68

Наблюдател

преди 5 години

То злоба, то чудо.И си спомням за казана с катран в Ада пълен с българи и никой не може да излезе ,тъй като все се намира някой ,който да го дръпне обратно.Тази злоба , тази критика ако беше насочена ,не срещу работодателите дръзнали да инвестират в България , независимо откъде са парите им, а срещу истинските виновници -властимащите всичко отдавна да се бе наредило ,както в Чехия, Словения, Хърватска, Естония и т. н. Как да плаща по висока заплати , та той ако не печели , защо му е да я върши

67

Res

преди 5 години

Явно за вносните работници е хубаво заплащането, ако им е осигурена храна, стая значи ще се съберат парите.

66

Кико

преди 5 години

Неграмотността почва още от заглавието. Безхаберие на всички нива.

65

Анонимен

преди 5 години

Аз ли не мога да разбера? Нали тези "вносни" работници ще живеят тук, с нашите цени и стандарт. Как на нашия работник не му стигат доникъде тез пари, а на украинецът ще му стигат при същите условия. Че и ще е доволен. Хич не ми се мисли пък, как няма да им дадат последните заплати. Длъжен е да напусне страната след определения срок, ай да ходи да си търси работодателя

64

Анонимен

преди 5 години

В Западна Европа вече берат плодовете на внасянето на работници от мюсюлманския свят и Африка - тероризъм, убийства, изнасилвания, наркотици - невиждани нива на престъпността. Да не забравяме, че Индонезия е мюсюлманската държава с най-голямо население, а ние ще внасяме работници от там. Валери Симеонов нали обещаваше, че само за българи от бившите социалистически страни се прави? Май почна да става за всички останали. Нали бизнесът е против държавната намеса на пазара или е само като му изнася?

63

Анонимен

преди 5 години

Като умират от изтощение, поне никой няма да ти търси ...

62

Анонимен

преди 5 години

Лошо нема, по цял свят е така. Това е ниско квалифицирана работа и се бачка обикновено от емигранти. Както и англичаните не искат да берат ягоди и да мият чинии. Проблема е, че не ни бива и за висококвалифицирана работа. Някой ако мисли, че ще става богат със сервитьорство или камерирерство се е объркал.

61

Ран-Ът-ГЕРП

преди 5 години

Обезлюдяването на територията върви по план.

60

постигнати цели

преди 5 години

ЕС постигна целите си - изселването на територията и набавянето на бели роби. Благодарности на немската държавна фондация Ханс Зайдел за геноцидния й проект - ГЕРП.

59

Ти да видиш

преди 5 години

А в хотелите на Гърция,Испания, Италия! Англия и др обслужващият персонал - българи!

58

пецата

преди 5 години

тази новина ме радва защото знам че е един голям блъф и че скоро ще им се налага или да запрятат ръкави или да превръщат бмв-тата в заплати

57

истина!

преди 5 години

До Анонимен 52ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААААААААААААААААААА.............

56

Морски

преди 5 години

Мутро - бизнесмените по Черноморието са в шок... никой не иска да им работи, защото първо - заплатите са мизерни и второ - не ги дават. Даже работниците от чужбина разбраха това....

55

Анонимен

преди 5 години

До Ганьовска работати си евтин пропагандатор, нали

54

Щирлиц

преди 5 години

Тая година 5400,догодина 10000!А след още една година-събаряне на хотели.

53

Анонимен

преди 5 години

"В хотелити ни сервитьори, камериерки... от Украйна и Тайланд"---А в рестурантити ни, сирвитьорити и сирвитьоркити и тйе ли?

52

bb

преди 5 години

Авторката на статията сигурно е ДАЛЙЕКО и за това явно си мисли че вместо "хотелите" се пише "хотелити" - срам

51

Анонимен

преди 5 години

Свътът наистина стана едно голямо село. Глобализацията е пълна. Хора и капитали се местят и смесват. Това е надежда, че територията България няма да опустее. А един ден ще дойдат и китайците.

50

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи българскоте имигранти с какво самочувствие говорят за себе си и как плюят хората идващи да работят тук. Ами ей така мислят за вас и на вън :))) Роби от България работят тук (Германия , Англия) , без пари.

49

Ганьовска работа

преди 5 години

Иска с трици маймуни да лови ,за 500 лв. заплата да му робуват също като прави братушката му от Русия ! Разбрахте ли сега ,че България и Русия за нищо не стават ? Българите и руснаците ще бягат от собствените си кочини ,а държавите им ще внасят работници от Судан и Кения , това е положението ! ЗАПАДЪТ Е ВЕЛИК ,ДА ЖИВЕЯТ САЩ ,ГЕРМАНИЯ ,ФРАНЦИЯ И ВСИЧКИ РАЗВИТИ СТРАНИ ,КОИТО УВАЖАВАТ ЧОВЕШКИЯ ТРУД !