25

Анонимен

преди 5 години

Средствата за масова (дез)информация добре се справя с "приспиването" на стадото!!

24

Анонимен

преди 5 години

САЩ са агресори................след тях и трева не никне.

23

О_О

преди 5 години

САЩ НЯМАТ КАПАЦИТЕТ ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ ГОЛЯМА СИЛА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК. ЗА ТОВА НАПАДАТ САМО БЕЗЗАЩИТНИТЕ.ЗА ВОЙНА САЩ И ИРАН НЕ МОЖЕ ДА СТАВА И ДУМА

22

МАЛКО ИСТОРИЯ

преди 5 години

Сащ до сега спечелени и смислени войни нямат.Всичко се плаща с МНОГО КРЪВ, МНОГО ПАРИ, МНОГО МЪКА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.Япония, Виетнам, Ирак, СирияАко им съберем войните след 2рата световна, картинката е МНОГО ГРОЗНА и огорчаваща. Отчайващо е положението просто. Личи си, че тези искат да затрият всичко живо и не им пука за нищо. Щом имат план как да затворят собственото си население по лагери, ако се бунтува, правете си сметката ЗА КАКВИ *** СИ ГОВОРИМ...ФАКТ

21

Илия - Варна

преди 5 години

Това може да се очаква от сбирщина от говедари от цял свят, без история, тръгнали с единствената цел да забогатеят без оглед на средствата. Дано големите сили с история като Китай, Русия, Индия пък и тъпата безгласна "обединена Европа" се опомнят и спрат говедата. Иначе третата рано или късно ще дойде и тогава лошо, без значение от коя страна си.

20

ПЕНКО

преди 5 години

Уважаеми "знаещи" , жур на ...едикакво си , аналлизатори и др. , Моля приемете един мой СПОМЕН : - В " ДРЕВНИ "ВРЕМЕНА ПЕРСИТЕ СЕ ЯДОСАЛИ НЕЩО НА С А Щ , АТАКУВАЛИ И ЗАВЗЕЛИ ПОСОЛСТВОТО ИМ И ПЛЕНИЛИ ДЕ ЩО ХВАНАЛИ АМЕРИКАНЕРО!!! МНОГО ДНИ ПОСОЛСТВАЩИТЕ БИЛИ В ПЛЕН И ТОРМОЗ ,...ДОКАТО "САЩ" -АТАКУВАЛ ,РИЗМАЗАЛ , ИЗБИЛ ПЕРСИТЕ И "ОСВОБОДИЛ " ВЕЛИКИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

До СатаНАТО

преди 5 години

Сатанаиле, ти какво колекция от тенекиени медали за глупост ли събираш? Ей Богу, много успехи жънеш на попрището на тупотата!Трумпи няма да посмее да нападне персите! Много са, добре са въоръжени, и много бият. Всички помним Голямото наssиране на елитните американски командоси, тръгнали да спасяват своите, блокирани в посолството в Техран. И по-пресния случай, когато иранците (?) им приземиха цял-целеничък най-модерния стелтс технология реактивен дрон "Сентинел", разчарковаха го и показаха на

18

Вътрешен човек

преди 5 години

Той и израелеца кофти човек ,ама не аз го поканих на 9 май и Тръмп бил кофти ,ама е удобно да идеш да се направиш на приятел на Сирия и Иран и да предоставяш информация на САЩ от кухнята и да си обереш крушите и да кажеш видите ли тез колко са лоши .В Иран и Сирия ще има екзекуция не война !

17

Вътрешен човек

преди 5 години

Напишете някой ред , защо Русия го подкрепя негласно и няма да си мръдне пръста за брадатите ! Крякат публично ,срещу Тръмп даже са доволни ,че се намира ,кой да свърши мръсната работа !

16

Доналд Дъмп

преди 5 години

Тръмп обезмисля Хигс бозоните и останалите безмасови частици, кондензиралата енергия и все къде квото е изградено от кварки и лептони.За тоя корифей на фалита няма нищо по-голямо от егото, по-дълго от кармичното търпение и по - социално от отвратителното паркинсоново здрависване с остатъците хора, които все още му подават ръка.

15

ДО 12

преди 5 години

Кои са САЩ, че да определят начина на живот на всички да премахват визите и който иска да заминава за САЩ да заминава. Aз апример искам да живея в Дания друг може да иска в Дубай всеки човек трябва сам да може да избира къде да живее.

14

Анонимен

преди 5 години

До 12"тъжен факт е че единствено САЩ се опитват да заличат исляма като начи на управление на държава и начин на живот на даден народ." - за това ли Тръмп ходи на крака при шейха на Саудитска Арабия, а СА е 6-та по разходи в света за оръжие (американско)? Аре стига глупости - американците се интресуват от едно нещо - да правят пари, а идеология на празен корем я оставят на такива като теб

13

СатаНАТО

преди 5 години

САЩ просто чистят съюзниците на ***.Ирак беше разрушен, защото беше на път да стане съюзник на Путин. Либия също. Това е за наше добро.

12

Стамат

преди 5 години

На рептилите им е нужна война - Иран, В. Корея, Россия...

11

Анонимен

преди 5 години

До 9за СССР ли говориш?

10

Анонимен

преди 5 години

тъжен факт е че единствено САЩ се опитват да заличат исляма като начи на управление на държава и начин на живот на даден народ.Европейците се борят с исляма само когато имат полза или са застрашени.Руснаците пък нямат нищо против исляма даже и го подкрепят,лично Путин го заяви казвайки че ислямските държави не трябвало да се закачат и да си живеели по тяхномо,тоест да се множат,да се молят на Алах и да водят джихад.Може би само Япония е твърдо против ислямския мрак.

9

Adolf Eichmann

преди 5 години

Кое куче лае най-злобно? Най-страхливото :)) Лае надявайки се този лай да изплаши нападателя.... но някои са глухи и не се притесняват. Бул-териера не лае, а тихичко чупи кости с челюсти - точно от това ги е страх най-много янките, точно от там ще дойде разцеплението на държавата им на 50 отделни държави след като латиносите от юг станат мнозинство в определени щати и то легално :)) Ядрена война не е нужна за да повалиш големия вълк - той може и да се разболее и сам да приключи играта :))

8

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-бързо една империя наближава краха си, толкова по-нагла агресивна и безочлива става, в опит да спаси съществуването си.

7

Пет

преди 5 години

Това с манипулираните хора се знае Кои са! Жалки мижитурка...останали в Бг които не виждат Световното мнение.а четат само зло.бни материали срещу Чи.футите..арабите.. хомосе...и джендърите с които им се пълнят главите от бг журналята и ръсят злобни и ци.нични коментари. Нормално затъпяване. Такива не виждат към каква катастрофа отива Света!знам в какво окаяно състояние са пътища.мостове и медицина в Сащ.а оръжия се произвеждат и продават!

6

До Пет

преди 5 години

Имаш право! Знаеш ли? Прави ми силно впечатление, че въпреки всички стотици хиляди избити от САЩ в последните десетилетия, огромната им арогантост, агресия и налагане със сила, въпреки доказателствата че излъгаха и че съсипаха проспериращи страни, сложиха ръка на петрола им(това искаха) виждам мислещи хора като теб и като някой други коментиращи, и на вашите коментари има сложени минуси. До каква степен има манипулирани хора, че да не виждат какво става по света!?