3

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да ги давате тея деца само на англичани, понеже така ще спрете потока на педофили към България. С което ще направим страната си по - сигурна. Вярно, ще жертваме бедните сирачета, но пък за сметка на това няма да си развалим отношенията с Тереза. Достойна замяна. Бих препоръчал внука на Бойко да прекара няколко години в британско гейско мъжко семейсто. Ще го научат на английски. Ще му дадат благородното възпитание, островната закваска, така да се каже ;)))

2

Анонимен

преди 5 години

Тази Визия за деинституционализация на децата в България е само още един способ да се бръкне още по-надълбоко в джоба на данъкоплатеца, за да се извадят оттам още пари, които да се дадат даром на една определена общност - единствената, която с желание взима тези деца заради готовите парички, които те носят. За тази общност такива деца са банкоматчета. Нито ги възпитават, нито полагат някакви грижи за тях.Стига вече грабежи! Който е зарязал тези деца, да бъде принудително заставен да ги храни!

1

Качествените деца

преди 5 години

се разграбват с връзки. Те не стигат до хорицата, които си чакат реда и не разчитат на връзки и подкупи.Това, което отива в социалните домове, никой не го ще у дома си. Причините не е нужно да изброяваме.Затова, появи ли се чужденец, желаещ да вземе някое от тези деца - давайте го! Тук такова дете не може да се оправи само и винаги ще е на социалното дъно. Но в чужбина може и да има късмет. Тук ще обременява бюджета и ще стане клошар, общак или родител на себеподобни, създавани заради помощите