14

Шопо

преди 5 години

Нещастните дечица ! Сега Мешерето ще ги осъди и край с научната им кариера ! Ще останат на социални помощи цял живот !!! Боже,колко мъка има в този свят ,боже !!!

13

ония..?!ее...тоя!

преди 5 години

Кон бе, Кон...като котки са!

12

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 8Преди повече от 10 години, в ранна есен, малко след 17.00 ч. в делник станах свидетел на нещо. Откъм ул. "Алабин" в София в галоп се зададе каруца, в която се возеха само две ромчета на по около 9-10 г. Едва успяха, дърпайки юздите на коня, да го накарат да завие покрай съдебната палата и да хукне пак в галоп в посока към Халите. Това е самият център на столицата ни. В най-натовареното време, автомобили и трамвай почти спряха, за да не стане сакатлък, защото тези караха каруца!

11

Анонимен

преди 5 години

Кой му даде на този да кара каруца?Или вече е горд баща на три дечица, четвъртото е на път и той се старае да печели за прехраната им?

10

Смешници

преди 5 години

На *** от Казанлък така им оттърва набеждават непълнолетет отчитат разкрито престъпление и *** доволен и мвр то.

9

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Каруцата има ли ГТП,валидна ''Гражданска отговорност'' със залепен стикер на челото на коня,каруцаря има ли СУК/свидетелство за управление на каруца/,триъгълен знак,аптечка,пожарогасител...........очите на коня светели ли са на задължителните къси светлини...................!?

8

анонимен

преди 5 години

Аз не вярвам 14годишен да е виновния или е бащата или друг роднина лъжат на поразия знаят,че непълнолетния закон не го лови и нищо няма да го накажат или глобят.

7

Анонимен

преди 5 години

Този с коня знае ефекта на кръста и принципа на огледалото.

6

LOL

преди 5 години

А каруцара Български говори ли? Питам за един познат...Европейската държава България в която масово препускат из градовете с каруци, няма какво друго да кажа.Жалка картинка сме и Европа ни приема като такива, 3-та класа на дъното. Управия няма да има никога, махайте се от това блато още не е късно.

5

Анонимен

преди 5 години

Този с коня да се пази от нея. Това са вече отношения на лична основа. Тя ще го гърми.

4

Анонимен

преди 5 години

нещо ще се случи!

3

Анонимен

преди 5 години

И какво на бъдещия гербав избирател точки ли ще му вземат или може би направо книжката??? Утре пак ще е в каруцата и все едно нищо не е станало ще върти "бизнеса" .

2

Анонимен

преди 5 години

Една шашка динамит в черния му *** и фитил, палиш и гледаш.

1

Анонимен

преди 5 години

ВЕЧЕ И С КАРУЦИ НИ УБИВАТ! ДО КОГА НАРОДЕ ЩЕ ТЪРПИШ ТОВА??? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ 240 СВИНЧОВЦИ ДА НИ ИЗБИВАТ КАТО НАРОД, ДО КОГА????