13

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде има футболни хулигани и доста строти мерки, но поне не кръщават отборите си на национални герои! Много моля да се регламентира използването на имената на Ботев и Левски и да не позволяваме тази гавра с имената и паметта им!

12

Анонимен

преди 6 години

До 11И мен не ме вълнува, че искаш да нарушаваш закона и да чупиш обществена собственост на всички нас. Когато го направиш отиваш в паденделата и никой няма да тв пита :))) Мога да ти го кажа и в очите , а ако бях в системата, щях да ти го покажа и нагледно.

11

до 9

преди 6 години

Пред клавиатурата си голям смелчак дрогарю ние не сме САЩ и не ни интересува как е в САЩ твое право е да отидеш в САЩ и да си стоиш там скривай си кривата мутра някъде.

10

Анонимен

преди 6 години

БЕ НЕКА СЕ БИЯТ ПО СТАДИОНИТЕ, ТО ТАМ НОРБАЛНИ ХОРПА НЯМА ВСИЧКИ СА ГОВ,ЕДА.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки арестант трябва да полага обществено полезен труд. Така е в САЩ. Дори и милионери ходят да чистят улици при условни присъди. В България има толкова много работа за инфраструктура, че направо им раздавайте метлите и лопатите...Да им дойде акъла на пишлеметатаа.

8

?

преди 6 години

преди 1989 - та що ги нямаше тия хулигани по стадионите ???щото после щяха да ги сглобяват с пинсети

7

да

преди 6 години

затвор по евростандарти ли ???това да не е курорт, бе:))))))

6

Анонимен

преди 6 години

Така е в демократичните страни, глоба или затвор, ако не можеш да платиш. Тук ги хващат и ги пускат и те още по-нагли стават. Пълно беззаконие. Време е да приведем законите си в съответствие с Европейските, да видим как ще има ред и дисциплина.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами да, така е, гледах по една европейска ТВ нашенци от боята в Европа, натиснали някакво копче и спряли ескалатор да видели какво ще стане, ами веднага дойде полиция и 360 ? глоба, те нямаха пари, ами тогава 20 дни затвор и обществено пезен труд - боядисват сгради отвътре, режат и цепят дърва. Ако наемодател на жилище влиза в стаята ти, глоба или една година затвор. Така е и за футболното хулиганство. Нашите се усетиха най-после, те се изтрепаха докато се усетят да променят закона.

4

Хулиган

преди 6 години

Всички наведнъж ли ще ни арестувате и подложите на репресии имате ли затвори построени по всички евростандарти или и затворите са незаконни.

3

Левскар

преди 6 години

Ставам привърженик на Манчестър плюя на БГ футбола и на тая държава, търсете ме по стадионите в Англия да ме арестувате и да ви работя безплатно робоваделци ще ви скъсам по рисуване в Страбург робството отдавна е отменено.

2

Анонимен

преди 6 години

Путински номера в европейска България? Там има 15-20 дни затвор за дребни нарушения. Микрозатвор за всичко, ставаме полицейска държава.

1

Анонимен

преди 6 години

Тотално oбъркана политика на неграмотни хора, какви са причините за футболното хулитансво нека експертите ги изброят трябва да се борят причините, а не последствията другите дето работят цял живот те за какво са наказани