24

Анонимен

преди 5 години

Корупция, левичари и благи обещания за светлото бъдеще. Резултата винаги е фалит.

23

Той е

преди 5 години

Интересното е, че "лошата" Кристина Киршнер изплати дълга на Аржентина към МВФ, а сегашният "добряк" Маурисио е на път пак да потопи страната! На това му се казва прогейска пропаганда, където са стъпили МВФ и Световната банка, или назначени от тях хора, бедността и мизерията не закъсняват!

22

Анонимен

преди 5 години

МВФ влиза там където има по-долу изброените проблеми и където народа не може да се оправи сам, а не той създава проблемите.

21

usa = на джудже

преди 5 години

Капитализма смър.ди. Скандинавият модел може да избави света от злополучен край.

20

мвф

преди 5 години

там където влязат МВФ или световната банка - там задължително влизат бедността, мизерията, корупцията, източване богатството на народа, кредитна задлъжнялост към определени "господари" на Света - ТОВА Е ЗАКОН!!!!!!!

19

Сиднито

преди 5 години

звучи далеч по-убедително от tupak!

18

от сидниАав$тралия

преди 5 години

До tupak$9,227 (2018 est.) Bulgaria$14,044 (2018 est.) Argentinaтова е БВП на глава от населението по номинал, сиреч чистата пара в джоба на всеки българин. А това дето си написал е PPP, ако беше реален доход значи средно всеки българин трябва да взима 2 бона в джоба на месец.

17

tupak

преди 5 години

До Запознат$21,600 (2017 est.) Bulgaria$20,700 (2017 est.) argentina

16

Анонимен

преди 5 години

Това е една от най-изстрадалите държави,смазани от МВФ.

15

(-_-)

преди 5 години

Да, така работи МВФ.. 20 програми на тотално ограбване и после нямат нищо общо.. По подобен механизъм прецакаха Испания, Гърция и други.. А, ние сме прецакани по подразбиране, даже няма някаква борба - директно, без бой!

14

кръчмаря

преди 5 години

До ЗапознатГрубо казано, ако имаш 14000 долара на човек годишно, ама 10000 от тях отиват по лихви на заеми дето си взел, остатъка е по-малък от 5000.

13

Анонимен

преди 5 години

Не само в латинска америка правителствата са корумпирани, а и в източна Европа и сибирската ***.

12

мадуро

преди 5 години

До ЗапознатВъв комунистическа Венецуела заплатата станала 1.6 долара.

11

Анонимен

преди 5 години

Сащ виновен за всичко,а ходят да просят пари от Сащ :)Съветски *** с изпържен от антифриза мозък.

10

хаха

преди 5 години

До Анонимен9Какъв капитализъм бе умнико?фалира комунистическа Венецуела с мадурото начело.И СССР фалира ама това беше отдавна.

9

Анонимен

преди 5 години

Така е защото прие много арменци и ч*фути от Османската империя.

8

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът фалирал. Не е истина.Фалшива новина.

7

ДО ФАНАТИКА 6

преди 5 години

КАКВИ КОМУНИСТИ БЕ КАПИТАЛИСТ *** ?АКО В АРЖЕНТИНА БЕШЕ КОМУНИЗЪМ СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СВЕТОВНАТА ПРЕСТЪПНА БАНКА И ТЕРОРИСТИ АНТИЧОВЕЦИ СЛУЖЕЩИ НА САТАНИ БЯГАЙ В НЯКОЙ ЛУДНИЦА ФАНАТИК КАПИТАЛИСТ БОЛЕН ..БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!

6

Сериозна статия

преди 5 години

В цяла Южна Америка страните се управляват от подобни корумпирани правителства, а това е поради начина на мислене на тамошните народи, за които купонджииския начин на живот е основното. Който не е бил там дори частица не може да си представи. А коментиращите по-надолу са дървени философи, на които много им се иска Америка да виновна за всичко, включително и за това, че не се справят с нищо в живота си.

5

Анонимен

преди 5 години

Лечението е само едно. Прочистване от комунисти и комунизъм. Пиночет показа какъв трябва да бъде пътят на латиноамериканците. Диктатура която да прочисти комунистическите търгаши и да доведе до нормалност. Днес Чили е най-процъфтяващата страна в Южна Америка.