102

да

преди 5 години

видяхме ги робите от Англия с голямото им образование и спасени от полицията

101

боклук комунист

преди 5 години

Заплати няма да има трябва да храним руската *** все пак Тя ни сложи на власт все пак

100

Анонимен

преди 5 години

Тоя пишман"работодател"докога ще реве като вдовица за х.. Изхода от ситуацията е ясен, адекватно заплащане и проблема е решен.

99

Анонимен

преди 5 години

БГ-работодатели или да вдигат заплатите, или да фалират............скоро няма да има кой да им работи на тия алчнотии!!!

98

работодател

преди 5 години

И на мен ми е писнало да давам 70% от печалбата зада хрантутя комунистическата върхушка с одовоствие бих дигнал двойно запратите че и за мен ще астане повече ... ама ако го сторя ще ме фалират и ще турят другар на мое място

97

Анонимен

преди 5 години

Пакитатаи Индусите не са *** като комунистите ще отидати те в Англия

96

Така е

преди 5 години

До мъдреца 89 Едно време държавата много ни обичаше. Даже беше заключила границите да не би да ни се случи нещо лошо.Така ли е ? Така е ..

95

Ти да видиш...

преди 5 години

Държавата да плаща а вие на готово , а? Хитряга.Ами давайте и вие стипендии срещу задължение като едно време.Между другото да питам този Велев какъв бизнес има?

94

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Повече от 510лв българина не трябва да взема,иначе пакита и индийци идват на талази за тия пари да работят.

93

Анонимен

преди 5 години

Бамкам 8 часа взимам 100 евро и пуск една вода в устата на някоя рускиня всяка вечер .Метач съв на запад . Тук бачкаш 12 часа за 25 лева зада може някой червен крадлив *** да се гаври стеб зада храни мизерниците в русия

92

Анонимен

преди 5 години

Моят син също ще замине да учи в извън страната и то само след няколко месеца!Ще получи по-качествено образование , което на нас с баща му ще ни излезе по-евтино.

91

Анонимен

преди 5 години

Комунистите да си работят сами

90

Друг бивш

преди 5 години

Поздрави от скандинавието.Заглавието ще бъде по-точно ако е написано"... А кой ми сpa в гащите?" Хахаха продължавайте да си задавате тьпи въпроси...

89

Анонимен

преди 5 години

Да мият чиниии там. Много се върнаха и то бързо. Тея няма да са по различни. Вземайте хора от Украйна, Молдова и Македония. Там стандарта е нисък и бачкат добре тук. Ввъв всяка голяма държава внасят шерпи. Ето ние даваме 42 000 шерпи и трябва да си внесем ...кво да правиш бизнес :))

88

куката

преди 5 години

Вместо да бият камбани и да измислят глупости от рода на безплатно "вишО" използваните латексови предпазители да започнат да плащат като хората! Защото иде денят когато ще трябва да връщат куфарчетата с парите, все пак уговорката не беше такава, нали!

87

стефчо

преди 5 години

Чисти 100 лв на ден надник,иначе робовладелеца-васал може да ме хване за разклонителя!

86

Анонимен

преди 5 години

Да работи електората под закрила, който яде кебапчета по изборно време, и който е привилевирован, понеже бил дискриминиран. Други няма да останат.

85

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

84

До Az

преди 5 години

А какво става с ненапусналите кораба? Дето не могат да плуват сами и дето нямат дори миши мозък, за де се усетят навреме? Щраусовата поза със *** навън не върши работа.

83

Анонимен

преди 5 години

спрете държавните субсидии за университетите, който иска да учи хуманитарни науки и социални дейности да си плаща! държавни поръчки с договори за работа в България, за инженерните и ит специалности! в държавата в момента се източват средства от академичната гилдия /мафия/. заплащането трябва да бъде диференцирано - не е правилно преподавателите по бУтаника да взимат колкото инжИнерите!