11

Истината?

преди 5 години

До тук, някаква справедливост. Все пак защо той ще лежи толкова, а от Варна, където е съучастник в убийството на мъжа си, много по-малко?Какво ще кажете и за оная, Катя,където заради висока скорост и неадекватно действие, уби полицай, изпълняваш служебният си дълг? Докога ще се мери с различен метър?

10

Ima

преди 5 години

Ima i drugo ako toi ne e ubieca a e drug trqbva da se vidi s kakvo se zanimavat maikata bashtata blizki do tqh chicho lelq vuicho . Moje i da e otmushtenie.

9

Анонимен

преди 5 години

Затвор и след като навърши 18 г. Смъртна присъда

8

Анонимен

преди 5 години

Значи е наръгал в чужд асансьор както се разбира като преди това е отвлякъл,подмамил щом не се е разбрал с нея за нещо щом като е наръгал,оставил и избягал от кой ли етаж и чии апартамент на този блок,а които са я чули да вика за помощ трябва да знаят как и къде са я чули,намерили,в партера като първа площадка за асансьора или на некоя етажна площадка при натиснат бутон,а и щом не са съседи да я разпознаят и помогнат бързо след като тоя офейкал извън блока.

7

тнт

преди 5 години

Ранната възраст не трябва да предпазва убиеца от справедливо наказание. Дори обратното. Ако той убива човек още на 12-годишна възраст колко жертви ще има когато порасне? Обществото има странни разбирания за децата като цяло. Счита ги по презумпция за невинни души и жестоко греши. Между тях има такива,в които се е вселил жив дявол и лечението е само едно.

6

DALI

преди 5 години

V pandiza za vinagiii

5

Анонимен

преди 5 години

За умишлено убийство наказанието трябва да бъде доживотен карцер и НЕ трябва да се взима под внимание възръста на извършителя!

4

Анонимен

преди 5 години

До Отново в амок - пиши в гугъл и ще откриеш. момчето е с психически проблеми, но леки, тъй че трябва да понесе цялата строгост на закона, независимо от всичко. отговорност трябва да носят и родителите и лекарите, позволили да не се лекува... по спомени мисля, че е мал склонности към насилие към животинки май, което е първата стъпка към насилие над хората... според мен психическото заболяване няма общо с това...

3

Discovery

преди 5 години

Какъв протест бе г-жа... тоя е на 15, нема да получи никаква присъда. Просто докато е време, причакайте го отвлечете го и от там нека да се отключи демона у вас... и те така...

2

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има смъртни наказания за такива.

1

Отново в амок

преди 5 години

Какъв беше етносът на убиеца? Не се споменава нещо, а и не се коментира. Също и религията. Да не би да е психично неуравновесен?