13

Анонимен

преди 6 години

Не мога да ги разбера тези българи, които защитават Иран и искат тези "добри" мюслимани да притежават ЯО. А за С. Корея едно уточнение: Не е клекнал Тръмп пред Ким, а обратното. На руските слуги им се привиждат разни филми.

12

Анонимен

преди 6 години

Само диваци, могат да палят и потъпкват знаме на друга държава! Те това ви е Иран....

11

Анонимен

преди 6 години

До 9 Ти малоуменнн ли си или да ? Първо Прочети през, коя година е подписано спорозъмение от големите страни . Второ да си чувал Израел да тества ядрени бомби и да замърсява въздуха ? Да си чул Израел да тества балистични ракети ? Щото аз НЕ СЪМ. Въпроса ти е *** ...Всички държави имащи ядрено оръжие преди спорозъмението го запазват, какво може да им направиш ? Тези нямат ...И нарушават закона. Утре и Турцияе поиска ..пак ли ще си толкова наперен, че трябва да имат ?

10

Питър

преди 6 години

До МдаВсъщност не си прав. В света има само един вариант на злото - тоя, дето му горят знамето на горната снимка, и винаги е било точно така. Троцки пристига директно от Вашингтон с колосалната за времето си сума от 24 милиона долара, за да вдига революция с другия агент- Ленин, и да създава червени армии и революционен терор. Руснаците например са най-потърпевши от комунизма и последвалата битка между Сталин и Троцки. Сталин успява да надвие евреите с цената на милиони животи.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7 А защо няма наказания за Изрел за ядрените им оръжия. Всеки има право да си защитава суверенитета , САЩ скачаха и срещу Ким , но оня им се озъби , показа им дебелия и те се завреха в миша дупка / един самолетоносач даже обърка пътя в бярзината /

8

Анонимен

преди 6 години

Персите видяха от Кимчо , че номера работи и царя е гол.Ще си направят и те ядрените бойни глави и САЩ пак ще подвият опашка , като със Северна Корея.

7

Анонимен

преди 6 години

Кво ще правят...пенятт се срещуу вятъра. Световната общност е казала НЕ на ядрените оръжия. Кво не разбират тея мангоеции ? Толкова ли е трудно за разбиране ...всеки които се опита да прави ядрени бомби получава наказания . Това е. Набийте си го канчетата най-после.

6

Анонимен

преди 6 години

Сега не разбрах утре е 14 май и палестинците щяха дя правят поход към Израел, поне така ни дезинформираха руснаците по фейковите си медии. Ще има ли поход или няма да има? Защото доколкото достига информация от великата братска страна, Путин се е отказал от всякакви палестински походи дори ги е забранил заради лошите компромати лично срещу него и Русия намиращи се в задигнатите от МОСАД ирански документи. Става въпрос за безконтролно разпространяване на ЯО и получаване на милиарди подкупи в $.

5

Корнелия

преди 6 години

какво стана с 4 милиарда откраднати под мълчаливите погледи на БНБ и силовите структури?Не е Иран не е ИД, а е Цветан и семейство и приятели и колеги...

4

pravomira

преди 6 години

До АнонименДа верно е, афганистанците са лоши, много, иракците лъжат и крият под леглата си заводи , либийците са лоши, , иранците са още по лоши. Като дойде цар Кир ще стане добре.

3

Анонимен

преди 6 години

Който е палил американски знамена винаги е завършвал гладен, гол и бос.

2

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-скоро иранците си направят ядрената бомба толкова по-скоро клоунът ще ги остави на мира и ще започне да се съобразява с тях както се съобразява сега с Ким.

1

Мда

преди 6 години

Най-добре за Света ще е Иран и Израел да се унищожат взаимно,а ако покрай тях си замине и С.Арабия-пълно щастие,дето се вика!Ама казват,че пълно щастие нямало,имало само пълно нещастие....Та ще се наложи още да ги търпим и двата варианта на Злото.