58

Аз

преди 6 години

УСПОКОЙТЕ СЕ!!! Боян е спасен от група Йети :)))Сега следват преговори дали ЙЕТИ ще го предадат на хората или ще остане завинаги с тях

57

Анонимен

преди 6 години

Кога най-после ще монтират един лифт до върха и да се приключи с тия драми по "покоряване" и "спасяване". Плати си там ено билетче двайсе долара да те закарат горе за 5 мин и толкова. Може и ено шампанско с омари да удариш и селфи да си напраиш като ората.

56

Анонимен

преди 6 години

До SiapНямате ли вътрешен морал, който да ви подскаже, че не е необходимо да казвате всяка глупост, която ви идва на ум, дори да е оригинална.----------------- А вие нямате ли вътрешен морал, а защитавате едно безсмислено свръхскъпо мероприятие, чиято цел е единствено да се направи малко пиар на властта?

55

Анонимен

преди 6 години

Машините и апаратите не могат да ни отнемат всичко. Човечеството ще продължава да иска да се състезава срещу себе си. Затова и допингът е незаконен.

54

Анонимен

преди 6 години

Техниката е отишла много напред , но човешкия разум е изостанал , понякога фатално...

53

Siap

преди 6 години

Чета и виждам само невъзпитани хора, които не си преглъщат остроумието и пред една трагична ситуация. Нямате ли вътрешен морал, който да ви подскаже, че не е необходимо да казвате всяка глупост, която ви идва на ум, дори да е оригинална. Дръжте се скромно, с достойнство! Пишете сдържано. Дори да не мислите точно това, пишете нещо добро. Ака бяхте публични личности и с вашето семейство щяха да се държат така. И близките четат и е много болезнено. Замислете се.

52

Анонимен

преди 6 години

Да го намират и да приключват с тоя самоубиец. Жена му най-много ще намаже от застраховката.

51

@

преди 6 години

Историята познава много случаи на оцеляване в теоретически невъзможни условия.Може да спекулираме безкрайно, но всичко което могат да направят е да проверят лагери 3 и 2, ако не го намерят там човека си е отишъл. Според УиКи-то от 1980 досега 29 човека са загинали на Шишапанга в опити да се катерят. Грешка е че се е отделил от групата с която е катерел.Дано не е фатална.Определено е правил това което Той иска цял живот.

50

Анонимен

преди 6 години

Разбира се ще го открият, след 5000 години. Йоци 2...

49

Анонимен

преди 6 години

7 дни в планината в тоя студ и сега излитат хеликоптерите ???отпишете го

48

Беър Грилс маниака

преди 6 години

Да пратят Беър Грилс. Тоя е нечовешко куче, сигурен съм че ще надуши местонаходжението на Боян и дано е още жив.

47

Анонимен

преди 6 години

Е, ама ако ще се спасяваме, каква защо изобщо "покоряваме" върхове... Следващият път направо да се качи на един от тези хеликоптери и да го остави на върха.

46

Анонимен

преди 6 години

Bojan i barkasche na gerberite lajite snel balgarin dano da si jiv dano te otkrist vspreki 4e sakadnaha svtarseneto no ti si jiv varvam v tova bojane dai boje

45

Анонимен

преди 6 години

Дано го открият ..

44

Анонимен

преди 6 години

Sakasnshte bravo na oajaks balgarin daril 100,000 lv saschto boiko i zezo i vanschnata ministrrka ne dariha po rano tasi suma oh te bedni mili hora po varhovete jalko sa bojan ako ne go otkrijat jiv no mnogo se sakasna i proto4i vsi4ko

43

Определено

преди 6 години

До Странноот първата успешна експедиция до Еверест през дачлечната 1953 до днес все нещичко трябва да е мръднало напред в развитието си, за да не се стига до подобни инциденти!То вече екскурзии до Космса се предлагат, така че...Това не се отнася обаче за управляващите за събаление

42

EU- gerber

преди 6 години

До АнонименDruj se!!!!!Dano ozeleesch!

41

Анонимен

преди 6 години

Дръж се Бояне.Българите сме с теб. Плюват те единствено герберастите.Защото постоянно им вадеше кирливите ризи.

40

Анонимен

преди 6 години

Аре стига с тоя Боян ве

39

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно съм наивник, но мисля, че може да е жив. Шанса му е да не се е загубил в това ужасяващо време. Някои алпинисти казаха вече че е възможно да е нощувал примерно в нечовешки условия на мястото където го е сварила първата вълна на бурята и през следващия ден да е успял да се ориентира и да слезе в някои от височинните лагери. Ясно е че шансовете са малки, но може би вътрешното ми желание е този според мен достоен Българин да е жив и наистина да изкачи всички осем хилядници.