17

Анонимен

преди 6 години

В Португалия употребата на наркотици е разрешена и проблема е решен - всеки сам с избора си . Ако не си заплаха за обществото - няма проблеми . А тук дори полицията разпространява и пази дилърите , а Вие ми пишете ,че управниците или законите са виновни . Светът се променя с такива темпове а ние изоставаме все повече .Помните ли затворената граница от гръцките трактористи . На 4 ден Вальо Танов почива , а на Бойко му пращат патрон в писмо . Дали не е картела за транзит на дрога,а ?

16

николова

преди 6 години

Това е безхаберието на нашите управници за децата ни.

15

Киро Спиров

преди 6 години

До Спиро КировРусия е най-големия консуматор на наркотици в света като потребява 20% от общо произведеното количество.Евразийски ценности.

14

Анонимен

преди 6 години

Аз съм набор 83.И по мое време в училище продаваха канабис и каквото се сетиш пък какво?Нито един от съучениците ми не стана наркоман.Ако си природно т.ъ.п. никой не може да ти помогне.

13

Спиро Киров

преди 6 години

ЩОМ е в американския колеж е нормално. ценности

12

Анонимен

преди 6 години

Канабиса е дар от бога !Билка като ментата, глока, валериана!Забранете ги и тях защото и те действат успокоително !

11

Анонимен

преди 6 години

инкриминирайте канабиса и проблемите многократно ще намалеят! и държавата ще спечели! са ше видите македонците как ше дръпнат - Скопие, Амстердама на Балканите!

10

шматка

преди 6 години

Що не ги пуснат направо в училищните лавки.

9

БПФ

преди 6 години

До Анонимен 1Незабравим разговор от "Кръстникът" - когато главите на големите фамилии - след поражението на Корлеонови - договаряха разпространението на наркотици. Един от доновете се закани, че ще екзекутира всеки, който продава наркотици на деца. Другите го слушаха с уважение, но вътрешно си казваха, че дон Еди-кой си пак говори празни приказки... КОЙ по дяволите би продал наркотици на дете? ПРЕСТЪПНИТЕ БОСОВЕ не вярваха, че това е възможно.А тук мpъсен министър казва, че това е нормално??

8

БПФ

преди 6 години

Обичайно ?!?!? Обичайно наркодилъри да убиват децата ни ?!?!?КИТАЙСКИ закони трябват на тая държава - и всеки, който продава дрога на деца, да бъде разстрелван в срок от 24 часа - без компромиси, без право на помилване !!!

7

Пуйката

преди 6 години

Кое ви е странното ? Още по времето на комунизма ДС си бяха разработили канали за наркотиците през България . Докато няма ЛУСТРАЦИЯ и премахване от управлението на всеки комсомолец или пионка на чужди държави (всички партии) , то няма да има подобрение с този проблем и всички други ! То и затова забраниха еднократната доза канабис в България уж за да неможело дилърите да се измъквали с оправдания ама днес повече от всякога има наркотици и то тежки и децата *** като мухи или се увреждат .

6

Анонимен

преди 6 години

Криворазбраната,, финансова любов,, на полицията унищожава децата ни.Тъжно и страшно!

5

Анонимен

преди 6 години

Щом е нормално раздавайте ги в клас бе...... ***!

4

Анонимен

преди 6 години

Ами обичайно учениците знаят, кой продава дрога, само полицаите не знаят.Да,да,ама не. Всичко се знае. Само,че как този,който движи разпространението,да спре разпространението.

3

Морски

преди 6 години

Нали премиера ни Борисов ги внася наркотиците в България,трябва да се пласират.

2

Анонимен

преди 6 години

То в тая държава и най-големите абсурди са обичайни...

1

Анонимен

преди 6 години

"Навсякъде в училищата има наркотици. Това е нещо обичайно."Г-н Валентин Радев, ако това е вярно, незабавно подавайте оставка, заедно с главния си секретар. Незабавно !