафевите.

275

MAD

преди 5 години

А кой ги гонеше и обиждаше, а кой казваше - който не му харесва границите са отворени.Егати педе_раса. Пак гледа да трупа политически дивиденти. ВЙ *** НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВА

274

Партиен член

преди 5 години

Ей тоя откри топлата вода.Не знаех че трябва да се оправят заплатите за да се задържат хората.Сега след това откритие бих го нарекъл фундаментално очаквам масово оправяне на заплати и условия на труд.Бравос.

273

Zz

преди 5 години

Бойко е бок!!

272

Анонимен

преди 5 години

До 293Всеки обикновен българин, който обича страната и народа си, е по добра алтернатива !!!!!

271

Гошо

преди 5 години

Готовите кадри ти ги прокуди, боко не лъжи. Кадрите не се раждат, те се обучават с години за да станат кадри.Ама на вас така ви изнася, за да не плащате, събирате ги от кол и въже, ама дали ще станат кадри... за жълти стотинки. .. е друг въпрос. Така че хич да не ти е на....