63

Мария Арабаджиева

преди 5 години

Пари за лечение се отпускат, но алчността и лакомията на хора като доц. Чавдаров нямат край. Не само че ми отказа приема, финансиран от общината, който ни се полага, но и когато си потърсих правата и вече нямаше мърдане най-нагло и злобно ми заяви в очите, че заради това ще приеме детето ми, но никой няма да го погледне в тая болница ... "Сега успокои ли си психиката?" ме попита накрая.

62

Мария Арабаджиева

преди 5 години

Здравейте. Аз също съм родител на дете с ДЦП. Бих искала да изкажа своята благодарност на Столична община за финансовата подкрепа, която оказват на софийските деца с увреждания и персонално да благодаря на д-р Веселин Милев (Председател на комисията по здравеопазване и социални дейности) за съдействието, което ми оказа при опита ми да се възползвам от правото на детето ми да се лекува по този проект

61

цц

преди 6 години

Значи за някой веднага милиони, а за тия деца пари няма. Я да преброим колко са нуждаещите се такива и колко са т.н. "работещи" полицаи. И кой и как разпределя парите ни. За пагона или за децата ни.

60

Кукуригу

преди 6 години

"Хубаво е, че сам си слагаш плюсчета, но такива примери са мноооого рядко изключение."Напротив, такива примери са правилото - уврежданията идват случайно и непредвидимо, но това не може да го схване човек с мислене тип "сам си слагаш плюсчета" и съответното количество акъл.

59

Факт!

преди 6 години

А бе да попитам тая псевдонаука генетиката кат се развива толко време кво е помогнала и кво е излекувала...нищо.Пълен та.ак единственият начин е замяната на органите с изкуствени французите преди а май и още разработват изкуствено сърце.Човешкият организъм в сегашният му вид е несъвършен и общо взето не може да се спорави с предизвикателствата.

58

Анонимен

преди 6 години

До 64100 000 000лв. Кой даде на Полицаите Вместо на Болните деца.16 000 000 000 милярда кой взе външен дълг И колко отидоха за болните деца.КОЙ ??? ПИТАМ КОЙ ???

57

Анонимен

преди 6 години

1990 фалит при Луканов, 1997 фалит при Виденов, 2914 г. фалит при Орешарски. Затова сега няма пари за болните деца.

56

Кукуригу

преди 6 години

Четвърти обаче не пуши, не пие, здрав и прав, жена му млада, здрава, и тя не пуши и не пие и прави уж "всички изследвания", и хоп - роди му се болно дете и се чуди откъде му е дошло, като по всички правила това не може да се случи... и тогава разбира, че нещата не са баш така, както ги е мислел. Та плюйте си в пазвата, благодарете на съдбата и най-вече се информирайте, ако изобщо имате капацитет да поемете и смелете информацията, преди мъдро да дращите .

55

Кукуригу

преди 6 години

Друг решава, че понеже е здрав и децата у са здрави, то няма как при всички здрави да не е така и следователно за болните деца са виновни болните им родители. Трети прочел някъде, че при възрастни майки вероятността от синдром на Даун е не едно на 500, ми едно на сто, и айде - разбрал, че за всички болести са виновни феминистките, щото раждат дърти.

54

Кукуригу

преди 6 години

Ъъъъъ, и кой точно не е в добро здравословно състояние от тези родители?!Забелязвам не за пръв път, че има безобразно много заблудени хора по въпроса откъде се вземат уврежданията. Един бил "направил всички необходими изследвания" и предполага, че другите не са - не, мой човек, просто си имал голям късмет да не изтеглиш късата клечка, защото такива изследвания, които да ти гарантират със сигурност здраво дете, просто няма.

53

Анонимен

преди 6 години

Един емигрира, друг се самоубиваВторият вариант определено е по-добрият и по-разумният.И не само за инвалиди а и всички бедняци.Ако си богат, да се позабавляваш малко с този така и така безмислен животама ако си беден да гърбиш и да се мъчиш си е чист мазохизъм.

52

мед. сестра

преди 6 години

Бедна държава !Цяла нация на държавната хранилка , инвалиди, пенсионери , работещи бедни......за 5-600 лева!Трябва да се помага само на истинските нуждаещи !

51

Анонимен

преди 6 години

До 41:Спокойно това мнение се лекува за (плащане на грехове(ЦИТАТ):)Има добри Психиатри в България.По принцип си права.И НАПОЛЕОН КАЗВА ЧЕ Е НАПОЛЕОН В НАРЕЧЕНЕ И ТОВА Е ИСТИНА ЧЕ Е ТОЙ.И ТОЙ Е ПРАВ (НИКОЙ НЕ СПОРИ) СПОКОЙНО И РОЗОВИ ХАПЧЕНЦА.

50

Анонимен

преди 6 години

България беше във фалит не защото Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски крадяха или лъжеха, а защото ЕС ни принуди да си закрием индустрията и производствата и земеделието и всичко печелившо, а останалото го купи за жълти стотинки. Така започна да източва България. Като дойдеха гореизброените с национално отговорна политика ЕС им спираше субсидии и заеми и започваше да източва усилено. Така се създаваше изкуствено социално напрежение. А като дойде техен удобен кандидат и му пускат грантовете.

49

Анонимен

преди 6 години

В България няма червени, зелени, сини или пембяни. Всички са наследници на активните борци - измета на нацията. Дори Тодор Живков не можа да се оправи с тях.

48

Анонимен

преди 6 години

Изнесъл се бил от заддунавската губерния, въпреки, че бил здрав... ***, феминизма не идва от Русия. Основна причина за психичните заболявания в момента, особено всред младите, е скрития натиск на *** идеологията, който се извършва от поне 20 години в България, а по света - от доста повече. И феминизма и *** идеологията идват от един и същ източник - запада. Отишъл си точно в епицентъра на заразата ;)))

47

az

преди 6 години

До Анонимен пич, мога да те уреда със зелена карта за северна Корея. ако искаш

46

Име

преди 6 години

тези констатации от кога ги пеем по форумите, но единствената награда, която получаваме за това е долнопpo6на, неграмотна цензура и звездички, като тези тук: ***... "На година вземат 4,5 млн. лв. субсидии, но средствата само се усвояват. Те са против нас, защото ние искаме да прекъснем това безразборно харчене на пари. Свързани са с властта. Те работят за тях.". и това не е порочна практика само с тези пари. ако имаше и разследващи журналисти, а не само преписвачи и драскачи за пари от нпо.. ех.

45

1

преди 6 години

До Анонимен-38,твоя бойко ,и той ли е червен бандит,защото и той е комунист.

44

Карапичо

преди 6 години

Е ние сме здрави ( да чукна на дърво) ама пак се изнесохме от тази зад дунавската губерния.