10

Анонимен

преди 6 години

до 10, бок не съществува живееш в заблуда

9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

прочетох гунди и си викам кво по ягодите пак е станало та от сутринта некви левскари само циврят по медиите

8

Анонимен

преди 6 години

"..кремацията води до отделяне на вредни материали в атмосферата,...""Малката капсула представлява биоразградима урна и е подходяща за прахта на умрелия"Хлъц! Сетили се двама жабари как да изкарат някое евро от безумно тупата си идея! Нали пак ще има кремация. А дали минералите, които ще останат от блаженопочившия раб Божи ще отидат в земята и от тях напълно безплатно ще израсне тревичка, дърво или храст или ще идат в морето, нека уважим последното желание на човечеца! Казал съм къде да ме из

7

саркофаг=плът яде

преди 6 години

едно време, първите християни в катакомбите са изработвали каменни саркофази, т.е. кутия ковчег, от скали, съдържащи определен вид плъторазяждащи бактерии. Крайният резултат е бил празен ковчег, в който след няколко години полагат друг труп. В настоящето, същите бактерии се използват на места в Гърция и с тях се намазват ковчезите. Очевидци твърдят, че след няколко години не остава дори следа от плът и кости.

6

БПФ

преди 6 години

Бaси якото :) Кефи ме - като се озъбя - искам и аз така.

5

бай х

преди 6 години

човек си изгнива в земята и без тази ,, дизайнерска шушулка ,,

4

Питър

преди 6 години

Това е чудесно, но не пишеше ли малко по-горе, че кремацията е вредна за атмосферата. Т.е. не е ли по удачно мъртвите да се погребват прави под дърветата вместо да се горят, за да може да бъде използвана дизайнерската урна? Впрочем, има култури, където засаждат плацентите на новородените заедно с дръвче, също има голям смисъл.

3

Анонимен

преди 6 години

А защо не изстрелваме мъртвите в космоса.Така хем ще се запазят свежи , хем след милиони години има шанс да озадачат силно някой извънземен вид.

2

Анонимен

преди 6 години

"... На вид прилича на 3-4 сантиметрова черупка..."

1

Анонимен

преди 6 години

Това е добро. И има смисъл.