9

San

преди 6 години

Ехоо,къде в света има още такъв комунизъм?За 60лв на месец,детето е възпитавано,гледано и хранено !!! 11 часа на ден!Проверете и после пишете!

8

гост

преди 6 години

Цялата ни *** работа е такава. Лично поисках да наблюдавам "тегленето" на деца на случаен принцип. Отказаха ми. Писках някакъв протокол, доказателство, че всичко е минало по закон и на светло - пак същото, нямало такава практика. И понеже всички бг овце си траят, хрупат трева, понасят тиквата, манг.алите и всякакви други унижения да ви е честито. Аз пак ще се оправя, ще си платя на частна детска градина, това което някои хора желаят. Всеки ще си получи своето накрая.

7

Анонимен

преди 6 години

Не искам да викам лошото, ни ще има деца по болниците. Не всеки има бабата и дядото, които помагат, а тези, който могат да си позволят гледачка са много малко.

6

Анонимен

преди 6 години

В чужбина съм. Градините често са до обяд, жените масово работят почасово или не работят. Да не ми тръбят само великото дълго майчинство в България. Тук мъжът е с нормална заплата без да знае 3 езика и да е топ интелектуалец. Има дневни майки, които са сертифицирани и гледат срещу заплащане деца вкъщи, има и родителски кооператив, както и градини създадени от работодателите. В България далавери за нови градини за милиони, където децата са подложени на насилие и архаични образователни практики.

5

До Мършиии

преди 6 години

Е да не би насила да ви крадем и водим тук бе нахалници.Е гати цинизма ,хем се натискате да идвате ,хем ние сме били хищниците.Е гати мигрантите нахални. Никой не ви ще той за геноцид ще ми говори.

4

Мършииии

преди 6 години

Алууууууууууууууууууу крадливия,корумпирания,третополовия катун софия не е майка БЪЛГАРИЯ......ДОЛУ ДОЛУ ДОЛУ РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на хищтниците от катуна софия над бедната,болната,изчезващата се провинция

3

Несъгласен

преди 6 години

Един критерии е достатъчен,акт за раждане,ама не на детето а на родителите.Ако искаш държавна детска градина,обратно на село,кой от къде е.Ползите ще са много а в дългосрочен план още повече.

2

Анонимен

преди 6 години

Е няма как цялата провинция да се изсипе в София и да има място за всички !!!

1

истина е

преди 6 години

ПОЛИТИКАТА НА *** Е ТАКАВА ,ЧЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО ДА СЕ ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ !!!КАТО ИЗБЯГАТ ВСИЧКИ МЛАДИ НА ЗАПАД ПО СКАПАНАТА ВИ МАГИСТРАЛА ЩЕ ИМА САМО ШВЕДСКИ КАРУЦИ !!!