7

анонимен

преди 6 години

ИЗГЛЕЖДА ЦЕЛТА Е СЛЕД КАТО ТИ НАЧИСЛЯТ ВСИЧКИ ЛИЧНИ ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ НЕТНАТА СУМА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ ДА УДАРИ НУЛА. ТОГАВА ЩЕ СА НАЙ ДОВОЛНИ, ЧЕ СА УСПЕЛИ ДА ТИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО КОЕТО СИ ЗАРАБОТИЛ КАТО ЗАПЛАТА И ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕШ В КЪЩИ С КАКВО- С НИЩО. МНОГО ДОБРЕ РАБОТИ ПЛАНЪТ РАН-ЪТ.

6

Iceblast88

преди 6 години

Тия в парламента вече тотално изперкаха! Какви са тези неземни простотии ден след ден? Абе вие имате ли мозък поне за 2 ст.?Значи понеже хората назначени преди новопостъпилия искат да имат доброволно осигуряване затова задължително и постъпилите след това трябва и те задължително да имат доброволно осигуряване! Някои забелязва ли абсурда или вече в парламента тотално им мухляса мозъка? Стадо *** да вкараме в парламента по добра работа ще вършат от сегашните мозъчни донори!

5

Iceblast88

преди 6 години

Значи хем е доброволен. Хем ако част от фирмата се осигурява, то всички трябва да се осигуряват. Егати логиката! Това стана като доброволния задължителен втори стълб за пенсия. Явно пак са я закършили в НЗОК за пари. До кога така? До кога ще крадем от сега работещите за да покриваме разходите на неработещите? ОК допълнително осигуряване, ще се съглася, но само ако мога да се махна от НЗОК! НЕ ЖЕЛАЯ ДА ДАВАМ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА КОИТО ОТИВАТ ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА НЕГРАМОТНА И НЕРАБОТЕЩА БИОМАСА!!!

4

Дафинка

преди 6 години

Добровния фонд е нещо много хубаво, но за хората, които могат да мислят за бъдещето си, а не ден за ден. Заделяйте по 20 лева на месец от заплата си и като дойде време за пенсиониране ще имате трета пенсия или ще си изтеглите една добра сума. соброволният фонд може и да се тегли по всяко време, не е като вотрия стъплб или професионалния фонд. Тоест, ако сте си натрупали около 2-3 хил лева и ви потрябват, може да си ги изтеглите веднага. Но пак казвам, че това е за хора, които мислят.

3

Анонимен

преди 6 години

Някой разбра ли нещо от тази статия?Щото аз не,пък си мислех че бързо схващам!?

2

Горан

преди 6 години

Бе, гледам аз, силно загрижени сте за мобилността на работника в ЕС, вместо да се погрижите за същия този работник, да уседне, да се устрои и да живее, като бял човек! После ревете: Демографска криза, застаряващо население, изчезване на България от картата на Европа, а и на света до около 50 години! Ами, при тези огромни грижи, дето полагате да изгоните де що има живо по тази земя, те така ще си е!

1

Анонимен

преди 6 години

Директно бъркат на хората в джобовете и им взимат парите, а насреща - нищо! Това го няма в никоя друга държава.