23

Гост+

преди 5 години

Единствената вина на Асад е, че оказа съпротива на чуждестранната интервнция и се съпротивлява на това Сирия да бъде погълната от насилствената Глобализация и превърната в покорен Васал на Запада

22

Гoшу

преди 6 години

Надявам се този ИЗР0Д асад да е доволен, за това докъде доведе страната си, само затова, че нормалните хора поискаха избори...режимът на диктаторите асад управлява Сирия от 1971 година и тъпанарa явно е решил, че държавата му принадлежи. Е, дано е доволен сега, когато я превърна в опитен полигон всички държави да си изпитват оръжията. И ако си мисли, че ще запази целостта й, значи е и голям шапшал. Сирия ще бъде поделена, а тъпанарa какво ще получи, не се знае...

21

do 1

преди 6 години

Чудовищните лъжи на Запада за Сирия / благодаря за видеото което си открил , нека го изгледат и привържениците на краварите за да разберат че винаги са биле лъгани , нека това видео достигне до колкото се може повече държави и всеки да разбере че не Америка е носител на демокрацията а носител на тероризма в световен мащаб

20

Анонимен

преди 6 години

19, съгласен съм, но сериозният въпрос тук е - колко време още ще се задържи на премиерския пост, за да може да осигурява финансиране? Аз съм готов да се обзаложа, че съвсем скоро кралицата ще и поиска оставката, като провалила очернянето на Путин.

19

Анонимен

преди 6 години

Ненавиждам Тереза Мей, която днес обяви в Брит. Парламент, че ще продължава да финансира Белите Каски. Отвратителна жена, просто нетърпима е!

18

Анонимен

преди 6 години

Нормално как иначе запада да се оправдава за хвърлените ракети пълни с демокрация и евроатлантически ценности.

17

Слав

преди 6 години

Асад е мъдър и демократичен президент на суверенна Сирия,която бе въвлепена в Отечествена война. Сащ и компания пратиха своето творение Идил срещу тази иначе просперища държава.. Запада е двуличен колонизатор какъвто е бил винаги и ще бъде..

16

Анонимен

преди 6 години

"...защото на първо място тези терористи дори не са сирийци."______________________________________Една от най-големите лъжи за Сирия е, че там се води гражданска война. Не!Сирийците са нападнати от външни интервенти под етикета на умерена и неумерена опозиция.

15

към 2

преди 6 години

Много просто, Карла ОртизВъзможно е, ако терористите от Ал Нусра са твои неформални войници.

14

Дановски

преди 6 години

За щастие на цял свят, Русия има мъдър лидер. Той е наясно с шесте висши приоритета на концептуалното управление, владее ги и няма да допусне Русия да бъде въвлечена в най-нисшия, шести приоритет - силовото въздействие или войната.

13

Николаев

преди 6 години

Темата за белите каски - джихадисти от всички фракции с бели каски и камери монтирани филми и пропаганда клипове по нета и нищо доказано както в англия хайли лайкли новичок и всичко скрито покрито

12

факт

преди 6 години

САЩ са държава терорист и агресор създател на терористични организации те са заплаха за човечеството....

11

Николаев

преди 6 години

Първо бе нападнат ирак и обесен садам причината искаше да продава петрола в евро следва либия причина кадафи искаше да финансира африкански спътник също убит сирия нападение след отказа катарската тръба да премине през сирия измислените поводи хим. Оръжие . Спонсорите на всичко са катар оман бахреин и саудитите иран , първо свалиха шаха реза пахлави после запада си хапе *** с режима който е на власт а персите не се огъват древен народ и умеят да воюват .

10

Анонимен

преди 6 години

"Нещо,което смятам,че е важно понеже сирийският въпрос е толкова голям,защо не бих помислила,че Асад е направил тази химическа атаказащото той печелеше войната,с конвенционални оръжия, и единственото,което би поставило цялата международна общност срещу него,беше използването на химическо оръжие в този район,който беше напълно освободен и бяха останали само джихадистите и все още имат съвсем малко граждани в своя власт. Мисля, че трябва да започнем да си задаваме въпроси. "

9

Анонимен

преди 6 години

Да се върнем отново на умерените бунтовници,които ЦРУ подкрепяАл Нусра,Ал Кайда,ИДИЛ. За тях говорим. Хора извън страната, които идват в страната като терористи, за да свалят Асад и са подкрепяни от Саудитска Арабия и ЦРУ.Те ни използват като защитен щит и никой не може и да си помисли да си тръгне, ако някой посмее да каже нещо, те го взимат и го екзекутират. А през това време ние нямаме надежда. Ако ни дадат храна, ядем, ако не ни дадат,гладуваме.УМОЛЯВАЛИ СМЕ ГИ ДА НИ ДАДАТ ДА ЯДЕМ.

8

Анонимен

преди 6 години

От времето на Хитлер когато пропагандата беше на висота , човек ще си помисли, че ще се е развила малко тази наука ... *** НА ... По не скопосана пропаганда трудно се намира .Да бяха направили нещо от рода на кацането на луната .... Смешни са с техните обвинения ... Америка надроби кашата , Русия им я оправи, Сащ толкова ли са велики ,че не могат да се правят с ИДИЛ ??? Оказва се ,че не че не могат а не искат ... За какво са ги създавали , пък сега да ги морят?!?!

7

Анонимен

преди 6 години

След битката за Алепо, в която Алепо пада и Алепо гори, нито една медия не направи нов репортаж какво се случва след това в Алепо. Нека ви кажа какво стана в Алепо. Близо 800000 души се върнаха в Алепо от всички съседни държави и от вътрешността на Сирия. Християните най-накрая можеха да сложат коледно дърво, след 4 години и да отидат на църква. Ето какво стана хората бяха на улицата, развяваха знамената си, жените сваляха хиджабите, след като бяха покрити насила и тук е част от видеото.

6

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че така наречената химическа атака в Дума беше 100% постановка на CNN и другите зорошки медии.Все пак, който дава парите - той поръчва и музиката.

5

Анонимен

преди 6 години

Асад няма абсолютно никакъкъв интерес да ползва химически оръжия Асад ако имаше такива оръжия щеше да ги ползва срещу ИД.

4

Анонимен

преди 6 години

- Ние сме виждали видео, в което хора в клетки са разкарвани с камиони и ти говориш за това? - Точно така. Терористите се движат с цивилни граждани в клетки. Ако сте от малцинството, особено ако сте християнин, или алауит, защото на първо място тези терористи дори не са сирийци. И това е първото недоразумение, което повечето хора не знаят. Тези терористи са наемници от всякакви други страни, но не и от Сирия. Така че, първите жертви на тероризма тук са самите сирийци.