63

Щирлиц

преди 5 години

Израел се захваща с противник,който не му е в категорията.

62

Анонимен

преди 5 години

да замине *** по дяволите.анатема

61

Путин - бабушка

преди 5 години

Путин само се хвали, че който атакува Сирия ще си пати, но вижте само как 28 израелски самолета необезпокоявано си летят из цяла Сирия и си пускат ракети по всички ирански и сирийски бази. Руснаците с техните С 400, панцери и Букове си дремят там и междувременно за седица загубиха Су 30, хеликоптер, панцер и бук, а Израел нито един самолет. Какъв зашитник е Путин тогава за Сирия?

60

Ям боб и пръцкам!

преди 5 години

Който иска - да се бие в Жегите!

59

Анонимен

преди 5 години

Мирен ис.няма,помнете

58

Анонимен

преди 5 години

Слава на Расия,другото е ***

57

Анонимен

преди 5 години

Слава на Иран!

56

Анонимен

преди 5 години

Ама Иран да помогне и на нас тогава ? На нас ни взеха Беломлрието , Македония , част от Добруджа и др. Да помогне и на нас ? Какво значи взели земята Израел. Имало е война едните са загубили , другите спечелили. Кой му дреме за ДНК , религии и 2000 години назад. Говорим за днешни дни.

55

Без думи

преди 5 години

До АнонименМоже и да си прав но това веднага ни отвежда при Кюрдите ... там как стоят нещата ... а?И друго, генетично еврейте са си араби. И без да съм чак толкова голям поклонник на Израел трябва да признаем, че тези хора са железни ... и не само благодарение на САЩ. Измъчен народ от хилядолетия. Питам са защо ... просто едва ли има някакво разумно обяснение освен религията ... която е нещо имагинерно.

54

Загрижен

преди 5 години

До еррегПърво наистина не знам с какво толкова вади очите Израел на иран и шиитите. Дори не съм сигурен, че и в Иран имат разумно обяснение. И със сигурност там и където и да е било по света не става дума за религия а за пари. На практика се злоупотребява с историята за сметка на хората ... да не мислите, че на хората в Израел и Иран им се умира .... Очевидно има сили които имат интерес от подклаждане на конфликти на верска основа. Не знам защо изобщо има ООН и Съвет за Сигурност.

53

Анонимен

преди 5 години

Земята е на Израел. Завоювана преди много време. Както всяка държава е воювала за своите граници. Палестинци и други около тях са постоянно бутане от някой , за да се поддържа този конфликт. То е очевидно от 20 години. Държава Палестина НЕ Е имало преди това, че да имат претенции. Някой да покаже, ако греша. Но вече чакам 1 година защитниците на Палестина да ми покажат ....Увии.

52

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 5 години

До Анонимен Израел = САЩ това първо. Второ арабите са два основни вида по религия:Сонити и шиити. Само шиитите са против Израел .. сонитите са си със САЩ което означава с Израел. Нале виждате в Йемен там войната е между сонити и шиити. Нещата са прости. СССР с шиитите а САЩ и Израел със Сонитите. какво го умувате толкова.

51

еррег

преди 5 години

понеже като напишете думата израел или евреи и т. н. знам 4е ще го про4етат от мосад ,защото вие от днес 100% сте прихванати съм сигурен , защото сте мощни, да им кажа да внимават с турция! те са приятели с иран! така 4е по -полека! нека мир да има!!

50

Димитров

преди 5 години

До 68 АнонименСтига с тия глупости, земята е на който я вземе, дали са били англичани взели земята на индианците, дали са били прабългарите които са взели земята от траките, по СИЛНИЯТ идва и си го взима, насилствено естествено. В Китай има 70 "официално" разпознати националности, в Русия още 20. Мислиш ли че тяхната земя не си я искат само за тях си? От древността когато два по силния, опцийте са 3. 1.Гони те / 2. Изколват те. 3. Претопява те с неговата култура и ген.

49

пецата

преди 5 години

прочетете кои страни през последните 6 века са гонили евреи и ще забележите че всички те са със стабилни икономики и предлагат добри условия за живот, даже вземаме германия като най-пресен пример , от там нататък няма повече какво да се говори за антисимитизъм

48

Анонимен

преди 5 години

До 69Едното може да се използва в името на литературен герои а другото за обиден израз.

47

Анонимен

преди 5 години

Няма Израел. Държавата се казва Палестина. Именувана е на тракийското племе Филистинци, наричани тогава в онези земи, "хора от морските народи". А морските са били критяни и от днешна Анадола и от днешна Гърция и други от Балканите, които са плавали до там за да водят война с диваците. Легендата за Давид и Голиат е от тогава. Голиат е бил филистински цар, а легендата е изфабрикувана за да се повдига духа на мизерниците. Войната и тогава я палят евреите, защото са нападали на дребно морските.

46

Анонимен

преди 5 години

62 Никой няма да тръгва към Иран но Иран няма да го има в Сирия и Ливан

45

Анонимен

преди 5 години

Вангаи други пророци са казали... "Второ слънце ще се появи над Израел". Какво ли ще е това слънце освен някоя ядрена гъба? На тия им дадоха чужда земя и от тогава до сега няма мир заради тяхната диващина.

44

Анонимен

преди 5 години

Еврейската пааплач без сащ и коалицията му са кръгла нула (0) те се страхуват от 5 годишни Палестинчета па камоли ще тръгнат към Иран !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!