106

П.Петров

преди 6 години

Абсолютно вярно е казаното във видеото!Големият проблем не е, че в Русия управлява олигархия,големият проблем е, че и на запад управлява олигархия, която си затваря очите за "нашите ко.пелета", като Рузвелт!Интересите на олигархията не са интересите на обикновените хора!

105

:-)

преди 6 години

КАЗА ЧЕ В СИРИЯ ТН БЕЛИ КАСКИ СА ТЕРОРИСТИ. След това западът им спря финансирането. Щото не е вярно.

104

Анонимен

преди 6 години

Думите на дежурните Панчуговци са обаче добре обмислени и добре заплатени от обмислящия ги. Всички мислещи хора отдавна не вярват на политиците и техните ментосвания, както и ние знаем след юговойната как не е свален стелт, обаче сърбите дадоха как баби играят хоро отгоре на железата и после взривиха телевизията. ВЪПРОСЪТ Е ЧЕ КАЗА ИСТИНАТА.

103

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Антифашистите са обявени за пропагандисти.

102

Анонимен

преди 6 години

Роджър Лолтърс не е от най-елитните членове на Флойд но за такъв се мисли! Не може да пее и се напъва все едно има запек! Не спечели делото срещу останалите членове на групата и вече от години е отшелник! За едно го уважавам! Има лично-негови парчета като музика и текст и също така остана в контакт с най-великия от групата Сид Барет! Сид прехвърли топката на Давин (вторич велик музикант/солист) и от там групата направи едни от най-качествените албуми! Най-качествената класика - Пинк Флойд!

101

Айде

преди 6 години

Никаква пропаганда не беше това! Просто каза истината.

100

Rosebud

преди 6 години

Радвам се поне, че до момента никой още не е казал, че музиканта с най-печелившето турне в историята на музиката (като солов артист), не е случайно платен от Русия ***. Че има хора, способни и такава простотия да издрънкат. Аз уважавам на първо място това, че Роджър изразява собствено мнение. Казвам го като човек, който обича да прави същото. Вие дали сте такива - сами си преценявайте. Пък кое е вярно, кое - не, кое е или не е "правоверно" е сложен въпрос. Все пак - плурализма е полезен.

99

Rosebud

преди 6 години

Стига с това свръх-редукционистко обясняване на света само с термините русофилство и русофобство. Това преминава от смислена дискусия в нападки и тролване тип Левски-ЦСКА (ако предпочитате Арсенал-Челси). Повече ползвайте сивото си вещество по предназначение.

98

Анонимен

преди 6 години

Аз пък забелязвам една концептуална грешка в част от коментарите: приемате Запада като непреходна даденост, статична във времето. Ако Уотърс бил роден в Русия нямало... Еми не. Свободата, която си позволява е резултат от МИНАЛОТО на Запада, десетилетия и векове преди него. Но той критикува НАСТОЯЩЕТО на запад! Запада днес не е например запада от просвещението, френската революция и т.н. И да, на запад има много много хора, които не им харесва такъв, какъвто е, не е до просто за или против Русия.

97

Йосиф Бродски

преди 6 години

Слушайте сега ***, това което и журналистите не го знаят! Знаете ли истинското понятие на термина - "АРАБСКА ПРОЛЕТ" ? През 50-те години когато англичаните се оттеглят от арабските страни остава вакум в района. Съветският шпионин Ким Филби създава следния план на чугунените глави в Кремъл: - Съберете тогавашните арабски диктатори, дайте им оръжия, задлъжнете ги и им кажете : - ПРАВЕТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ, САМО ВДИГАЙТЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА за да се задъхва западната икономика!!!Днес пада цена

96

Квестор

преди 6 години

Който ми хвали руснаците, може ли да се подпише под техните убийства?

95

Анонимен

преди 6 години

Е затова Пинк Флойд са велики, без значение заедно или поотделно!

94

Анонимен

преди 6 години

Изненадани са само тези които не са слушали Пинк Флойд или не са си направили трудът да се вслушат е текстовете им.Това мнение не е ново или проникновенно. Лицемерието на западният модел, лъжите на медиите и поробващите войни за петрол, са в основата на рок и метъл музиката от 60те насам.

93

Kuala

преди 6 години

Много от българите вече сме живели на запад и познваме отблизо тамошната "демокрация". Повечето от нас като четат официалната преса и гледат телевизия се подсмиват или даже възмущават. Не го знам какво е казал тоя певец, но сигурно се е опитал да изкаже собствено мнение. Веднага дежурните лакеи почват да лаят. Познато явление от годините на комунизма. За много хора на запад е необяснимо защо Путин е диктатор, а например Меркел може да стои години наред и не е диктаторка?

92

тцтц

преди 6 години

Не е лесно да си овца или кон с капаци и да имаш глава, която да ти служи само за равновесие или красота (което е спорно де). Вместо да се хващате за думите, размърдайте си сивото вещество да вникнете в казаното, защото вие ще сте пушечното месо, ако въпросната война дойде на дневен ред, а не онези, които са ви насадили

91

Анонимен

преди 6 години

Да човекът им го каза в лицето - на всички *** , които обслужват интересите на дявола в лицето на САЩ !! Русия им била виновна за Крим и Украйна - все едно Мексико и Куба да са в сферата на влиание на Русия - е как ще стане!??

90

Анонимен

преди 6 години

До ЧиновникАбе чиновнк, ти какво искаш да казвам че си много хубав защото си станал фашист покрай Русия. Това ли искаш? Няма как да стане. Фашизмът си е фашизъм независимо дали е в Италия, Германия или Русия.

89

Чиновник

преди 6 години

До Анонимен 91Очевидно е, че ти си ненормалния. Всеки може да говори, каквото мисли. Само при болшевиките не може и ясно се вижда, че на вас това ви е проблема - когато мнението на някой не съвпада с вашето трябва да оплюете човека. Защото сте от новите болшевики, наричащи се евроатлантици и либерали.

88

Анонимен

преди 6 години

Щом защитаваш днешна Русия и нейният вожд Путин, трябва със същия хъс и вътрешна убеденост да защитаваш и нацистка Германия и нейния вожд Хитлер. Иначе мериш с двоен аршин и с двоен стандарт оценяш едни и същи събития.

87

Евро моп

преди 6 години

До До Краставите и ГумнДругарят Уотърс определено ни поставя в неудобна ситуация, но ние ще се справим. Все пак сме в Европредседателство.