81

агент

преди 6 години

Е, нали Мей излъга целия свят че само Русия имала отровата а се оказа че 4-5 държави вкл. и Великобритания. Както излъгаха за ядрените запаси на Ирак. И после вайна а сега санкции. Гадост. Не знам защо ЕС им се хвана повторно на лъжите.

80

Щирлиц

преди 6 години

С предателите така става.Ни свой,ни чужд.

79

А

преди 6 години

ВИНАГИ СА СИ ПРАВИЛИ КАКВОТО ИСКАТ,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА НАРОДИТЕ ВАЖНО Е ТЕ ДА СА ДОББЕ,С 14000 ВОЙНИКА ЗАВЛАДЯХА ИНДИЯ,РОБСТВО ДО УМИРАЧКА,ГРАБЕНЕ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ И КАКВО НЯКОЙ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ГЛАДНИ.КАКВО ТЪРСЕХА ТАМ,АМИ ПОМОЩА ИМ ПОСТОЯННО ЗА ТУРЦИЯ ЗА ДА НИ ДЪРЖИ В РОБСТВО 500 ГОДИНИ,НЯКОЙ СПОМНЯЛИ СИ.

78

Анонимен

преди 6 години

Всяко правителство и разуз. служба би желало най-мръсните им тайни, лъжи и срам да изчезнат някъде !

77

Анонимен

преди 6 години

Хайли лайкли са ги покрили здраво, за да не лъсне доброто им здраве и яката англо-саксонска дипломатическа козня!

76

Анонимен

преди 6 години

казах ви още в началото на случая че няма никой да ги види повече , това е доказателство че са отвлечени от ми 6 или може би убити , щом са руски граждани не може друга държава да забранява връзка на русия с тях , или поне да има една среща очи в очи и да кажат ние не искаме повече да имаме нещо общо с русия и тогава ще се съглася , но това сега си е пълен фарс

75

радев

преди 6 години

замитане на следите

74

Анонимен

преди 6 години

Цялата история стана цирк, а най-смешно беше гълъбите (явно на мира) в краката на скафандраджиите. Никой не ги видя Скрипалови живи и никой не е убеден, че са пострадали от вещество от което няма как да оцелеят. Давайте следващия цирк, че този се изтърка. "Скрипал воскресе" вече не е актуална английска трагикомедия.

73

Анонимен

преди 6 години

Те са заличени

72

Развеселен

преди 6 години

До МИ6 разкриНаправо ми подобри настроението с този коментар. Мерси!

71

дигитален терор има

преди 6 години

Появиха се данни обаче за дигитален тероризъм срещу клиентите на англииски банки..Англииски банки ползват онлайн банкиране.Жертвите се позиционират обемно мигновенно и се следят от неизвестни престъпници..

70

Браво на БЪлгария

преди 6 години

Кротко важното е ,че спряха да манипулират лидерите с цел остра конфронтация между Брюксел и най важния доставчик на стратегически суровини Москва..без малко да ги скарат.Добре че скочиха Бойко БОрисов и Румен РАдев и по стреснаха амбицираните от ПИАР наркомани западни политици..

69

Ала_Бала

преди 6 години

Тези никога не са били отравяни. За няколко дни са ги държали в изкуствен сън. Важното е, че Мей се закрепи на властта!

68

Анонимен

преди 6 години

Скриха ги за да не могат да дадат показания по случая с отравянето им. Дори само да опишат симптомите ще стане ясно, че не са били отровени с "Новичок", а със халюциноген, използван и произвеждан в страните от НАТО. Който на всичкото отгоре и не е смъртоносен. Те и затова оцеляха след "100 грама" новичок, който в такова количество може да убие цял Солсбъри. Смешна история за лъжи и евроатлантическа демокрация ;)))

67

Reptile

преди 6 години

Горкият агент... нерадостаната съдба на двойните агенти е от има-няма 50 века. Употребени, платени и след това биват елиминирани. От кого, се пита, ми много ясно, че британците. Ама народеца е *** и трдуно схваща, защото не прочел историята, за да разбере настоящето си!

66

Анонимен

преди 6 години

Ще ги ликвидират тайно, за да не издадат монтажа.

65

Боби

преди 6 години

До АнонименХора има много по тривиални и ефективни методи да утепаш някой. Най-простия да наемеш килър а ако го снабдиш със снайпер със заглушител(практически в градски условия човек без техника не може да забележи детайли на повече от 50м а 100м примерно е практическо никакво разстояние за Снайперист ще избира в кое око да вкара куршума)Друго травиално нещо е ПТП. Човек "Помага" на жертвата да излезе от автомобила и примерно му инжектира адреналин- свръхдоза води до инфаркт или инсулт

64

Анонимен

преди 6 години

Изчезнал ами. Да не очаквате да ходи да пие чай в руското посолство.

63

Анонимен

преди 6 години

Скрипал изчезнали! Е много ясно трябва ли да чакат нов опит за покушение от путиновите убуйци ?

62

Анонимен

преди 6 години

До Ани"... Русия ще си остане суровинен заден двор..."---Много ти харесва тази думичка "заден двор". Сигурно си го харесваш твоя заден двор. И съм сигурен, че не е суров винен, а разработен луканков.