35

Жибор

преди 5 години

След дълго търсене вие най-после открихте Америка: честито!

34

Анонимен

преди 5 години

А вие какво очаквахте да се проповядва в една джамия-свърталище на дявола,чието място не е в Европа- Етичния кодекс и неписаните морални правила ли? Е-ех оглупели наивници,имате нужда от повече Български уроци за да не тънете в невежество!

33

Анонимен

преди 5 години

Халал да ви е, зелки.

32

Барселона

преди 5 години

Добро утро...Кога най после чиновниците от Брюксел ще разберат че Европа не е разграден двор...стига криворазбрана толерантност...

31

И.Б.

преди 5 години

Това е началото на края. Леля Ванга го каза в пророчеството си - Европа ще се ислямизира. Когато турците превзеха територията на днешна България през 14. век, турците първоначално толерираха хриятиянските църкви, после стана обратното. Ислямът вече е част от Германия "благодарение" на г-жа Меркел и ръководената от нея партия с голямо Х - уж хриятиянска. След втората световна война тази партия беше народна, после стана противонародна. Пълно съвпадение с т.н. комунисти.

30

1

преди 5 години

Вярно ли ? Не мога да повярвам !Най - миролюбивата религия да си говори за война !Абсурд !Къде се е видяло ислямист да : говори за война, да се самовзриви, да взриви самолет, да убива хора с камъни, да открива огън с картешница по автобус с деца.

29

Коняр МакГредър

преди 5 години

Нещо не ми е ясно - нали от Брюксел учеха нас, които от 700 г. живеем заедно с всякакви раси и религии как да си интегрираме малцинствата? Те, които имат пришълци от 50-тина години? Какви са тия гонения на имами? Това съвсем не е мулти-култи, кога Сащисаните ще бомбардират Белгия?

28

Додо

преди 5 години

Бидейки Исляма е религията на мира и любовта към друговерците, както ние, редовните читатели на Днесa най-добре знаем, сигурното е едно - тази публикация е лъжа и най-долна пропаганда с невярно съдържание, написана от някой Ислямофоб! Спрете да ни лъжете, че Исляма е агресивен! Аллаху Акбар. Ако не ми вярвате, попитайте Мустафа!

27

af

преди 5 години

значи в Брюксел разваляли договорки с Рияд??? и затварят джамии, а БГ натискат да отваря? Отново демокрация по европейски..

26

Анонимен

преди 5 години

Бой и само бой по юдейската тиква докато не се научат,че не са богопомазаните и единствени с право да се разпореждат с всичко и навсякъде. Най-вече с територии,в които насилствено са се настанили навремето,благодарение на юдейския британски министър Дизраели,който им поднася на тепсия земите в които още в древноста са живяли и палестинци и които те окупират само за себе си!.Единствено хубавото в тази статия е пасажа с проповядването срещу евреите.

25

.

преди 5 години

Да си подготвят цветя и мечета.

24

мислещ

преди 5 години

Забрана и унищожението на исляма-това е решението.Иначе-война, и милиони жертви.Това е дилемата.Не го ли проумяха деградиралите западни ръководители.Мюсюлманите убиха вече хиляди невинни в западна европа,изнасилват дъщерите и жените им,и те пак говорят за "мирната ислямска религия".Безумие.

23

Аз

преди 5 години

А в нашите има оръжие и ко от туй че е в нечии доклад? От доклад на доклад ще има джихад на централния площад не само в брюксел

22

Дедо

преди 5 години

Няма начин.Инженери,доктори,зъболекари,психолози и ядрени физици няма начин да говорят такива такива неща.Това е безумие просто.Чакаме следващото прегазване/наръгване,взривяване от "мирната" религия....

21

Анонимен

преди 5 години

"Проповядват джихад в централната джамия в Брюксел"Как бе?! Не е възможно! Меркелица обеща че тези по-тъмните с турбаните са архитекти, доктори, учители и инженери.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонименто всичките сме братя по Първокнижие от Ной Адамов след Потопа край Варна - трима Сим, Яфет и прокълнатия Хам, но за Апокалипсиса четиримата конника при арМегидо засега се очертават Турция, Русия, Иран и... Китай с Пакистан да се разберат кой ще препуска през Ефрат. после обичайната касапница, и кофти край с типичното заключение в персийски стил "след като много дни безумците се клахме, решихме най-подир да сключим траен мир"

19

hm

преди 5 години

tova ne go vqrvamne e vu3mozno samo dnes da go 3nae. po zeliq svqrt tekat ednakvi *** na vsi4ki e3izi

18

Анонимен

преди 5 години

Иран ще си го отнесе.Може да ги попържат първо в олио за урок.

17

Анонимен_777

преди 5 години

Белгия, Швеция, Франция, скоро няма да са християнски бели страни, ще ронят крокодилски сълзи... но ще е късно...! Най-ироничното ще е че тези които ще страдат най-много от ширещата се ислямизация ще са именно толерантните , нео_либерални овце...!

16

Анонимен

преди 5 години

Че то любов се проповядва само на гейпарадите.