15

Анонимен

преди 6 години

Индигото под индиго потъна! Няма ли да се задейства прокуратурата! Бабката и кифлата гишевтарки пак ли ще ги прескочи закона??!

14

Анонимен

преди 6 години

Айде живи здрави,другата седмица наново нека замине нанякъде и после пак да ни занимават с прости хора седмици наред

13

Анонимен

преди 6 години

Стабилно, колко да е стабилно. Стабилно е с вдиния крак към вечните полета. Определено си струваше дарителската кампания.

12

ЪЪЪ

преди 6 години

По правилно е да се пише болница Аджъ Бадем. Вече другарите японци от "Токуда" не желаят да имат нищо общо с нас, като най големите продажници, а и ще правим турски хотел точно зад паметника на Левски.

11

Горан

преди 6 години

Е, вярно че удавник за сламка се хваща, но лечение на онкологично заболяване от медиум, находящ се в далечна Бразилия!? Мили Боже!

10

До 9 Българин

преди 6 години

Добринка Атанасова е лекар, гастроентеролог.

9

Българин

преди 6 години

Шарлатани и мошеници, колкото щеш. Най-много в България. Мили хора не вярвайте на врачки, баячки, екстрасенси, лечители и всякакви такива гадове. Мислете трезво. Тези разбойници са за съд. Мойта майка ходи при Добринка Атанасова - такава шарлатанка -нещата се усложниха. Трябва да ги трепем с камъни тези лакоми и бездушни гадини.

8

Анонимен

преди 6 години

Е, браво! Ама сега като я стабилизират, моля, ако ще ходи да и правят вуду магия в Ню Орлеанс сама да си плати връщането в България.

7

Анонимен

преди 6 години

Следващия път в Тайланд или на Бора-Бора. Чувам и там имало шамани ама тоя път предварително да съберат средства че да не стане в последния момент набързо да се откриват дарителски сметки. А и предварително да уведомят посолството че иначе много нанагорно ще им дойде. А и на нас прекалено ще ни дойде наново да ги гледаме по "телевизора"

6

anonimen

преди 6 години

BRAVO NA TURCIYA,EDNA OT NAY DOBRITE NI SASEDKI,A NIE GI MRAZIM,ZASHTO LI NE ZNAM

5

Милена

преди 6 години

Добре,че се даде гласност на тази история.Не толкова заради тази жена,а за другите като нея .Не вярвайте във врачки, медиуми, магьосници и т.н.Проучвайте за експериментално лечение ,но не и за енергийни полета и такава глупости.Нека тази история да ви бъде обица на ухото!

4

Шаман

преди 6 години

Умбалумба, мауруру мауруру тонгата тойе. Правя вълшебен ритуал да се излекува, на разположение имма вълшебната костенурка мангуфатрикс, която лекува всичко. Преведете ми сега 200 000 евро по сметката!!!

3

Аз

преди 6 години

До Я гледай....Именно, защото никой не я познава. Хората да знаят историята й и да не се доверят на шарлатани!

2

Я гледай....

преди 6 години

Коя е Теодора ,че ни осведомявате ежечастно какво става с нея?Това някаква нова тенденция в журналистиката ли е ? Като Теодора има хиляди болни.Ако за всички се обръщаше такова внимание, "новините" няма да имат край.Жалко за жената.

1

Анонимен

преди 6 години

Сладури,да са живи и здрави,да благорадим и на тези,които са им помогнали!