88

Анонимен

преди 6 години

Организирайте се роднини,съмишленици,приятели в група и платете на две семейства или 2-3 работника да ви произвеждат на село каквото поискате - месо,млечни продукти,салами,зеленчуци,плодове,да ви пълнят буркани,да правят сироп.Чиста работа.

87

dp

преди 6 години

Че меките салами са предимно смлени рога и копита отдавна е ясно, сирената в голямата си част също са пълен ***.Но тролските писания на недоволство тук са просто поредните изцепки на поредния умствено изостанал руски *** (все той е писал).Не е да няма избор, суровото месо преди да бъде смляно не може да бъде фалшифицирано примерно. Светът се променя, хората са много, все по-боклучава ще е евтината храна, нямаме опции.

86

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ДАЛИ ЯДЕ ХРАНА ОТ КАУФЛАНД?

85

Анонимен

преди 6 години

По времето на бай Тошо във всяко село имаше лекар, акушерка и зъболекар.Сега при демокрацията дори и в областните градове скоро няма да има болници и бърза помощ.

84

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на ензимите 1 кг. хляб става от 200 грама брашко.

83

ОТГЛЕДАЙ САМ

преди 6 години

ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОГИИ -ЩЕ ОТГЛЕЖДАМЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ НА ПОКРИВА НА БЛОКА , А ПРАСЕНЦАТА И ПИЛЕНЦАТА .....ЩЕ ГИ МИРИШЕМ .УЖАСНА КАРТИНА , Г-Н БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВАШИТЕ АКТИВИСТИ ДА ПРЕСТАНАТ ДА КРАДАТ , А ДА ОРГАНИЗИРАТ *** ДА РАБОТЯТ НА ПОЛЕТО . СТИГА СА ВАНДАЛСТВАЛИ ИЗ РОДИНАТА

82

east

преди 6 години

До Ovo je standard!Не позна, стандартите паднаха още през 1991 -92 г. Най-активни бяха от "Данон". Да ви е сладко !

81

Анонимен

преди 6 години

До 33Демократично сирене,демократични колбаси,демократичен контрол...вече всичко е "демократично"!Аха, това стана по времето на Иван Костов.Тоя ако още не си пази партийната книжка то па на!

80

Анонимен

преди 6 години

Сирене от тръбата

79

Дзъ

преди 6 години

дилемата е пестициди или животински хормони и сурогатни продукти (менделеевата таблица)... моля да се включат във форума хранещите се със слънце и светлина (имаше едни такива) да вземат да ни светнат как става и да приключване с мятане на пари за отрови

78

Анонимен

преди 6 години

Всички потребители трябва да бойкотират тези сурогатни продукти!!! Мисля, че малко или много човек може да се ориентира в качеството на продуктите и производителите, а и си мисля, че никой не е починал от не ядене на колбаси, за млечните продукти - ами намират се и по-качествени! Колкото до това, че това идва от ЕС - поразгледайте в тубата какви реклами има на руски за тези прахчета, има и как се правят кренвирши. Всичко опира до потребителска култура! В скандинавието такъв производител не вирее

77

художника

преди 6 години

Тъ*ака си мисли, че ще спечели като ми пробута фалшив салам, ама като отиде да си купи сирене, оня ще го прецака него, хлебара ще пробута и на двамата хляб с ГМО пшеница, земеделеца дето е засял пшеницата ще си откара комбайна на монтьор, който пък ще му сложи части втора у-ба и ще му ги таксува, като нови и така до безкрай. И всички си мислят, че са измамили останалите....Хахахахаха.....

76

Ovo je standard!

преди 6 години

БДС го прецака СДС....стандарт-ама друг път сине, рече тате!

75

33

преди 6 години

Демократично сирене,демократични колбаси,демократичен контрол...вече всичко е "демократично"!

74

Анонимен

преди 6 години

Не са технологиите - хората са! Технологията не може да произведе сама сирене и салам. Стига с тези *** заглавия. Като убият човек, не осъждат пистолета, нали?

73

Терминал 1/2

преди 6 години

Ужас.В прав текст си го пишат,че всичко е МЕНТЕ и,че положението е безвъзвратно изтървано и нищо не могат да контролират.До скоро хранех илюзии,че като се пенсионирам ще се върна да прекарам старините си в родния край,но....да се върна и да гадая дали кренвишите са пълни с тоалетна хартия или пък пастета е от смлени рога или пък в пилешките бутчета е инжетирана вода или пък млякото е смес от нишесте и сухо мляко или пък сиренето е палмово масло и т.н.НЕ МЕРСИ,ще си стоя далече от концлагера Бг.

72

ha ha ha

преди 6 години

Е, какво се оказа - че толкова прехваленият стандарт "Стара планина" се оказа менте!Единственият резултат от прилагането му се оказа повишаването на цените на стоките.Няма как от неконтролирани продукти да се произведе качествена храна.За съжаление и аз бях до днес с тази заблуда.

71

Анонимен

преди 6 години

До Реалист Драги ми реалисте никога не съм бил комунист . Вие може би да като много от тези които си сменяха цвета според власта. Щом сте"реалист" направете си сам изводите от коментарите по долу ако наистина можете.

70

Гражданин

преди 6 години

Анонимен (76) - rлynaв, но неграмотен.

69

Реалист

преди 6 години

До 75По времето на бай ти Тошо тези технологии ги нямаше, иначе ортаците ти - кoмyняrи ако можеха щяха и с *** да ни хранят.Умен си колкото умно куче..