44

lol

преди 5 години

До читателммда вместо да легна да умира човека до последно прави това което искаше (и това което мазници кат тебе никога няма да направят)кат си дърт и болен в мизерия, сети се че този човек си отиде доволен.

43

ИСТИНАТА

преди 5 години

СЛЕД 10+ ДЕНА БОЯН НЕ МОЖЕДА Е ЖИВПОЧИВАЙ В МИР! ЗА НАС ТИ УСПЯ! БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С БОЯН ПЕТРОВ!

42

Анонимен

преди 5 години

До читателИменно това е човешката воля и героизъм,да преодолее трудностите и да върви напред.Защо ми изтрихте поста,че алпиниста Динко Томов също бе умишлено убит в катастрофа?

41

читател

преди 5 години

Вижте му биографиятао, и помислете дали е годен за това качване.Падания, счупвания , крак, ребра, болен от рак, диабетик, тежки травми по главата, пирони в крака, многократно изпадал в диабетична криза.Блъскан от кола, падал от мотор и т.н.Там ли му е местото?

40

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе ми обяснявай за застраховки,защото ги знаем нашите застрахователни дружества,които нищо не плащат!Писаха,че е имало е два опита за убийство срещу него.А ако е вярно?Ако някой горе му е помогнал да загине?При това и без труп,супер работа!И агнето цяло и вълка сит.

39

Анонимен

преди 5 години

До 42Айде наистина да се идентифицираме с тези смели и корави хора и да почнем да работим на месна основа и като се оправим, ще оправим и Хималаите. Айде първо да почнем от нашенския курник!

38

До 43

преди 5 години

Абе застраховката няма да плати и лев ако не намерят труп. Стига сте писали глупости..

37

Анонимен

преди 5 години

БОЯН ПЕТРОВ Е БОЛЕН И ОТ РАК И ОТ ЗАХАРНА БОЛЕСТ ПЪРВА СТЕПЕН НА ИНСУЛИНОВИ ИНЖЕКЦИИ!!!НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО ТОВА КОЕТО КАЗАХ И ВИЖТЕ СТАТИИТЕ ЛИЧНО ОТ УСТАТА НА БОЯН ПЕТРОВ!--------------АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАНО!!! ЗАСТРАХОВКАТА ЗА ДЪЩЕРЯТА А ЗА ПРИЯТЕЛКАТА ПАРИТЕ ОТ ДАРЕНИЯТА :DЗНАЕ СИ БОЛЕСТИТЕ НО ТРЪГВА САМ БЕЗ ТЕЛЕФОН :DВСИЧКИ КОИТО ЗАРИХА ЗА НЕГО СИ ПОЛУЧИХА ЗАСЛУЖЕНОТО :D

36

Анонимен

преди 5 години

Хората даряват за Боян, защото обичат да се идентифицират със смели и светли хора, чиито физически и ментални подвизи пречупват границите на човешките възможности. На тези, които им липсват новини за икономическо-политическото статукво, да хващат нещата в свои ръце и да копаят по неотложните въпроси за положителна промяна. Но човешките възможности често са ограничени..

35

Анонимен

преди 5 години

Деян Петков потвърди пред БТВ , че е намерен инсолинът на Боян близо до лагер 3.Което все пак е нещо. Не знам за добра или за лоша следа да го считаме .....

34

Анонимен

преди 5 години

ЧИСТА ИЗМАМА СЪС ЗАСТРАХОВКАТА!!!!! ВСИЧКИ КОИТО ДАДОХА ПАРИ ЗА СПАСЯВАНЕТО МУ СА ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ И СИ ГО ЗНАЯТ НЕКА ИМ Е!

33

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против човека, жив и здрав да е, надявам се да го намерят жив и здрав, ама 10 ноивини на ден ми идва малко нанагорно

32

аман от глупаци...

преди 5 години

На кого е нужно да катери 8000 м ? След това още сума ти и хора да рискуват собствения си живот да ходят да го издирват...

31

Анонимен

преди 5 години

спорт ли е да се мъчиш за въздух и да замръзнеш като куче горе по ледниците ? спорт ли е да те блъскат в главата до като ти размекнат мозъка в бокса ? спорт ли е да те ритат срещу заплащане в краката във футбола? спорт ли е да се направиш на скраб заедно с колата във ф-ла 1 ? спорт ли е да се гмурнеш на 300 м. дето и риба няма, и да не излезнеш ?...и други...и други... спорта не беше ли за здраве и удоволствие ? ОЧАКВАМ 200 МИНУСА, но пак това ще мисля.

30

Анонимен

преди 5 години

До 29 А ти от кое племе си?

29

Евала

преди 5 години

на анонимните спасители и шерпи, които тихомълком, ежедневно издирват самозабравилите се туристи!

28

...

преди 5 години

Всички медии трябва да се СРАМУВАТЕ за това, че преекспонирахте чудовищно много тази новина и в крайна сметка обърнахте общественото мнение срещу човека! Нормално е най-малкото да стане досадно да пишете по 4-5 новини на ден. Цирка е грандиозен! Обикновено в такива ситуации веднага започвам да си задавам въпроса Какво пропускам?, Какво важно се случва, което се прикрива отклонявайки вниманието ми с този цирк? На това му се вика гавра с труп, вие сте лешояди! Знам, че ще го изтриеш мишо..

27

Анонимен

преди 5 години

прав е за едно цяло поколение българи са злобни, мързеливи и алчни...всички смъртни грехове...комунизма направиха хората да са атеисти

26

Анонимен

преди 5 години

До18 Шепите са там, когато и парите са там. И шерпите не питат чел ли си дебели книги.

25

Анонимен

преди 5 години

Българина е странно племе. Един друг не могат да се понасят, но веднага се съюзяват ако трябва да направят мръсно на трети. Свикнал е все някой да му оправя живота и ако го оставиш малко сам започва да се чуди какво да прави. То и за това 30 години се видя колко струвате когато няма кой да ви налага със сопата отгоре.