24

анонимен

преди 6 години

никакво доверие на сащ едно говорят друго вьршат сев корея да не си унищожаваядрения полигон докато сащ не си вдигнат чукалата от далечния изток

23

Илия - Варна

преди 6 години

Корейци, сащ лъжат - не им се доверяваяйте, иначе ще последвате судбата на много държави - Либия, Афганистан, Ирак и др.! Дръжте си ядрения потенциал, довършете си балистичната програма, само това действа възпиращо. Вълкът не си е променик кожата, сега само е облякал кожата на предното изядено глупаво агне.

22

Сокол 9

преди 6 години

Япония, Южна Корея, Тайван, Виетнам, Сингапур, че дори и един Китай се развиха благодарение на Америка.

21

Анонимен

преди 6 години

на кравар не вярвай ,, нямат добра репутация

20

Анонимен

преди 6 години

те САЩ се приближават и сприятеляват най вече " из отзад"

19

Анонимен

преди 6 години

Приятелството със САЩ убива .. С такъв приятел намаляхме с 2 милиона,.Иран след след революцията на аятолаха като враг на САЩ е увеличил населението си 2-пъти

18

Анонимен

преди 6 години

Какво не ни казват?

17

Анонимен

преди 6 години

До браво на САЩТя Русия на Крим не дава помощи ,та на Корея ли ще дава ! Руска *** !

16

браво на САЩ

преди 6 години

Помпейо каза, че е водил "топли", "конструктивни" и "добри" разговори с Ким и е дал да се разбере, че ако Северна Корея се откаже завинаги от ядрените си оръжия и го направи така, че това да подлежи на проверки, САЩ са готови да й помогнат да укрепи икономиката си и да повиши жизнените си стандарти до нивото на тези в Южна Корея..........................А Русия една рубла не дава , само граби !

15

Митьо

преди 6 години

Всичко е икономика и бизнес, особено за Тръмп. В лицето на Северна Корея виждат огромен потенциал за развиване на пазара, аутсорсинг и милиарди долари под формата на "заеми", които ще заробят икономиката им за деситилетия напред във финансова зависимост. Ноо така е устроен света. Може би Ким е усетил, че продължава ли в същия дух ще свърши както всяко комунистическо управление и ще стане храна на кучетата.

14

руснако мразец

преди 6 години

Помпейо не уточни за кои други противници става дума, но и той, и други американски политици често са отбелязвали, че САЩ са изиграли голяма роля за възстановяването на Япония и европейските страни от Оста след Втората световна война. С американска помощ тези държави се възстановиха от разрушенията на конфликта........................А страните от източния блок ,които останаха под руски ботуш , станаха по-бедни и мизерни ! СССР 45 г. граби България , а българите аплодираха възторжено !

13

Анонимен

преди 6 години

Чюгуни, няма вечни приятели има вечни интереси.

12

Рашко

преди 6 години

Абе факт е, че само с русия, никой не иска да бъде приятел. Защо ли?!!

11

****

преди 6 години

Краварите да не си мислят,че заслугата е тяхна,на техните лъжи никой не вярва.Преди да се сугласи Ким,ходи в Китай,и след това в Русия,какво са си говорили не е ясно,и чак след това Ким се съгласи.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Денуклеаризация на СК - Сиризация и Либизация !А ко речи Ким ?

9

Анонимен

преди 6 години

Ким май е дрогирен от САЩ с нещо здраво !

8

Анонимен

преди 6 години

Залагах на Ким. Не съм убеден, че ще загубя.

7

до 5

преди 6 години

Турция не стана приятел със Русия, а със САЩ защо турците мият чинии някъде по света ? Приятелите на САЩ и демократична БГ мият чинии, савецка Русия произвеждаше ракети нямам спомен Япония и Германия да са летели в космоса когато савецка България летеше.

6

kukla

преди 6 години

Сев. Корея има много надежден човешки потенциал. Добре образовано и дисциплинирано население, предполагам и доста младо. Работят като луди за по една супа и риза. Не познават марихуаната. Ще са съгласни да правят каквото им кажат САЩ. Младите корейки ще се втурнат да атакуват американските старци. Новата надежда за съживяване на САЩ.

5

Aнонимен

преди 6 години

След войната победените Япония и Германия стават приятели със САЩ а ние с Русия сега България е супер сила а Япония и Германия мият чинии на изток.