45

Анонимен

преди 6 години

Лъжат, че имат газове, а отиват в клозета да галят тръбата!

44

Анонимен

преди 6 години

Отричаш до край! Дори и да те хванат на калъп ще кажеш , че не ти е станал !!

43

Тъп автор

преди 6 години

*** смешната статия, пълна глупост. Ако ти кръшкат и ти е кофти или само така си "внушаваш" си търси причината в теб! Не карай хората да се подвеждат по твоите простотии.

42

младен

преди 6 години

"2. Ти беше заета"Еми то си е така, като е заета..следващата.

41

Анонимен

преди 6 години

Разпад на обществото е това и ще се затрием - после децата нацисти, гърмят по стадионите и се дрогират , а работници нямало.

40

Анонимен

преди 6 години

По-добре да си вярваме, защото ако не си вярваме ще започнем да се следим, а когато започнем да се следим - ще се хванем...

39

До Самуил Донев

преди 6 години

Ходи си лекувай сексуалната обсесия в специализирана клиника в САЩ. Кога обръщаш внимание на децата си като само секс ти е в главата ? Кога ходиш на работа, за да печелиш пари за издръжката им ? Ами тя жена ти затова си е намерила друг няма да гледа как децата й едвам оцеляват. Когато жената си има друг тя внася вкъщи, тоест е на печалба (преценила е риска и съответно ползата). Когато мъжът е жeнкap, той изнася от къщи: другите жени няма да лягат бадева с женен и обвързан мъж.

38

Анонимен

преди 6 години

Чисто и просто те зачертава от живота си. Нито се знаете, нито се познавате.

37

Анонимен

преди 6 години

Зависи, как са се разделили! Както предават с мъдростта си дами."Няма нищо по-страшно от това жена да те намрази!"Нали ти е ясно, че да се стигне до подобно ниво на общуване тона и епитетите са заели връх.

36

Анонимен

преди 6 години

Дано си прав. Защото моят опит (а имам такъв) говори обратното. Малко жени прекъсват наистина окончателно връзките си с миналото. Особено, ако тези връзки са си заслужавали донякъде. Ама може пък при теб да се е получило.

35

Самуил Донев

преди 6 години

Тя сега е с мен. Другото е старо забравено.Ако чакаш жена да те обича, кога я биеш със саксия и я галиш с цвете забрави.

34

Самуил Донев

преди 6 години

Не съм суров с нея. И тя се превърна в нимфоманка с мен. Два пъти дневно и някакви множествени оргазми прави. Много си допаднахме в секса с неяоще, като се запознахме.След, това секса ни се превърна в любов. Това ни разпали страстите. След това се влюбихме един в друг тя много започна да ме обича и аз нея. Тази жена, като обича е огън и страст. Аз свикнах с нея. А..., и тя е сладка особено като ми се сърди. Аз обичам да се сдобрява с нея защото е "буря" от емоции.

33

До Самуил

преди 6 години

Братко прави каквото те учи главата. Твоята си. Явно си много благ човек. Повечето не го можем това.

32

Анонимен

преди 6 години

Жената трябва да се държи в емоционален страх и в постоянен комплекс за малоценност. За съжаление от друго не разбират. Дори мачо с яки кинти ще извръткат, защото жените презират прояви на слабост! Жената обича да е владяна от господар, а не от либерален и коректен тип. Бъдете сурови и безпощадни, и ще имате доволна жена. Знам, че е непонятно за повечето, но това е реалността.

31

Самуил Донев

преди 6 години

За какво са ми тези чонки? Аз правя по два пъти на ден любов, въобще чонките не са за мен.

30

Анонимен

преди 6 години

Самуиле, ти си обсебен! Повечето биха се махнали от такава жена... Жени има достатъчно и даже в излишък! Виж, стойностните мъже са кът. Ти си топъл човек, пазара ще те усвои за 24 часа. Само излез в някое нощно заведение с латино, и ти гарантирам че до 15 минути поне две загорели трийсе годишни чонки ще те забиват на конкурентна основа! После знаеш как е... Е! Изборът си е твой!

29

Самуил Донев

преди 6 години

Иска още едно дете да си направим. Правим го. Такава любов показва, пред мен че е просто невероятна.

28

Анонимен

преди 6 години

Не иска да те напуска, защото няма къде да отиде. Просто няма по-добър вариант. Ако имаше нямаше да те бави и минута. Жените са много по-жестоки от нас.

27

Самуил Донев

преди 6 години

Разбрах че жената показва друго лице пред мъжа и съвсем друго пред приятели и колеги. Като си помисля какъв секс е правила шест години и три месеца във всичките му краски и ми е болно. Но минава. Буди се до мен. С мен е. Не иска и да чува да ме напуска.

26

Анонимен

преди 6 години

Един колега, около две години след като жена му изневери с друг колега, купи още един апартамент и уж да се пренесат в него, ама той след два три дена се върна в стария и смени бравата. Шантава работа, ама я остави жена си да плаща ипотеката на новия. Оная иска пари от всичко дето познава, ама май никой не и даде, освен жената на шефа чух че и дала триста лева. Колегата се събра с първата си любов и отстрани изглеждат щастливи... Знам ли! Явно сме направени за точно определен човек.