15

Кон

преди 5 години

Освен че от два пъти авторът веднъж е сбъркал "фрактура" с "фактура", което е смешно, защото явно че редакцията няма пари за текстова проверка, става ясно, че той страда от непознаване на ЗДП. А ясно ли е, дали тримата герои са изпълнили задължението си да оставят достатъчно странично разстояние при изпреварване? А дистанция? А спазили ли са забраната да не изпреварват в района на кръстовище? А карали ли са със съобразена скорост, така че при подобна маневра да намалят и спрат? И оздравяване!

14

11

преди 5 години

Не съм чул мотоциклетист да завива наляво и да го връхлети кола с бясна скорост.

13

Мнение

преди 5 години

В 90% от ПТП с мотористи става така.Нямат вина.

12

Пешеход

преди 5 години

"Като се научат да карат и да спазват правилата за движение по пътищата ще мисля за тях като за нормални хора!"Пък колко от хавтумубилистити спазват правилата за движениье? Хайде, хайде... митове и легенди. Никой не спазва, ама едните ги пазят ламарините, абс, тракшън, въздушни възглавници и колани... та седнали едните да плюят другите.

11

д-р Дрегер

преди 5 години

Айде сега, подал ли бил мигач. На повечето двуколесни мигачът изобщо не им влияе. Докато мигачът мигне, тоя маторь е минал 20 метра.

10

Шопски мариачи

преди 5 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРЕх Гущерееее,мернал си село Лозенец ама....................

9

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Шопски ценности

8

Казах

преди 5 години

99% от мотористите не спазват правилата, може да минават между колите, да карат на червено и да превишават скоростта многократно. Да умират по-често, че да има повече донори! Като се научат да карат и да спазват правилата за движение по пътищата ще мисля за тях като за нормални хора!

7

Анонимен

преди 5 години

Добре, че мотористите карат винаги внимателно, с безопасна скорост! Няма как да не е виновен водача на колата, не се е огледал и принудил донорите да се забучат в задницата му. Няма значение, че закона казва друго, виновен е този който не спазва дистанция.

6

Анонимен

преди 5 години

Дано човека с колата да е добре.

5

Митолог

преди 5 години

Поне веднъж няма ли да се случи лек автомобил да настигне и блъсне мотоциклетист.........Поне веднъж ! ! ! ! !

4

Че Гевара

преди 5 години

Мотористите карат по други правила и не им дреме за мигачи и други участници ,като стадо са ,един като отпраши напред и всички по него без да мислят !

3

Анонимен

преди 5 години

Proverete dali ne sa teroristi :)) Jivi i zdravi- jelaia im barzo ozdraviavane!

2

див самурай

преди 5 години

А тези мотористи сигурно са карали с разрешената скорост. Да бе повярвах им. Всеки знае как карат, а после все другите им виновни. Такива не ги жаля, ама изобщо. Като са се качили на мотор и като карат като изоглавени сами са си подписали "присъдата".

1

Анонимен

преди 5 години

Моторист = Диагноза