18

Анонимен

преди 6 години

"Печално" ли? Наглостта и безочието на либерастките отпадъци като тази са безгранични. Печално е че точно тя съсипа Европа като натресе на сума ти страни онези "лекари и инженери". Пфу, уродливо създание!

17

Факт!

преди 6 години

Да не говорим че с инзасянето на технологии те развиха и създадоха на практика Китай преди това Китай технологично бяха след СССР.Но от алчност им направиха заводи а ония и това чакаха изкопираха всичко и сега са лидери.Американците се оказаха пълни леваци и се застреляха не в крака а ми направо в главата!

16

Факт!

преди 6 години

Американците са глу.аци при спечелена Втора световна война и германия на колене сами им позволиха да се развият и отново да станат сила.После сами чрез Северен поток не успяха да доубият Русия а уж са срещу тях.Явно евреите не са толкова умни.Което се и предполагаше все пак формулата на Айнщайн не е измислена и изведена от самият него.

15

еуропа

преди 6 години

още ли има хора който вярват в политиката.с какво сащ плашат целият свят,като финансово са най-бедната и с най-много заеми държава./независимо кой е президент./всеки техен противник ги бие с техните камъни./саддам хюсеин копира долара 99%/китай мълчаха и им взеха икономиката а им дадоха заем,арабите взеха силните държави и го иставиха в сирия ирак пакистан.турция взе балканите без война и ги изгони заедно с германия франция и европа.

14

Polska

преди 6 години

Меркел превърна Германия в кoчина и напълни Европа с дивaци без съгласието на останалите народи. Германия разрушава Европа за трети път и ще си плати цената, жалко за невинните и дано Бог пази Източна Европа!

13

Анонимен

преди 6 години

Германския канцлер е изпята песен и прочетена книжка. Никой не се интересува от германския канцлер.

12

Deutschland

преди 6 години

Меркел въобще не е слаб политик. Строи си Северен Поток 2, докато поляците се дуят и сега ще внасят втечнен газ от САЩ на двойни цени. Заради т...пака Тръмп немците не могат да си пласират стоките в Персия, но аз съм сигурен че ще измислят друг начин, пък и Тръмп няма да спечели втори мандат. Няма да го мислите Дойчо си е вързал гащите.

11

Анонимен

преди 6 години

МЕРКЕЛ Е СЛУГА НА ПУТИН!!!ГЕРМАНИЯ ПОЛУЧАВА ГАЗА СИ С 30% ПО ЕВТИНО ОТ НЕЙНИТЕ СЪСЕДКИ В ЗАМЯНА НА ТОВА МЕРКЕЛ ДА НЕ ТЪРСЕЛА АЛТЕРНАТИВА НА РУСКАТА ГАЗ И ЗА ПОДКРЕПЯЛА РЕЖИМА В РУСИЯ!!!ПЕРКЕЛ НИ ПРОДАДЕ!!!

10

La France

преди 6 години

Политически труп на изкуствено дишане.

9

Анонимен

преди 6 години

Баба Шмъркъл не празнува ли денят на Европа?

8

Анонимен

преди 6 години

баба няма да може отвори нов пазар в иран сега

7

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е НАЙ - ПРОТИВНАТА БАБИЧКА В ЕВРОПА!

6

Анонимен

преди 6 години

все по-ясно се вижда , че европа е на прицел и лудия тромпет, подивялата мечка гризли, неоосманският ятяган и ястребът макарон, под диригентската палка на короната, ще съсипят свободна европа, заливайки я с "бежанции".

5

Осман

преди 6 години

Тръмп е достоен и честен човек ако евреите искат да печатят пари на краварите срещу лихва Тръмп има сметка да въоръжи Иран и да ги остави да си направят ядрено оръжие и да си премсти посолството в Ерусалим и недоволните да започнат гражданска война в Ерусалим. Евреите настъпиха мотиката Тръмп не е оня лигльо Обама.

4

Анонимен

преди 6 години

Кой те пита теб, бабе? Какво ще съжаляваш, ако си истински лидер ще тропнеш по масата, но си мишкa, напълни Европа с терористи и дивaци, UK напуска потъващия кораб, ТИ ОТВОРИ КУТИЯТА НА ПАНДОРА и даде началото на разпада на Европа! А Европа имаше потенциала да стане суперсила, но други са ти инструкциите! Лицемеркел-Сатанамеркел

3

Анонимен

преди 6 години

Действията на Меркел са не само печални, но и катастрофални, тая ако имаше достойнство щеше да иде да скочи от един мост.

2

Додо

преди 6 години

П.С. Сигурен съм, че Доналд Тръмп разбирайки за изказването на Меркел, се е разплакал и се е скрил в някой ъгъл да се утеши! :)

1

Додо

преди 6 години

Мдаа.. годината е 2018, Доналд Джон Тръмп е във втората си година от президентството, но за някои хора това явно е останало незабелязано, защото при абсолютно всяко негово СПАЗЕНО ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНИЕ, като местенето на американското посолство в Ерусалим, оттеглянето на САЩ от позорното Парижко Споразумене (обслужващо Илюминатските Елити) и сега, поправянето на злодеянието на Обама, който даде ядрено оръжие на една Ислямска държава, каквато е Иран, продължава да презиква вълна изненада! MAGA2020