19

Анонимен

преди 6 години

Пореден тъпизъм от бездарници.

18

Анонимен

преди 6 години

Репортерчето нещо се объркало(или нарочно като всички ***)пробутват чалгата като български фолк.Това не е наша(българска) поп фолк култура.Това е ромска поп"култура" и се натрапва от всички медии и *** защото са политически слугинажи.личи си че и бъдещите журналисти ще са такива завършили ФакултетО.Идеята,концепсията е *** и изобщо не е забавна.

17

Анонимен

преди 6 години

Да разбирам ли, че отговорилите правилно ще трябва да дават свои пари за благотворителност пари вместо да печелят? Добре би било откърмените с чалга да допринесат нещо за обществото.

16

гражданин

преди 6 години

До спонсор на МВР не го гледай, за теб ползата е никаква

15

тнт

преди 6 години

Всъщност добре са показали тези млади хора що за ниво имат днешните студенти. Аз познавам не малко студенти,които са много далеч от чалгата,но все пак изглежда простотията си е направила широко място в Студентски град. Когато бях студент слушахме "Лед Цепелин" и "Ролингстоунс", а сега слушат ...някакви. Какво да коментирам,тъжна история.

14

Птолемей

преди 6 години

Поредният ПОДЪЛ ОПИТ да се иронизира българският гражданин... от не дотам образовани същества... Какво да говорим за нивото на журналистиката, като жената в новинарската рубрика казва - "сега ще ви ЗАЧЕТА"... ниво ли бе да го опишеш???!!!???

13

Хохохо

преди 6 години

Discovery иска да влезе в университета

12

Discovery

преди 6 години

Ако някой е изгледал видеото те па на!!! Само заглавието и веднага пишат коментари. То българите ни е толкова повърхностно мисленето, че за първото нещо и почваме да плюваме. Идеята на инициаторите е много по-различна от драскането на днеса, а овццете веднага бързат да хулят...

11

кокиче

преди 6 години

"Популярната телевизионната игра "Стани богат" от тази смени медията, а бъдещите журналисти от Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ също се сблъскаха с нея, но по един различен начин."- Моля Надежда Йосифова да обясни какво е искала да каже.

10

Хохохо

преди 6 години

Направо да отворят Университет по чалга наука и култура бе. Сузанита и Гери Никол ще са декани.

9

11

преди 6 години

То не се разбира кво сте писали.

8

Редактора

преди 6 години

Сбъркал си мястото на предпоследната дума. "Този пpocт формат не е за този народ."

7

1

преди 6 години

чалга култура, тези съвсем се побъркаха

6

Анонимен

преди 6 години

ФЖМК - работил съм там преди години за няколко месеца в "радиото" им... Не искам да си спомням... Не ме учудва "идеята" на кадрите им.

5

...

преди 6 години

Значи ясно ми е кви *** ше излязът и от тези! При положение, че тая статия още първото и изречение е ГРЕШНО и НЕТОЧНО! Явно ни един журналист не е и чувал, че е добре да си прочетеш тва дет си го изходил поне веднъж преди да го пуснеш някъде!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Журито ще е от Факултета с гост-експерти от Столипиново. Наградата ще е чифт предни, кан, каруца пълна със слама и екскурзия с преспиване в петзвездната панелка в квартал Кармен - гр. Казанлък.

3

спонсор на МВР

преди 6 години

Стани богат е скучно и монотонно предаване. Преди да започне, трябва да раздават хапчета срещу заспиване!

2

Анонимен

преди 6 години

То и малоумното шоу е чалга !

1

Анонимен

преди 6 години

Живота ми е поп фолк. С мачкане на коли, чупене на носове, фики, турбочалга, бело, батки, кифли, напомпани киселяци и т.н.