27

САЩ РАБОТЯТ ЗА РУСИЯ

преди 5 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО ПРИТИСКАТ (ИРАН), ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА.

26

Анонимен

преди 6 години

Готови сме. Само да кажат от коя страна да го притиснем. Отгоре, отдолу, отляво отдясно?

25

И пак Истината!

преди 6 години

Разберете - джихадистите са Безстрашни - превъзхождат ни в Боя/ а ние българоците не сме Воювали от 1945г./ Нека си признаем че сме мирновременни мърди и тогава да си търсим Съюзниците...

24

Анонимен

преди 6 години

До 4 Приказваш обаче за жалост, като овцете без познания. На кратко за петрола. САЩ купуват петрол и то много петрол, те нямат кирия да е скъп. Когато почна бума на шистовия газ и отвориха петеолните си полета 2015 ...Арабите решиха да ги спънат , като залеят пазара и съборят цената. Целта е да фалират. Русияя обаче понесе голям удар и почна да натиска за спиране на добива и скок в цената. САЩ през това време модернизира добивни технологии и съкрати разходи и оцеля.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако всички действаха и мислеха, като САЩ света щеше да в правно и мирно място. Ама всипки са лицемери и наглярии. Раша *** долар да развива ядрената им програма , пък после Кото стане ...никъв акъл няма горе само пари пари .

22

тя

преди 6 години

Добре , че я има Русия , иначе цял свят ще сме под диктата на САЩ и всички ще работим за тях!

21

тя

преди 6 години

Ако го няма САЩ , Света ще бъде едно спокойно място за живеене ! Няма да има никакви войни и ще живеем много по- богато !

20

тя

преди 6 години

Най- големите разбойници в Света са американците .! Проклети да са ! Да ги проклинят всички народи , на които разрушиха държавите им !

19

тя

преди 6 години

Американците си набележат някоя страна, която не им" играе по свирката "и започват да я "притискат " , докато не я разрушат!

18

до 21

преди 6 години

Спокойно колега. Ким е добър играч и ще прекара краварите и техните слуги.

17

Анонимен

преди 6 години

Ким да гледа и да се учи колко струват американските думи и обещания!

16

Тираджията

преди 6 години

Хора бил съм в Иран четиринадесет пъти, нямате представа каква хубава богата и уредена страна, тия си правят всичко, имат си всичко, готини спокойни хора, живота е нормален, щатите искат да ги ограбят и разорят като ирак! В Ирак също бяха много добре, ама след 91г пълна скръб, заобикалме огдалече! Тая демокрация американска хич не ми я хвалете!

15

Анонимен

преди 6 години

Българи и руснаци-братя завинаги!!

14

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е светът да се обедини и да постави под санкции и в изолация световния терорист САЩ.

13

до гост +

преди 6 години

Иран не е арабска държава, не ги обиждай, това са перси...генетично по близо до нас.

12

Гост+

преди 6 години

Иран е последната арабска държава в Близкия Изток , която отстоява независимостта си и не е васал на Запада и ционистите. Ирак, (Либия) и Египет са на колене. Сирия е разрушена. Ливан е обезкървен. СА, Катар, Кувейт и ОАЕ за щатски васали. сНещата се подреждат идеално - познай за кой?

11

до :):)

преди 6 години

напълно прав, а щяха да убиват Русия с цена на нефта 6$, дрън дрън, после бай Дончо не бил приятел на Русия...какви подаръци, Русия дневно при тези цени 75$ барела, от добив на нефт изкарва 750 милиона долара , толкова е добива и на Сауд.Ар.

10

Анонимен

преди 6 години

Иранците са им трън в очите щото не се поддават на манипулации. Ние трябва да вземем пример от тях и патриарха да управлява държавата дето е човрк на бога вместо да трошим пари за избори и да ни управляват мафиоти

9

Анонимен

преди 6 години

Договорите със САЩ струват по-малко от хартията, на която са написани.............пример-ядреното споразумение с Иран!!!

8

факт

преди 6 години

Не Иран а САЩ трябва да се притиска и изолира те са заразно зло.