72

Хазарт

преди 5 години

Ако не се намали влиянието на хазарта, това означава, че правителството е съгласно една немалка част от българското население да заболее от тази болест. Доказано е, че хазартът е болестно състояние. И за това се дават милиарди! Това е грях на тези, които са съгласни!

71

FRTSMVSMNVMNHLDMN

преди 5 години

До 51517Съгласен съм с Вас колега ! Но както Вие пишете " бедността безизходицата и отчаянието" не тревожат Т. Безлофф - тревожат го доходите на хазартният бизнес в България .... та защо да вдига доходите - просто ще ограничи хазарта .

70

Анонимен

преди 5 години

България е класическа мафиотска страна и без хазарт не може да мине. А хазартът води след себе си лихвари, ***, сводници, наркотици и БИГ ДРАМА ШОУ-яка организирана престъпност..Ха да видим дали някой ще посегне на хазартния бизнез-свещената крава и еманация на демократичното българско общество.

69

Анонимен

преди 5 години

НИкаква милост, за тези, отдали се на хазарта ... Да се оправят :)

68

51517

преди 5 години

Бедността, безизходицата и отчаянието тласкат българина към игрите на късмета. Увеличете дохозите, отпада голяма част от търкащите по разни картончета.Впрочем защо лекарства, учебници и книги са с 20% ДДС, а ДДС за хазарт и туризъм е в пъти по-малко?

67

бай х

преди 5 години

защо само в България няма ,,Евромилиони ,, ?....лобито на черепа и другите разбойници плащат да не я пуснат

66

вввввввввв

преди 5 години

какви лобита какви 5 лева ... направо си казвайте пеевската дружина .... а защо хазарта не е държавен ..... колко държави познавате с частни лотарии

65

ева

преди 5 години

До АнонименВече знаеш къде се продават и какво точно е лотария нали?Не е нужно да се продължава с рекламата през 5мин.Децата ни не искаме да стават като теб!

64

Димитров

преди 5 години

До Анонимен...оня..дето лицето му прилича на ...череп.

63

Анонимен

преди 5 години

Въобще даържавата трябва да наложи данък в/у хазарта

62

Анонимен

преди 5 години

А кой е слабиа?Щото управляващите всичките са дебели.както каза Марешки, България се управлява от трите прасета и тримата глу паци.

61

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБЕРАСТКАТА МАФИЯ НЯМА ДА РАЗРЕШИ, ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИМ СНАСЯТ ГОЛЕМИ СУМИ.

60

Анонимен

преди 5 години

Трябва тотална забрана на хазарта в градовете.Само в курортите да го позволят, за да не загубят туриститеИли поне да сложат някакъв огромен данък, който да сведе броя на игрални зали, казина и будки за билети за лотария до минимум

59

123

преди 5 години

Хазартът в България беше бич и през цялата 1996-та година, но в средата на следващата година тази болест беше очистена за броени месеци. Е, тогава започнаха да управляват други хора, не като сегашните. На един по-късен етап един кандидат-кмет на столицата беше натирен от своите, заради нерегламентирана среща с един от хазартните босове. По-късно същият натирен кандидат-кмет на столицата стана премиер с подкрепата на други партии. А сега управляват гангстерите от ГЕРБ и всичко е наопаки!

58

Анонимен

преди 5 години

Пред мен полковник от БА си закупи 15 билета от нац.лотария и започна да ги търка на място.Останах потресен!

57

Анонимен

преди 5 години

Слабия и Дебелия продават надежда, надежда за всички. Отворили магазинчета с две полички. Последователи са на Джани Родари.

56

Св

преди 5 години

Аз пък смятам, че реално се печелят сумите от реални хора. Няма как с такъв нисък манталитет и образование, да се прибере в махалата и да не разпространи че му дали 1000 лв. да се пусне по ТВ то че е спечелил милион. Просто сме малка държава и се знае всичко. Не биха рискували. Мен повече ме притеснява профила на печелившите и щенията им в 99% от случаите за апартамент. Иска ли ви се да ви се изтипоса такъв с челядта в мезонетчето над вас в хубавата спретната кооперацийка ?:)

55

Св

преди 5 години

В близост до нас има Лафка и гледам едни и същи хора всяка сутрин. Спира един човечец, окъсан, с една гърмяща кола, и всеки ден взема за най - малко 5 лв билетчета. Дори и с възвръщаемост от дребни печалби, дава поне по 100 лв./мес. И така от години. Не съм го виждал да държи огромен чек пред Захари :). Смятайки така - можеше да си купи кола нова на лизинг, с тая месечна загуба.

54

:-)

преди 5 години

Cui bono? КОЙ?

53

Анонимен

преди 5 години

А ДДС кога ще се повиши за хазарта. Не е човешко за всичко да е 20%, а за хазарта 5%. ДОЛНО ЖИВОТИНСКО И ГАДНО.