86

Гост+

преди 6 години

"Израел не е заинтересован от ескалация на конфликта с Иран" - да, бе - хич....

85

Анонимен

преди 6 години

има евреи има проблеми ,няма евреи няма проблеми

84

РККА

преди 6 години

До.... Кои независими държави.....бля,бля и т.н...Ти за ислямските терористи де се учиха в САЩ да карат аероплан ли говориш ,че там работата нещо с тез търговски центрове намирисва.....

83

до пенко

преди 6 години

Кои независими държави е нападал НАТО?Единствения път когато НАТО напада,е следствие на нападението над САЩ от ислямските терористи които избиват 5 хиляди цивилни чрез самолетните атентати по двата небостъргача.

82

доказано

преди 6 години

Руското ПВО и ЗРК е ***...ха.ха

81

ПЕНКО

преди 6 години

НАТЮ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ОТБРАНИТЕЛЕН СЪЮЗ И НЕ РАЗБИРАМ ,ЗАЩО, ДО ДНЕС ,САМО НАПАДА РАЗЛИЧНИ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ И НИКОГА , НИКЪДЕ И НИКОГО НЕ Е ОТБРАНИЛ / ИЗКЛЮЧВАМ ПЕТРОЛНИЯ МУ "ИНТЕРЕС" / ?????

80

Анонимен

преди 6 години

Най добре е е иранските ислямисти да се изнасят от Соирия,че Израел не говори а направо раздава шамари.Последният път Израел сам нарите ислямския фронт на арабите за шест дена.А кокото до това че Русия може да гарантира сигурност на съюзниците си,ала бала 5 години вече всеки си прави гаргара с Асад.Добре че сме в НАТО,никой никога не е нападал член на НАТО,щото после ще летят томахавки.

79

waffenss

преди 6 години

Аз да попитам - какво ми търсят в сирийско въздушно пространство еврейски самолети? и били предупредили... чакай бе, аланкоолу! идваш с ясната цел да бомбиш и ревеш, че стреляли по теб! това граничи с ***!

78

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

преди 6 години

Никой не коментира най-важното... аз питам от толкова време и никой *** или не не ми отговаря. Как така става че когато Израел реши да нанесе някакъв удар и САЩ и Русия мълчат и гледат на другата страна иначе ще се избият по между си, но когато Израел говори всички мълчат. Защо? Сега на червени площад беше Нетеняху погледа парада и след това каза влизаеме в Сирия и Русия няма да пречи... Тръм дори за слива не го...

77

Анонимен

преди 6 години

Е да ама рашките вчера празнуваха деня на победата!Ахахаха

76

notabene

преди 6 години

До 75Умствен потенциал и генерални заключения е тъпо, нали!?...Да уточня, че Хитлер ми е точно толкова отвратителен, колкото и Ционистите... Не евреите въобще, а именно Ционистите - евреи! Хитлер възпроизведе философията на ционистите и я приложи върху самите тях и често с тяхно съдействие....Ционистите са опасни, колкото опасен беше Хитлер!

75

...па и со кютек

преди 6 години

Върви си по пътя е вре и н и гледа - двама ар аби налагат с тупалки един килим.Приближил се и любезно попитал:- К'во, бе, пичове? Не пали ли?Така е и в политикатаА кой бе на Парада на победата...израелския премиер.А колко са русите в Израел-5%.А защо Сирия да е цяла-а не на Русия, Израел и Турция?А откъде на къде там се меси оная малоумната рижава лисица?А N 72-Четвъртия Райх и еврейското лоби вече нямат интерес в Америка...тя е тяхна!Трябват нови хоризонти...и нови съюзници!

74

Дарвин философ

преди 6 години

В сравнение с другите политици нашите са като Майка Тереза.Имат схеми с комисионни ,проекти и др.,но никога не са си играли със съдбите на държави ,нации и убийства на невинни.Българина има ген на човеколюбие ,който въпреки всичко е все още жив!

73

Mima

преди 6 години

ДОБРЕ Е ИЗРАЕЛ ДА ПОНАМАЛИ МАЛКО ***!!!МУСТАКАТИТЕ *** НЕ СА ОСОБЕНО ЧАРОВНИ!

72

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПутин първо праска, след това гали!като гледам засега всеки го праска кой къде свари. Например Ердоган му удари кожения нож и оттогава са неразделни приятели :)

71

Факт

преди 6 години

До ПрокорорСаркози игра главна роля в отварянето на Африканския коридор за милиони гладни и безкрупулни африканци ,които наводняват ЕС след падането на Кадафи!И всичко за да не връща едини 7 милиона $!

70

Анонимен

преди 6 години

До notabeneДааа, гроздето е кисело. Понеже notabene няма умствен потенциал колкото най-глупавия евреин, дайте да ги мразим с всичката си възможна злоба. Това погуби Хитлер, това ще погуби и такива като теб, защото злобата изяжда мозъка като молец вълна.

69

Анонимен

преди 6 години

До 62Израел на са сами - те са филиал на Америка, където е най-мощното и богато еврейско лоби. Това е сбирщина изкуствено натрапена на палестинският народ. Така и не получиха "нотариален акт" за собственост над Израел....Ама те нали и без това не вярват в Библията и Христа, а в други техни "свещени книги"....Те вярват в соята изключителност - другите са гои....Няма друга такава религиозна философия...Евреите наистина са Чудовища!

68

Прокорор

преди 6 години

Саркози вместо да е в затвора за подкуп от 7 милиона $ от Кадафито прави нови политически схеми за кражби ......

67

notabene

преди 6 години

До 66Как няма САЩ да са до Израел, като най-силното еврейско лоби е в Америка! Америка е контролирана и манипулирана от финансите на изродската, изкуствена държава Израел. Израел е филиал на Еврейска Америка и разкатават целият свят в името на своята безмерна алчност и със свойствената им подлост, хитрост и лицемерие.