11

Proroka Oleg

преди 5 години

Сталоун - премиер ?????????

10

Анонимен

преди 5 години

Не е Левски, а просто пуч демон.

9

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

взе рублите, не върза, сега ще опъне ластика и към слънчева куба. прочие, некой да е чел нещо за Фараж тия деня?

8

ЗЗД

преди 5 години

Защо не действаха така към Хашим Тачи, който отдели една област и направи държава? Защо него не го арестуваха? Дали американците ще позволят, ако някой щат иска да се отдели и направи отделна държава? Щом е да се разпадат страни, които не са с удобни правителства може за другите не. Защо се търпи "демокрацията" в Суадитска Арабия, а се унищожава законно избрано правителство в Сирия? Все въпроси, на които американците и техните съюзници не отговарят и съсипват със своите действия народи.

7

Pesho_44

преди 5 години

Уплаши се. Голям мерак имаше да стане министър председател, но шубето от пандиза излезе по-силно. Абе политик.... *** дума!

6

Анонимен

преди 5 години

Жалкото е, че ако последните 2 дена са доказателство, то в България имаме много по-страшно разделение и от това в Испания. "София срещу провинция". Продължавайте в същия дух и не се чудете, ако след 20 години, не започнем бие с такива глупсоти.

5

Еврейски номера

преди 5 години

Защо запада не подкрепя Каталунският лидер?След като подкрепя пкк терористите срещу Турция !

4

Анонимен

преди 5 години

Ем поне се пробваха...

3

Западна демокрация

преди 5 години

Меката сила на ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ

2

Гогата

преди 5 години

Преди време малките държавици се обединявали, за по-силна държава...Сега тоя от.каченяк (най-вероятно) за много пари се опита да разедини (отслаби) една държава. Мястото му е в затвора - до дупка !

1

Анонимен

преди 5 години

На този като му застана дебелия на входа на онази работа, веднага би отбой. Не че съм за независима Каталуния, но с лидер като този са мноого далеч от целта.