173

Гост

преди 5 години

ООН "основават" държавата Израел през 1948 г. и с помоща на еврейските лобита и САЩ настаняват новопришлите в Палестина, а палестинците са натикани в ивицата Газа. Все едно ние да си върнем територията България на три морета. С лобизъм и пари спечелиха и конкурса. Не си спомням Израел някога да са гласували за българската песен, макар че само ние ги спасихме през ВС война - 50 000 евреи...Н

172

Анонимен

преди 6 години

Искам да ви кажа нещо - тая държава Израел е в резултат на нарушение на международното право. Представете си например че преди 2000 години в България е имало държава на келти, демек ирландци и шотландци за 50 години. По тие израелски правила, днес тия ейрета може да решат да ни се набута в градовете и селата и да ни изгонят на палатки. Как арабите и най-вече палестинците да изпитват нещо друго освен презрение. Като немците са им правили геноцид, ами да ги осъди съдът и на немска територия държав

171

Анонимен

преди 6 години

youtube/watch?v=DMKkdgF8NhMТия нас от Балканите със сърцатия ни вкус ли ще ни предават музикални мурафети. Не им се косете, всяка вечер си ходете по заведения с българска и балканска музика и се веселете до зори. Оставете ги джендърите и техния кич. Аз това чудо Евровизия не го гледам.

170

Анонимен

преди 6 години

Нека даде пример. Вземете светлия и пример. Плюскайте до пръсване. Кудкудякайте. Обличайте се като клоунада. Успех!

169

рускиня до 171

преди 6 години

"*** баби " е твои - защото не се погрижили за твое възпитание.

168

Различна, друг път!

преди 6 години

Такава "песен", с такъв текст е обида към музиката, и слушателите. Като цяло, Евровизия вече е безсмислен конкурс, отдавна не се оценява качество, а този нелогичен регламент за гласуване никога няма да допусне по-малка държава да спечели. Няма смисъл да участваме, лицемерието, еуфорията, прехласването при възпяване на еднополова любов, бежанци, толериране и насърчаване на хора, като Кончита Вурст, доказва че това е конкурс за всичко друго, освен за песен!

167

Анонимен

преди 6 години

Разчупила традицията да се пее - сега ще ни налагат, че е модерно да куткудякаш като кокошка - ужасен кич и бездарие. Този конкурс удари дъното.

166

не ми харесва

преди 6 години

Тази песен не ми паресва, но не ми харесват и коментарите, че имало червени линии за песните. Преди 2-3 години когато някакви *** баби от Русия спечелиха, защо не писахте за червените линии?! Освен това тази песен-беше на 3 то място и едва публиката я изтика напред.

165

Не разбрах песента

преди 6 години

В началото разбрах "Играчка ОТНЕТА", после "Играчка на НЕТ-а" и помислих, че става въпрос за злоупотреба и жертва в нет пространството. Казах си "сигурно има много смислен текст", щом спечели, но като прочетох превода и щях да се гръмна. За "музиката" да не говорим.

164

Жива да не бях

преди 6 години

Който плаща - той поръчва музиката... То се очакваше и как веднага обяви, че догодина конкурсът ще е в Еросалим, кога толкова бързо го решиха тяхните организатори?

163

Габи

преди 6 години

Дебелото прасе дето не може да пее взе награда за маймунското си изпълнение. Майко мила човек не знае за какво да се моли вече. А нашата интергрупа нищо не направи...ами това е реалността....

162

Наблюдател

преди 6 години

"различна"???? не бих казал. Обикновена грозотия участвала в геноцида над палестинци в Газа, явила са на политически "конкурс за песен", пратена директно от службите им. Кое точно е различно?Евровизия ТРЯБВА да бъде бойкотирана следващата година (така и така губи популярност в ролята си на певческо състезание)!!!!!!!!

161

Анонимен

преди 6 години

Грозотията няма да спаси света

160

Анонимен

преди 6 години

У Петрич на такво му викаме ТАПКАЛА МАРА СУДЖУЦИ!За нищо друго не става.

159

До 162

преди 6 години

И Елза Парини да танцува по бакенбарди и прашки. Така де, трябва да сме политкоректни. Така и не се научихме.

158

Анонимен

преди 6 години

KVA STANA TQ BE EVREITE I ...DA PREDLOJAT DA KVICHI SCHTE BYDE IZBRANA

157

Анонимен

преди 6 години

Догодина един дует на Икебаната с Азис по жартиери и ще ги разбием.

156

Анонимен

преди 6 години

И ние се бяхме подготвили с политически коректни персони (няма да изброявам), ама евреите от Израел ни надцакаха: феминистка, дебелана, арт-кудкудякане, кич, претенции...Нищо че не струва, нищо че е грозно, важното е да е в тон с новата доктрина. Иначе се радвам, че ние не спечелихме, че щеше да еголяма излагация да спечелим точно с тази т.ъ.п.н.я.

155

Спеца

преди 6 години

И на глупаците стана ясно , че Евровизия е чисто политически проект , който няма нищо общо с пеенето!С лъжа и измама се постигат политически цели , в случая да има конкурс в Ерусалим!А хората им вярват и ...гласуват милите!

154

Анонимен

преди 6 години

Можеше Бълграия да е по напред ако не бяха Българите в чужбина които явно вече не са Българи!!!!