21

Стоянчо

преди 5 години

Феновете на ЛАФКА да не се изказват а да си припознаят новото си име.Нямат право да срамят името на Апостола.

20

ддд

преди 6 години

---има договор с Левски за още един сезон, но самият той призна преди дни, че това не значи нищо----ТУК Е ТАКА!!! не е Испания

19

Анонимен

преди 6 години

Нищо левскари, ще изгоните няколко черняка, ще вземете други на тяхно място и старата песен на нов глас. А това означава, ЦСКА то да ви бие когато им е кеф, сутрин за закуска, вечер за вечеря. Нали вече сте свикнали да ядете тупаници, вече не боли толкова. Кой ли не ви трепа на Герена? Нищо, Поплачете още малко и пийте по една резлива боза, помага!

18

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Членска карта 1914Дедов, на "тези" им сипват от влака с рублите, щом дават по 20 бона заплати , а висят осемцифрени суми на нап. а за един два милиона дългове компартията е изкарала млади майки на по 60 години и 70 годишни социално активни младежи да протестират в ловеч.

17

ББ

преди 6 години

ГОШО ПЕТКОВ ВИ ПОКАЗА ,КАКВО Е ДА СИ СПОРТИСТ ОТ СТАРАТА КЛАСА,НЯМА ТАКИВА,ЧУДЕТЕ ОЕ ОЩЕ ЗАЩО НЯМАМЕ СПОРТИСТИ,ВИЕ САМО РУШИТЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ,САМО ЗАВИЖДАТЕ,НЕ Е ВИНОВЕН НАРОДА,ВИНОВНИ СА ТЕЗИ ОТГОРЕ,ПРЕДИ КАК ИМАШЕ ВСИЧКО,,СВЕТ.ЕВРП.ШАМПИОНИ,САМИ ДА СЕ РОДЯТ НЯМА ДА СТАНЕ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО НА ГОШО ПЕТКОВ,ТОВА Е СПОРТИСТ.

16

А

преди 6 години

КОГА ЩЕ СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИИ НА ОТБОРА С НАЙ ВЛИЯТЕНИ СЪДИИ,ФЕДЕРАЦИИ,ПРАВИТЕЛСТВО,ПОДПИРАНИЯ ОТ ВСЯКАКЪ ТИП,ДО КОГА ЩЕ РАЗВАЛЯТ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ,КОЙТО ИГРАЕ С ВИТОША ЗНАЕ ИЛИ ЗАСАДА,ИЛИ ДУЗПА,ИЛИ ФАЛ НАБЛИЗКО,НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ИГРАЕТЕ,УЧЕТЕ СЕ ОТ ГУНДИ,ВСИЧКИ СТЕ СВИКНАЛИ САМО СЪС ВРЪЗКИ,ЗАТОВА ВИ НАКАЗВА ОНЯ ОТ ГОРЕ,ИЗНИЗАХТЕ СЕ ОТ СТАДИОНА КАТО П.............Я,НЕ Е МИНАЛОИ ЕДИН ДЕН И ПАК НАНОВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЦСКА,ДР.КОЙ КАКВО,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ,НЕ СТЕ ОТБОР ,СМЯХ.

15

муспи

преди 6 години

Изсраел настоява, ЦЕКА да се води за еврейски отбор, тъй като е основан от евреи. През борческата 1948г. е основан от Партията и Правителството, изцяло еврейски, и днес същите са на власт, а еврейския отбор се пише с тире и Етрополе?! Истинското име, утвърдено от Гошо Тарабата и Вълко Червенкоф е ЦДНВ-Макаби.

14

6-то МЯСТО

преди 6 години

Е и какво му е толкова и 6-то място е престижно зо отборчето от Подyйка!!!!

13

Анонимен

преди 6 години

До 12Докато перукан и герп на бб са на власт синият цвят ще крета някак си, след това, зоните ги чакат

12

Синята пъпка

преди 6 години

Докога на Левски ще продължава да му се подарява лиценз, след като борчовете му не падат под 20 000 000 лв. от години? Кога БФС ще започне да мери с еднакъв аршин и ще го прати в ,,А'' окръжна?

11

Анонимен

преди 6 години

Почти 30 хил.лв на месец за посредствен футболист играещ само в България. И на никой не му прави впечатление??!! А какъв вой се вдигна за журналисти, дето 5 дни в седмицата стават в 4,30. Имат 12 часов работен ден и докарват на телевизията си реклами за милиони??!! Респективно данъци в бюджета. Били получавали по 12 хил.на месец! "*** народ, слаба държава".

10

Къдравата Сю

преди 6 години

А бай Дельо докога ще го чакате ?

9

Шопо

преди 6 години

,,Славия,, - ,,Левски,, -11 малки българчета срещу 11 малки негърчета /Агата Кристи/ ...

8

Анонимен

преди 6 години

Отбора не Левски отдавна е разкапан от далавери на т.н. менажери. Те докарваха всякаква отврат, бели, черни, всякакви наемници. Резултата е видим, безидеен и слаб Левски. Защо в Левски се взимат незнайници, които идват и си отиват, отмъквайки много пари, които за България са страшно много.ЦСКА са същите, но футбола страда, нац.отбор е сбироток от средняци и слабаци.Но в Левски бързат, купуват-гонят, резултати няма. В един клуб трябват отдадени обективни треньори, да не се бърза а работи и работи

7

JJ

преди 6 години

До жалка картинаВсе едно собствениците на отбори не са и крупни бизнесмени...Домусчиев, Гриша Ганчев, Спас Русев и т.н. - мислиш ли, че ако не дават по 10-12 милиона на сезон ще ги инвестират за заплати, а не за ***, коли, бело и луксозни стоки...

6

Анонимен

преди 6 години

Испанеца не е виновен, виновни са управниците на Левски, които някъде от 2000 година започнаха търгашеството за футболисти. Ако платиш на треньора или някой силен, сина ти играе и има договор. Левски имаше добра ДЮШ, но % от трансферите са сладко нещо. В ЦСКА, Ст.Младенов докара незнайници, които осъдиха отбора, взеха си парите и дадоха % на Младенов. Българи почти няма. Кой е докарал този испанец в Левски, той да му плати неустийката? Славия ги наказа с юноши от Левски, унижени от същия отбор.

5

Аааа

преди 6 години

Не пипайте Дядо Дельо, докато е той, трофей ще има на куково лято.

4

жалка картина

преди 6 години

В една фирма ако мениджъра с години е калпав и назначава служители, които след 6 месеца гони-какво означава това? В тоя наш футбол- с години се дават милиони за какви ли не некадърници, треньори и прочие, които след 6 ч. ги гонят ,па и неустойки им плащат! Това си е чисто престъпление и геноцид срещу хората-пенсионерите, децата, болните! По-добре е за 1 година да се закрие смешното и жалко нагласеното първенство и със спестените пари от трансфери, заплати и премии да се вдигнат заплатите!

3

Анонимен

преди 6 години

предвид играта в цялото ни първенство, всеки един от футболистите на всеки един "отбор" /кавичките не са случайни/ трябва да плаща, че изобщо му дават да влиза на терена... за справка - национален отбор, клубно първенство, ранглиста, показатели в евротурнири...

2

CSKA forever

преди 6 години

И ДеДио, и ДеДио, с Тиам ние ще се разправим!