32

Анонимен

преди 5 години

А нашите права къде са после нямало шофьори няма и да има.

31

КАКВОТО КАЖЕ МАКРОН

преди 5 години

САМО ЕДНО ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ НА МАКРОН ДО БОРИСОВ И НЯМА МЪРДАНЕ.

30

Анонимен

преди 5 години

Искат да спрат пластмасовото производство, което в България и Румъния е доста развито и прави износ много конкурентен на техния. Сега и превозвачите искат да цакат. България трябва да защити бизнеса си или ще тръгне на долу сериозно.

29

Анонимен

преди 5 години

колко е България, че има стотици превозвачи?... Брях тоя активен бизнес. Да не са мулета на Боко?

28

Иво Инджев

преди 5 години

Българи шафери нямат право да взимат рабоата на местните френски фирми и шофери..Аз не виждам френски фирми да карат стоки тука..а виждал особено във Франция и Белгия--навлеци билгари да вимат хляба на местни граждани, и да подбиват троино цените на труда, със уникално мизерните си заплати .ПРАВ Е МАКРОН..ВИВЕ ЛЕ ФРАНС .

27

Анонимен

преди 5 години

хайде сега и същите правила за всички, работещи в чужди фирми като кауфланд, каргил, филипс и т.н. и техните заплати за работниците след третия ден работа. тогава ще кажа голямо евала на ес.

26

Анонимен

преди 5 години

простете, ако не съм разбрал. значи, след 3 дни в англия например, нашият шофьор трябва да получава дневни командировъчни по английски тарифи (8-9 паунда на час минимум), а не нашите 3-4 лв. на час. отделно, шефът му трябва да плати за английски хотел, за да не се блъска човекът да се прибира до българия. с други думи, шофорът не само ще получи същите пари, каквито получават англичани или немци са същия период, но и ще спи като бял човек в бял хотел...и протестира кой? шефовете на шофьорите?

25

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 15 Ама тя бабата го подтиква. Тя ги измисля тези глупости.

24

милионери в стачка

преди 5 години

На "оня с шейните за благодарност" или подобните нему , явно не им изнася да плаща на шофьорите командировъчни по европейски стандарт, и да не им дава сух хлеб с лютеница за да става бързо милионер....Та затова ще протестират - не шофьорите, а собствениците дето пълнят гушките и после май дават на министри и депутати да се повозят с моторни шейнички....цирк! И всичко е маскирано като грижа за народа...То и с гинчето така, и с дилянчо така...

23

естествено

преди 5 години

ТИЯ НЕ СА ЛИ МАЙ ТОЧНО ОТ ОНИЯ, ДЕТО ПОСЛЕ ИМ ПРЕДОСТАВЯТ МОТОРНИ ШЕЙНИ ОТ БЛАГОДАРНОСТ? МИ КАК НЯМА ДА ИМ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСА? ЩОТО ТО ЯВНО Е ГОЛЕМ ИНТЕРЕС, ИЛИ НЕ?

22

шматка

преди 5 години

До 20Виж колко шарана се хванаха на тая гола кука.Загрижени за шофьорите че не получавали като западните командировки.Защо не се загрижиха и за хилядите които работят в техни вериги хипермаркети.Защо не задължат ЛИДЛ Кауф......да плащат както на Запад

21

шматка

преди 5 години

До 19 ВеселинНе не говорим за превози.Говорим за принципи върху които е изграден този съюз.До ония с шльокавицатаКакви офшорки те гонят при превозвачи с по 3-4 камиона.Филмирал си се отвякъде

20

Анонимен

преди 5 години

Как само го маскираха като загриженост за социалните права на нашите шофьори... царе са на лицемерието. Трябва да спрем да им купуваме тогава камионите, които са оборудване със спални и взимат пари за това... като няма да спят вътре.

19

Веселин

преди 5 години

До шматкачакай сега,нали говорим за превозите.........

18

шматка

преди 5 години

До 7Тия родни "мафиоти" плащат данъци тук.Данъците с които се издържа държавата.Когато фалират шофьорите ще работят за чужди компании а ти ще ревеш че няма пари за образование наука пенсии и т.н

17

шматка

преди 5 години

До ВеселинА какво лошо има от ЕП да отидат на полето и да видят при какви условия и колко часа работят хората там.Какво лошо има да видят и двойния стандарт при хр. стоки.Май виждат само това което е в интерес на старите членки.

16

ХоХо

преди 5 години

Въпросните изисквания ще важат ли за страни които не са членове на ЕС, турски например ? Ако ДА, ще ми е интересна реакцията на Ефендито от Ан кара.

15

Анонимен

преди 5 години

Тези промени ги инициира Микрон Бонапарт. В родната му Франция стачките не стихват срещу всичките му "реформи".

14

Тато из Правец

преди 5 години

Ама вие май забравихте как през август мъдрецът от с. Банкя и Макрон се прегръщаха и го набодоха на превозвачите,а ???

13

Анонимен

преди 5 години

Започнахте ли да усещате двойните стандарти на ЕС на собствен гръб?