44

Може би

преди 6 години

Може би бълканите да се обединят преди Европа, но истинско обединение не това фалшиво скачване

43

Анонимен

преди 6 години

"Българско" мюсулманско малцинство не е нужно на България.

42

Анонимен

преди 6 години

Нашите политици винаги или са недалновидни или се дупят,какво стана с българите в Гърция ,толкова се уплашиха ,че не казаха нито думичка по този въпрос ,само и само да бъдем приети в НАТО и ЕУ станаха предатели ,а през това време македонската пропагада добре си вършеше работата за македонизиране на населението!

41

Предател,не патриот

преди 6 години

Косова признава "горанско" , а не българско малцинство .дъра-бъра врабчевски .Призна македонскиотязик и идентитетот , МПЦ твърди , че е майка на БПЦ и че през 1870 Дултанот признал Охридската архиепископия , бугерета минали покарй капките Врабевски и ко надминаха Г.Димитров в слугуване на Новия Интернационал.

40

Борислав

преди 6 години

До ТурчинВ България турци няма,всички които се имат за такива са потомци на кримски татари и чеченци екстрадирани от Кримския полуостров след войната 1855 г.и разселени по нашите земи, около 200 хиляди тогава.

39

Край

преди 6 години

В глобалния свят - българи и сърби трябва здраво да се хванат едни за други иначе ще изчезнем претопени. Сега "косово" признало българи мюсюлмани за малцинство - утре това туморно образование ще признае българите за мюсюлмани.

38

доло рашка

преди 6 години

Тя затова Нинова е бясна, защото от Кремъл виждат как столетна асимилация не можаха да затрият българите.Българите мюсулмани в България ги направиха турци. Създаваха възродителни процеси за да изправят брат срещу брата. Сега мюсулмани в Косово се определят като българи и гадните интриги вече не работят.

37

Анонимен

преди 6 години

Bulgarite se pravqt na hitri svraki i ne priznavat nad 1 milion musulmani v BG no sled 20 god shte se molqt te da budat priznati za malcinstvo pririodata i demografiyata ne proshtava

36

Анонимен

преди 6 години

A turcite v BG koga shte budat priznati koito sa ne 30 hiladi a 1 milion

35

Анонимен

преди 6 години

До 179Ако не си достатъчно информиран,знай ,че България е съществувала оттатък границите,и сега е вече настъпил моментът ,за да се види ,че тази държава е Велика и Врчна...И всеки нарекъл се българин е добре дошъл....Само в България ,като че ли останаха индивиди ,които търсят изгодата,а са забравили всичко родно....

34

179

преди 6 години

Още псевдо-Българи които всячески се борят за БГ паспорта който им дава право да пътуват на Запад.... Македония номер 2 !

33

Йода

преди 6 години

до турчина... когато Ердоган спечели Нобелова награда за мир.

32

наблюдател

преди 6 години

България като председател на ЕС обещава да съдейства на Косово да спечели Евровизия!

31

Турчин

преди 6 години

А Б. улгаристан, кога ще признае съществуването на турско малцинство???

30

Турчин

преди 6 години

А ***, кога ще признае за съществуването на турско малцинство????

29

Loyko

преди 6 години

I KAKVO OT TOVA.MNOGO VAZNO.SAMO ZALAGAME KJORFISHECI VAV BUDESHTETO....

28

Щ.Младши

преди 6 години

Повечето обикновени сърби не са ни врагове,а наши приятели- врагове са ни само сръбските политици,които Русия от 150 години насъсква срещу нас. Миналата година разговарях със "сърби" от Ниш,които изговаряха чисто Българско "Ъ": те силно ни симпатизират и искат да се обедним в една държава,както (по техните думи!) и по-рано сме били! Те са на мнение,което аз споделям- нас ни разделят само политиците особено руските и сръбските,а мнозинството от обикновения народ не желае да бъде разделян от нас!

27

Анонимен

преди 6 години

Албанската мафия си има държава - Косово!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

da

25

Анонимен

преди 6 години

До 10 то и сърбите с дрога се занимават