5

до 1,2,3

преди 5 години

Че си се зомбирал е ясно, но си далече от причината за това.Въобще поставил си си много трудна задача да разбереш причината за това, но все пак успех.

4

hm

преди 5 години

да и аз мисля че холограмите са опасни за живота. А коланите ги правят нарочно черни, за да се нагорещяват и да прегряват важни вътрешни органи. Замислете се защо лостовете за мигачите са черни - също да ти парят пръстите и да получаваш неизличими петна !

3

Разболяват нарочно

преди 5 години

АКо на Вашия автомобил имате залепени холограми убиици продавани от терористи на власт с полицейски рекет НЯМА КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ РАЗБОЛЯВАНЕ..Експерти могат да ползват различни диагностични методи з а констатиране на трайни увреждания вкл след 15 минутен престой на водача в автомобила.

2

УБиват с ДМК

преди 5 години

холограмите убиици продавани от орг престъпници на власт в София правят особен убииствен стрес на пешеходци готвещи се да пресекат рискова пешеходна пътека заради зомбирани водачи облъчвани с цел снимане на нарушения и последвали НЕЗАКОННИ електронни фишове.Всеки може да го почувства особенно в зоните на терористичните камери инсталирани д а облъчват и снимат /въпреки ЗАБРАНА От ОСновния закон

1

Цакат с холограми

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София принудиха милиони водачи да прецакат жестоко автомобилите си с тежко вредни зомбиращи холограми лепени НЕЗАКОННО На предни стъкла.Ползват обемно проникващи скенери и терористични камери з а активиране на вградени съоръжения в холограмните високо вредни оръжия.Чрез холограмите обсебват и зомбират водачите вкл с цел трайно заболяване..,катастрофи или убииства на пътя.Зомбираните чрез ДМК се принуждават да карат в нарушение на Закона с цел снимки и ГЛОБИ>