69

Я па я...!

преди 5 години

За такива хора турците имат хубава дума. Байр будала.

68

Реалист

преди 5 години

Дъвката вече е предъвкана и е време да се изплюе.Стига. Това е краят.

67

Поклон

преди 5 години

Тежка карма е да си в семейството на алпинист. Ако любимият човек до теб, който е и твой партньор в живота, успее да приеме начинът на живот на алпиниста, то това е голяма и истинка любов, и морална сила. Защото е Партньор, Спътник, Идеен съмишленик! Съболезновавам мъката на всички близки.

66

Божил

преди 5 години

Ние нямаме против- нека да си е жив човека макар това да не е вече вероятно но тогава въпросът е: къде Е? В планина като тази човек не може да оцелее жив на открито повече от няколко дни,сам без провизии и лекарства,извънземни няма за да го приберат и спасят,там хижи с отопление няма а ако е при други хора,защо не се обажда? Това са неприятни въпроси,чиито отговори за реалистите говорят само едно: станало е за съжаление най-лошото,макар че никак не ни се иска да е така!

65

65

преди 5 години

Защо е тръгнал без инсулина си? Това трябва да е първото което трябва да пази.Струва ми се,не са съвсем реалисти,за съжаление.

64

Аз

преди 5 години

Браво! Силни жени! Това е истинска любов и подкрепа!!!

63

българка

преди 5 години

Тези двете са психично болни ! Жена му поне има някаква капчица здрав разум и на десетия ден и светна, че човекът вече не е между живите. Да, духът му е силен ! Да, психиката му е силна ! НО ТУК ГОВОРИМ ВЕЧЕ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО И ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ ! Няма как да оцелее физическото тяло при тези атмосферни условия. В България, през зимата, ако се загубиш по високите части на Рила и Пирин, повече от 3-4 дена не можеш да оцелееш - просто замръзваш, колкото и силен да е духът ти!

62

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че майка му не е съвсем добре. Усмихва се, даже се смее, но според мен това не е от добро настроение, по- скоро е нестабилна психика, т.е. лудост.

61

аз-ът

преди 5 години

разберете го това - тия не са нормални. При екстремните спортове вкл. и алпинизма, който е хоби - тялото произвежда есктремни нива адреналин заради риска на който е подложено. В един момент -тялото се пристрастява и си го търси. Това е наркомания, зависимост, пордаи тази причина и ония ми скачат от скали със шушляк тип катерицa, качват ми се на места, където и вируси няма и прочие. Ми стига бе ! Стига. Сума ти хора, умират всеки ден без лекарства ние сега ще ревеме за един Боян.

60

аз-ът

преди 5 години

ей са... хуквам !Айде стига леберални драми. 1. Това не е спорт, това е хоби.2. Той не прославя България, тъй като това не е световно първенство, не е лига или състезание. Той си чеше крастата. 3. Това е утоляване на зависимост към риска, адреналина който тялото произвежда. Вид наркомания. И сега цялата държава да хукне да се катери да го търси. Ми не . Няма. Изивнявам се ако твърде грубо съм се изказал, но по смисъл - стоя зад всяка дума от казаното.

59

До 59

преди 5 години

Тогаво защо онази кукувица дето живее с него реве непрестанно да пращаме пари, защо държавата даде 50 хил. долара на китайците, къде са спонсорите сега, къде е личната отговорност? Това което дразни е че го изкараха този непотребен клоун най-важния човек на планетата и сега всички трябва да изпаднем траур, все едно някой от фамилия Ким се е споминал в КНДР.

58

ivailo

преди 5 години

Явно цялото семейство са душевно болни...

57

До 52

преди 5 години

А според теб, от лъде идват парите за експедициите му? Нали всичко е от спонсори! Стига мрънкахте за тия пари, човека няма да се върне никога повече, вие му правите сметки на финансите! Аман, просто и подло племе сме си и това е!

56

Анонимен

преди 5 години

Факта че са намерили тениската му говори че вероятно Боян е изпитал т.нар. парадоксално затопляне което се наблюдаьа ь последния стадий на хипотермия.Човек става объркан и изпитва горещина въпреки минусовите температури.

55

Анонимен

преди 5 години

"Как се моля да ви се случи същото и на вас и да ви гледам сеира"------------Няма как да ни се случи същото, не сме баирбудали, гледаме си семействата и мислим за бъдещето на децата си. Непремерени рискове не поемаме.Който се моли за нещо лошо му се връща, имай го предвид.

54

Анонимен

преди 5 години

Куку-руку вафла чудна...Картинката се подрежда.Проблемна наследственост.

53

Василев

преди 5 години

Боянчо сега се скътава някъде, а след един месец майката ще гушне една хубава застраховка!!!Гаранция ви давам!!!*** човек не може да измисли този план, който е почти съвършен!В идеалното време, на идеалното място!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми цяла седмица се занимаваме с този .. Сам си е рискувал живота , никой не го е пратил .. Държавата не го пратила не е вонен пилот , пожарникар полицай нито е работник в някоя фирма да е работил да плаща данъци.. Сам е избрал съдбата си и няма никаква полза за обществото от такива, търсещи приключения.

51

Анонимен

преди 5 години

До 48 така е . Но в държавата над 90% се отпускат пари.за разни дейности. И на хората им е трудно да разберат границата.Пример, защо на губещо /топлофик. военен завод, крадл.болници/предприятие се отпускат милиони за частни тук там хиляди?

50

Анонимен

преди 5 години

Не знам, ама за тези авантюристи(нищо лошо, не казвам). Който иска да си прави там мераците, но да има точни правила за всяка експедиция, осигуровки и т.н. Това не знам спорт ли е, его ли, що ли.Е, някой си решил да катери баири - лошо нема бе, ама да си го прави като Баумгартнер, намира си спонсори и т.н. и си поема риска човека и си скача. Квото такова- това са рискови начинания. Нищо не се знае. Няма място за вайкане.