27

Анонимен

преди 5 години

Български тълковен речник:"Задобряването" не съществува!Коректорите, алооооу!

26

Анонимен

преди 5 години

Като сте написали за "Майнърс фор Тръмп" , защо не сте налисали и за рекламите на същите руснаци за митинги срещу Тръмп??? За да внушите че руснаците са помогнали на Тръмп. Нали?Целта на руската пропаганда не е била за този или онзи президент, а за насъскване на народа едни срещу други.А това че руските напъни са смешни и жалки, без почти никакъв ефект, е ясно. Но свърши работа на демократите да нападнат Тръмп , да разделят обществото, да клатят правителството. И свършиха работата за Путин.

25

Анонимен

преди 5 години

Някой да е гледал Рамбо? А някой да си спомня колко серии има? Американците обвиняват кой ли не в собствените си грехове. Едва ли биха могли да повлияят дори на собствените си хора. Никой не им вярва от ного време насам. Особено медийните професиоанлисти и историците.

24

11

преди 5 години

Идиотско четиво ... 3000 реклами, милионна държава - голем смех.

23

Анонимен

преди 5 години

Ееееее, прекаляват! Ми цялата американска мечта се опира на рекламата и на пропагандата, пред американците Гьобелс пасти яде! Като почнеш с Кока-Кола - една по същество гадна напитка, която рекламата направи No 1, и свършиш с американската демокрация /несъществуваща, но експортен продукт/. И сега се цупят, че някой друг се осмелява да рекламира...

22

dp

преди 5 години

Смешката в цялата работа е, че докато руските феодали иззад стените на Кремъл мъдро ръководят тактиките как да излъжат когото могат светът си се развива.Инак казано кучетата си лаят, керванът си върви. Е понякога някое куче може да ухапе някого, бива разкарано и айде нататък.

21

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ СЕ УЧАТ ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ.ЩОТО И ТЕ НЕ СА ДЕВСТВЕНИЦИ.

20

Анонимен

преди 5 години

Той преводът на статията е малко гугълски ми се струва, акма като знаем, че завършващите Журналистическия са функционално неграмотни, този е постигнал успех.

19

РОССИЯ

преди 5 години

А ТОВА НЕ ЛИ Е ПРОПАГАНДА ОТ СТРАНА НА БГ.ЛЪЖИТЕ ВИ ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ.ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА НАТО САЩ И ЕС.ЕДНО И СЪЩО КАК ЩЕ ДА ГИ НАРИЧАШ.ВАЙСАЛИ НА САЩ

18

Анонимен

преди 5 години

По комунизма Запада беше като недостижима мечта, а при ЕС-диктатурата, май Русия ще се превърне в такава.Нивото на което падат западните политици е мега ниско, а на лъжите им не се връзват дори и петокласниците.

17

Анонимен

преди 5 години

Питам аудиторията, филми с участието на Капитан Америка, дали се броят като американска пропаганда.Гледайки филмите, аз останах с убеждението, че Втората световна война е спечелена от Капитан Америка.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15 Ми ако знаеш толкова излез и го докажи !И аз знам ,че ББ е милиардер .... *** немоа го докажа !

15

Анонимен

преди 5 години

Още ли я дъвчете тази смешна тема. хаха Явно излагацията продължава. :-)

14

Анонимен

преди 5 години

Незнам какви западни олигарси държат "медиите" в БГ, но знам за един извън-габаритен набор, който ДС направи медиен магнат в БГ, знам и за една трибуквена групировка от варна, която директно КГБ подпомогна да завземе повече от полвин България включително и този сайт е техен.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11 Това ,че не "пасем трева" с глупостите от рода , ще водим война за демокрация ...не ни прави ***!Няма страна през която САЩ или НАТО да не са минали и да не е в хаос по един и същи сценарий ."Демократична " опозиция сваля законно избраното правителство и после нахлуват войски да поддържат демокрацията (и да изнесат малко богатства)!Та не е ясно кой точно на кого "изобличава користните цели"!САЩ за 3 години храниха ИДИЛ , Русия за 1 ги смаза ... КОЙ Е ПО ВЕЛИК и ДЕМОКРАТ !

12

Анонимен

преди 5 години

Ми кой ви е крив като Сорроссс и местният му слугинаж са доволно тъъпи и една свестна стратегия и тактика не могат да си разработят. Локалните тюффлеци са зле с технологиите и не си заработват центовете грант.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Ми не е така !Повечето медии са собственост на западни "олигарси" . Там си догаждат истината както си искат, свободната зона остана интернет . Това, че от медиите ми обясняват как Израел е пуснал ракети по Сирия някак си изглежда като нещо нормално. Но когато Иран пусне ... вече е акт на агресия !Докато Скрипал беше в безсъзнание и резултатите от експертизата не бяха излезли, се наслушахме на безумията на Мей .*** като някой каже, че западняците са лъжци .. е руски ***

10

Анонимен

преди 5 години

Само като погледнеш коментарите тук и в дир ти става ясно какво се случва. Под всяка новина, която оронва престижа на Руската олигархия или изобличава корисните им цели се появяват тутакси, само за минути поне 15 коментара, заплашващи, че "***" щяли да ни превземат и какви ли не там безумици. Всичко това е много да се постигне, дори и от един човек, който го прави на пълен работен ден и си върти ИП-тата чрез проста безплатна програмка. Айде давайте сега минусите, а не ми пушете цигари.

9

Анонимен

преди 5 години

Задобряването? А, как се превежда?

8

Анонимен

преди 5 години

Няма такава дума в българския език, "задобряване". Няма и глагол "задобрявам".Има "журналисти" в българските медии.