4

До Стоян

преди 6 години

Явно си млад от новото поколение.Окрехкотеният бройлер може да го пържиш/задушаваш/ 2минути.На истинското домашно пиле му трябва много повече за всяка топлинна обработка.

3

Пострадал

преди 6 години

Пилешкото е най-отровеното месо за съжаление.Бройлера няма нищо общо с домашно пиле хранено и гледано по стария класически начин.То расте за 60-70 дни.А тези в магазина се форсират с какво ли не и са ,,готови" за 25-30 дни. Пострадах от обикновенни филенца бяло месо ,уж е най чистото .Нищо подобно. Внимавайте

2

Stoyan

преди 6 години

То можеш и с домашно пиле да го направиш в крайна сметка.Въпросът е ,че ако го пържиш 8 минути ще стане на подметка по тази рецепта иначе е идейно.Според мен не трябва да се пържи повече от 2 минути на страна и ще стане сочно.

1

д

преди 6 години

Пилешкото е тъпкано с вода, сол, хормони и друга химия...