14

Анонимен

преди 5 години

Превозвачите са селски тарикати, но европейците им бръкнаха в задниците. Не ги слушайте, никой от тях няма да фалира, много бързо ще заработят по новите правила.

13

Анонимен

преди 5 години

Трябват по-добри условия за шофьорите. Българските работодатели трябва да бъдат принудени да се съобразят с това. Европейците да не мислите, че им пука за нашите шофьори. Пука им за техните превозвачи които са натегнали обръчите на правителствата им. Просто нашите им правят дъмпинг и им вземат хляба. Първо задължение на нашето правителство е да се бори за хляба на нашите хора. Стига сте лаяли. Ще отидели нашите шофоьори да работят за западнярите. Много зле за всички нас, а и за тях.

12

Тираджия

преди 5 години

Точно така трябва да стане , даже и три седмици са много . Стига с това издевателсване над шофьори които са притиснати от обстоятелствата и няма накъде . Стига с това спане по кабините за 3 месеца ,че и повече . Аз съм да се въведат нормални условия и заплащане пък ако ще и 50% от превозвачите (робовладелци) да фалират . Аз съм карал и знам каква мизерия е по 3 месеца в кабината на камиона и се бях зарекъл че повече това няма да си го причиня ,НО ако влязат в сила тези правила пак бих карал

11

имигрант

преди 5 години

да попитам;кое е по добре да работиш за чуждестранна фирма инвестирала в българия и да получаваш българска заплата и осигоровки ИЛИ да работиш в българска фирма като командирован и да получаваш френска заплата и осигоровки.за здравно осигоряване и детски няма да говорим.

10

пазарджик

преди 5 години

то стана така че шофьорите са съгласни а техните работодатели НЕ.

9

шофьор

преди 5 години

че аз доколкото знам фирмите са на бивши и настоящи политици и лица с мнооого хотели.ми нека да плащат като в германия и хотели.те са го измислили шефовете на бг бизнесмените.

8

Анонимен

преди 5 години

Ние сме провинция и колония на Европейската империя. Генерал-губернаторът ще прати молбата на местните *** от Българско. Ще разрешат ли Великите императори - дано се смилят.

7

Бай иван

преди 5 години

Половината от обявите за международни шофьори в България са от типа: българска компания търси да назначи шофьор за курсове между Испания и Германия. Плащат ти българска заплата ама живееш и работиш в Испания и Германия.

6

Анонимен

преди 5 години

Нееееее не искаме командировки,като Западна Европа ,да спим в хотел и да се прибираме при семействата си!*** само ти може да ни дръпнеш в казана!

5

ognyanz

преди 5 години

Бойко се прегръщаше с френския президент Макрон, а точно Макрон е инициатора на тези промени в европейското законодателство. Сега Бойко пак ще се завърти на 180 градуса - за кой ли път.

4

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 5 години

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРЕВОЗВАЧИТЕ ВЪНННННННННН, СТИГА ТОЛКОВА С ТИЯ ТИРОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

3

Анонимен

преди 5 години

И да протестират все тая , решенията вече са взети.А и няма нищо лошо в пакета за мобилност.

2

Анонимен

преди 5 години

Ролята на правителството-почиствач на задните части на еврошефовете. С език.

1

До долния

преди 5 години

Тиквата си е дал *** на макарона, тъй че нищо хубаво няма да излезе. Да затварят пътища ако искат да ги чуят в Европа...