83

Анонимен

преди 6 години

Като е лошо качество във градски транспорт има такси а на там не без пари

82

Анонимен

преди 6 години

Аз в София се возя гратис, защото подобно качество на градския транспорт заслужава заплащане единствено от 0,00 лв

81

Анонимен

преди 6 години

ПРОБЛЕМА ЗАПОЧВА ОТ МНОГО ДАЛЕЧ1 .НЕ СЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ПЪТНИЦИТЕ ДА СЕ КАЧВАТ ОТ ПЪРВАТА ВРАТА (каквато в началото беше правилото)2 Контролата Е ИЗЛИШНА,ОСВОБОДЕТЕ ГИ ,ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЧЕКИНГ ЦЯЛОСТНА ЧИП КАРТА ОТ ПЪРВА ВРАТА 3 в Бургас все още не пусната нацяло градската система с карти ,НИТО ЕДИН АПАРАТ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА СПИРКИ НЕ Е ЗАРЕДЕН И АКТИВИРАН Такива номера с билетите е отживелица щом и се вози да си купи карта

80

zadaven

преди 6 години

До Анонимен 76Тук май изпускате много важни части от защита на лични данни и подобни дреболии, които в нашата корумпирана държавица нищо не значат, но все пак си ги има... ;)

79

Анонимен

преди 6 години

Ако евентоално пьтничка бе се качила без билет тук в чужбина и се правише на така интерестна аломинутно щяха да и кацнат на главата ченгетата + огрона глоба а може би и ще ше да бьде сьдена за нехуманно дьржание!

78

анонимен

преди 6 години

ГРАТИС .ВРЕДЕН НАВИК. 1.ДА ИМА УЧЕБНИК ЗА 4 ТИ КЛАС ОБЩЕСТВО И ГПАДСКИ ТРАНСПОРТ И ДА УЧАТ СЪЩО ТАКА КОНТРОЛЬОРИТЕ. 2. ГЛАБАТА ДА Е СТОЙНАСТА НА СМАРТФОН . ЗАЩОТО В РЪКАТА ДЪРЖИ СМАРТФОН.ЗА 1.000 ЛЕВА. НЯМА БИЛЕТ. А ТОВА АКО Е МИЗЕРИЯ .

77

909898989

преди 6 години

До Анонимен 74 Амиииии първо се пусна слух , че са искали да я глобят , където говорила по телефона А се оказа ,ч е просто не си е купила билет

76

Анонимен

преди 6 години

Билет трябва да се купува само от шофьора и това ще реши проблема. Така е в щатите. Никакви карти, никакви контрольори, никави гратисчии и скандали. Цялата ни система е сбъркана.

75

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден в училище правихма софтуер за разпознаване на лица. Вече е толкова лесно, че с една скапана камера, вързана към някоя паспортна служба, ще можеш да видиш кой се вози, кога се вози и дали има билет. Няма контрольори, няма драми. Вози се, ама за всяко возене, по 20 лева глоба по пощата.

74

Анонимен

преди 6 години

Вози се гратис, а накрая контрольорките го отнасят. Ей затова смятам социалните мрежи за сборище на прости *** с IQ близко до това на май муните.

73

Анонимен

преди 6 години

Интересно как от цялата работа изкараха гратисчийката жертва. Това социалните мрежи и медиите са някакво сборище.

72

амииииии

преди 6 години

Да видим , първата работа като се качиш в буса е да си купиш / перфорираш / билета . Е вярно ,понякога има форсмажорни обстоятелства , но дали случаят на това момиче е бил такъв ??? Хората се дразнят , защото една опредлена група хора си пътува редовно без билети и никой не ги закача Може би контрольорките е трябвало да я подканят да си закупи билет и ако откаже , тогава да тръгват да се разправят От друга страна , ако на всеки се молят да си купи билет ....... - абе луда работа

71

9508348538

преди 6 години

До Анонимен 65 Не е баш така , както го казваш . на обществено място съм - как ще докашещ какво снимам , снимам си през прозореца - ти си попаднал в кадър , какво да направя По твоята логика - днес ще обиколя няколко улици , магазини , заведения , и хоп където има камери - мога да заведа дело , че са ме снимали

70

до 62 anybody

преди 6 години

И аз! Де тоя късмет. Глобен швед ако си видя, ще разказвам после легенди. Никой няма да ми повярва. Те са като еднорозите, розовите слонове и драконите.

69

Спасчо Прасчо

преди 6 години

Добре бе, знаем много добре, че на така наречените "хора от малцинствата" никой не прави проблеми. Ясно е, знае се, и аз всеки път полудявам от тоя факт. Това обаче не променя факта, че съм редовен и имам билет. Не можах да си обясня, кое точно дава самочувствието на дамата да крещи и да не иска да си плати глобата...Може би защото носи електриков анцуг? Не обичам племето контрольори, но в случая не мога да разбера агресията на останалите пътници.

68

Анонимен

преди 6 години

Трябва да пишат глоби и толкова. Слгайте камерите, ако някой се направи на интересен и избяга, имате му лицето. Пишете им фишчето и ако не си платят глобата, следват административни наказания. Не мисля, че е работа, на контрольорите да ги задържат физически. Все пак, тогава се изисква прилагане на сила и 1001 други неща. Нямаш билет, пишат ти фиш и продължават със следващите.ПП - Аз попринцип им бутам фалшиви 50толевки им казвам - задръжте ревствтото ... После, в магазина сигурно ще е весело.

67

Анонимен

преди 6 години

Всички роми в София са като тази нередовна пътничка но нито контрола ги проверява,нито фирмите превозвачи се намесват,нито на видео някой ги снима.

66

Анонимен

преди 6 години

Navremeto patuvah s vlak I edni chengeta skastriha edin student che pushi vuv foaieto na vlaka I vsichki se vturnaha vkupom da go zashtitavat ot chengetata.

65

И аз съм човек

преди 6 години

До АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК._________________________И си купувам билет винаги. Като е говорила по да е изчакала следващия автобус.

64

Анонимен

преди 6 години

Никой няма право да снима друг без негово съгласие. Да не говорим и другите хора случайно попаднали в кадрите. Сниманите могат да осъдят снимачът,който освен снимал без позволение най-нагло и пак без позволение го слага в най-големия клюкарник. Българинът,трябва да се научи че трябва да уважава неприкосновението на личността и чуждата собственост.