9

Анонимен

преди 5 години

Лъже тотално и говори само общи приказки, които на всичкото отгоре са неверни ;)))Тоя ще говори за фалшиви новини...

8

Анонимен

преди 5 години

Прекарал 2 дни в България без да знае български и има някакво мнение, което тежи някъде... Този не е журналист, а нещо друго. Липсва му разбиране за самия процес на журналистиката и за реалността в бранша. А реалността е, че който плаща, той поръчва музиката, без значение дали изпълнителят е фалшив или просто е напиусана да звучи фалшиво. Може и да е учил в средното училище журналистика или да е списвал някакво вестниоче, но от тогава не е драсвал и ред нормална статия.

7

те

преди 5 години

Неговата държава САЩ са убийците на истината,този да не пада от луната?

6

Анонимен

преди 5 години

Журналистиката е политически слугинаж по света и у нас.

5

Нигериец

преди 5 години

До Глупости дрънка този"..образуванието.." - виждам че вече тази участ те е настигнала.

4

Глупости дрънка този

преди 5 години

Отмина времето когато от вестниците и телевизията научавахме "истината" !Телевизиите потъват - факт. Вестниците потъват - факт. Аудиторията им застарява. Интернет новините са във възход.Много често кратки филмчета в социалните мрежи надминават по рейтинг големи телевизии. А авторите им дори не са професионалисти. "Собствениците" на истината не могат да го преживеят но това е бъдещето !Да спомена само, че подобна участ я чака и образуванието.

3

Анонимен

преди 5 години

финансовата криза и ехото от нея доведе до недемократични движения и фигури като Виктор Орбан", посочи журналистът пред 100% соросов *** е този журналист. Как може да наричаш избора на унгарския народ недемократичен или всеки който защитава националните си интереси и пази страната си от тероризъм и ислямски *** е враг на демокрацията .

2

истината

преди 5 години

#ЖИТЬ на Ютуб

1

Циник

преди 5 години

Цитат: ""Сега превес взимат ***, хакери и други форми на онлайн дразнители. Най-лошото е зад гърба ни, само трябва да намерим правилната посока на компаса", каза още Дийн Старкман."Ъхъ..вярната посока - на компаса във Пентагона!Истинските новини - като никога ненамерените химически оръжия на Садам!Отвратителен лицемер!