42

Резил за преводачите

преди 5 години

Публикуващите такива новини за Турция първо да понаучат малко турски и да превеждат кадърно и достойно за да не се излагат. Ставате за смях с тоя превод "Tamam" не означава "достатъчно" научете какво значи Tamam преди да употребявате тази дума

41

Анонимен

преди 5 години

Devam devam devam devam devam ... Sonuna kadar devam!!!

40

Анонимен

преди 5 години

"Как Ердоган взриви Турция?"Както всеки негов себеподобен - с бомби

39

Анонимен

преди 5 години

До 999Цитираните от теб управлявали повече мандати не УБИВАТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ПРОТИВНИЦИ като Путин и Ердоган. Това е дребната разлика с Меркел , която управлява 4-ти мандат

38

Киро Хикса

преди 5 години

Ясно, но какво ни интересува нова нас, НОРМАЛНИТЕ хора (немохамедани)? Зщао ни занимавате с тези получовешки/полудяволски изчадия турците? И то точно в деня на годишнината от големия "мемориал на турско-българската дружба" - Батак? Кому е нужно това?

37

Анонимен

преди 5 години

В 80 милионна турция, която има поне още 30 милиона в западна европа, 2 милиона са нищо. Могат да минат като статистическа грешка или като подвели се по някаква пропаганда. А може и да са кюрди ;)))

36

Стамат

преди 5 години

Социaлните мрежи са сборище на пoмияри!

35

ERDOGAN

преди 5 години

До АнонименDEVAM DEVAM DEVAM

34

Анонимен

преди 5 години

Лелеееее,този събори дори сградите за които имаха подозрения,че може да има нещо.Преставям си нашия Асфалт паша,които строят под път и над път и санираха масово,какъв ужас ще е ако се наложи да рушат сгради,поради съмнения!

33

Амуджа

преди 5 години

Докато турският народ е зад Ердоган не се очертава в скоро време да се оттегли,но когато народът прецени ,че вече е захабен като политик ,то тогава той сам ще си тръгне.Дай боже на всяка страна такъв ''диктатор.

32

Doni

преди 5 години

Дай линк да влезем и ние , а колкото до Меркел , Кол , Де Гол ,М Тачър и други управлявали повече от един мандат сравнинието е неуместно .Никой от тях не е променял конституцията ,да се сменя с министър председателя и да увеличава годините на мандата си!

31

999

преди 6 години

До ....Ако влезеш в архивите на американската преса от преди 1 век ,ще видиТЕ интересни заглавия от типа на : "Този лош турчин" - и това са заглавия писани не за кого да е , а за самия Мустафа Кемал Ататюрк .Днес в пресата четем : Путин - диктатор, Ердоган - също . А бе хора, Меркел кара 4ти мандат - защо не критикувате нейното управление. Ми нали и тя като другите е демократично избрана . Или защото тя е все в коалиция за да остане на власт , пък тези двамата идват сами ?Д О Й Ч Е В Е Л Е ?

30

питащ?

преди 6 години

23 Не те ли е срам да славиш чужда страна която с нищо ( освен териториално и като население) не превъзхожда Родината ни? А на всичко отгоре призоваваш нормалните и обичащи страната си българи да емигрират.Ьащо ти славещия чуждата страна и с робско самосъзнание не отидеш там?

29

Анонимен

преди 6 години

Devam

28

До #15

преди 6 години

По каква логика са диктатори? По твоята ли?

27

Анонимен

преди 6 години

Думата "тамам" има много значения,не е само "достатъчно",но може да се преведе и като добре,стига,точно,така е добре....... зависи в каква комбинация от думи се използва.

26

Морук

преди 6 години

А бе ***.не мога да разбера защо си мислите че всички сме ***.ако нашите. " европейски"крадливи политици направят 10% от това което той е направил за страната си тогава го съдете,и директно на въпроса колко процента са 500000 от 80 милиона против новината ви е жалка сорос ви плаща напразно.ай сега да видим пак ли ще ми изтриете коментара като предния път.взривил бил турция пръднал ***, че са и насрал

25

ненормален и долен

преди 6 години

Този ислямски фанатик се подиграва с турския народ ! Всеки ,който каже " тамам " ще лъска наровете в турските затвори с обвинение ,че е терорист или че подкрепя тероризма ! Вече всички му знаят номерата , знаят на какво е способен , знаят ,че с избори или насила трябва да го премахнат от власт ! С избори почти е невъзможно защото резултатите се фалшифицират ! Единствената надежда е преврат ,атентат или гражданска война !

24

Анонимен

преди 6 години

До РОССИЯруся 60 год.пенсионерМи то в алкохоликоландия толкова е средната продължителност на живота бе

23

Пазете лидерите о

преди 6 години

Преди години ползваха спец софтуер през камери да прецакват имиджа на Жириновски и Сидеров.После на Тръмп сега на Ердоган..В случая анални бактерии обсебили чрез холограми в стомасите на гостоприемници камерите провеждат спец анти турско мероприятiе..По време на дирижирани с камери метежи вкл в Кайро и ИСтамбул се засякоха манипулации на червеи мутанти в стомаси на гледащи на екран тълпите..