7

Анонимен

преди 5 години

И никакви индикации за електронно възлагане на обществените поръчки - няма как да ги уреждат, като подменят финансовите оферти на тези, които трябва да спечелят.

6

Анонимен

преди 5 години

До ФСВОсвен ако не си в безсъзнание, в 99.99% от случаите, коли трудно ще е да се обадиш ?А хубавото на електронната комуникация е, че имаш доказателство, което можеш да ползваш в съда.

5

Анонимен

преди 5 години

Pak prostotii golemi bes misel i sakon uvolnenija tova v eu stranite go njama ü

4

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно кой ще е електронният министър-председател и кои ще са електронните министри. Кой ще е електронният парламент, който ще назначава електронното правителство и електронно ли ще се избира.

3

Ф.С.В.

преди 5 години

Казано накратко - ТОВА ЩЕ ПОДПОМОГНЕ ДА ЗАМИНАТ ОЩЕ ХОРА ПРЕЗ ТЕРМИНАЛ 2- УЖАС !!Робовладелците пак показаха че БГ политиците и Правителствата са с тях - Това електронно узаконяване - Ще доведе до лесно уволнение на работника - Излиза в болничен - праща по имейл - Но там няма никой - По закон до 2 дни лице в лице трябва да кажеш на работодателя си че си в болничен Или си Уволнен! Ако искат да те уволнят трябва да си на работа- Но това отпада защото ще те уволнят електронно за втори болничен

2

Циркаджии

преди 5 години

А брак и развод няма ли да може да се уреждат чрез електронно съобщение?

1

Анонимен

преди 5 години

Докато си женен е сложно.