106

Анонимен

преди 6 години

Успех на българската песен и на всички

105

Анонимна

преди 6 години

Има ли значение каква е песента???Тя представя България и ние като българи трябва да я подкрепим, а не да плюем.Защо намесвате винаги Борисов....комерсиализация и т.н.Толкова злоба просто не е истина!Това го няма никъде!

104

Анонимен

преди 6 години

До до МакКонърBBC? Айде моля, Англия от 10 години не е минавала 20то място. Точно тяхното мнение ли ще слушаме? Да вземат да обърнат малко внимание на своята певица, че пак ги грози дъното на таблицата.

103

Анонимен

преди 6 години

Леле, леле, колко достойни българи има тук. Те ни бранят анонимно от двама тъмнокожи звяра дошли да превземат родината и да я злепоставят пред Европа. Странни приоритети имате! Огън и жупел за някаква песен на Евровизия (която между другото има потенциал за топ 5 в конкурс с 43! държави). Ама виж, това че от почти три десетилетия ни правят на смях пред Европа разни хорица по горните етажи- нищо.Следващата година най-вероятно ще е друг продуцентът и пак ще си отпаднем безславно- дерзайте тогава!

102

Анонимен

преди 6 години

чуждунце негромани да представят моята България. Все още има достатъчно българи...Ама са малко неграмотни, за съжаление.

101

Анонимен

преди 6 години

Хмм, на страницата на BBC коментари всъщност няма.

100

до МакКонър

преди 6 години

Прав си! Влязох в профила на BBC за Евровизия да чета коментарите за бълг. песен след изпълнението и там изобилстваше от сарказъм за групата.Един пишеше :Чернокожи вокалисти в България ?.За Жана казваха че им прилича на българската Мадона или Лейди Гага, макар че така обиждат и Мадона и Лейди Гага.. На пресконференцията я видях - целите й ръце бяха татуирани по безобразен начин! На едно видео, което пуснаха във фейсбука говореше вулгарно, като дрогирана и то беше пуснато по bnt Eurovision.... С това ли да се гордея?

99

Анонимен

преди 6 години

Те бяха до тук. Ще видите на финала какво издънване ги чака. Кой ще даде първо място на нещо толкова мрачно и грозно като Equinox?

98

Лени

преди 6 години

По принцип не се вълнувам от българските участници на Евровизия, никой не ми е харесал досега. Но вчера... изпитах унижение! Не съм расист и причината не е в чернокожите вокалисти сами по себе си. Но това е една ФЕЙК ГРУПА, на която й личи от километри! Тях нищо не ги свързва, освен комерсиалните интереси покрай Евровизия, обслужващи определени лица чрез БТВ. Групата се опира само на вокалите на американците, а Жана видяхте ли какъв плейбек изигра на финала?? OMG. Тя само си отваряше устата, а онази народна певица пееше вместо нея през цялото време. Това чужденците го забелязаха

97

Анонимен

преди 6 години

До gggНяма шанс да те представят, защото най-малкото песента трябва да е оригинална.

96

Не искам

преди 6 години

чуждунце негромани да представят моята България. Все още има достатъчно българи за тази цел, противно на желанията на политиците ни.

95

За какво

преди 6 години

ми е да спечели песен, която няма нищо общо с България. Все едно Лудогорец да стане шампион, дето играят само чужденци. какво ме грее това, къде е българското??

94

П.Петров

преди 6 години

И драги ми съселяни, разберете, селянията не определя световните музикални тенденции и вкусове!Криско, Трифонов, Софка и т.н. чалгарски и кръчмарски оркестри нямат никакъв шанс и само ще демонстрират на високо европейско ниво простотията и духовната нищета на народа ни в настоящия момент, както го прави и Борисов в политиката!

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 96Ем, че не е ли така. Хората това слушат, това харесват - значи това е трябва да се прати. Тея и това, дето го пеят, го слушат 1 на 50 парчета ...

92

П.Петров

преди 6 години

Песента е добра, студийния запис ми хареса, гласовете на двамата американци допълват страхотно общото звучене, аранжимента е богат, различна е от останалите песни в конкурса, а и от комерса В общи линии има всички шансове да спечели.4Меджик и "Вечеряй, Радо" - песента е добра, харесва ми, ама за нас и някой други балкански държави, няма дълбочина, твърде обикновено звучи и твърде типично денс, иначе момичетата са страхотни.

91

Амомимем

преди 6 години

Към тези, от които това зависи:Моля ви, не превъзбуждайте българския народец, догодина пратете Тоно Стораро, Фики, Софи Маринова или все нещо от тоя сорт, че да са доволни хорицата. Благодаря.

90

Анонимен

преди 6 години

До gggВечеряй Радо е песен без никаква провокация.Ако беше пуши трева Радо щеше да е по-добре.На мнение съм че трябва народната музика да се развива, но тя трябва да стигне нивото на поп и рап музиката.

89

Цветелина

преди 6 години

Тука сте се събрали само ***,хвърляте помия и плюете върху хора,които имат талант и представят България НАШАТА БЪЛГАРИЯ.Тази България,която твърдите,че обичате.ЖАЛКИ СТЕ!

88

ggg

преди 6 години

Изключително глупава песен! Достойни да ни представят на Евровизия бяха 4 magic с песента "Вечеряй Радо"!

87

Новата

преди 6 години

песен на 4Magic е в космоса спрямо тази помия. И е българска, изпълнена от българки. Ама не, пуста демокрация и европедерастия - ще вземем негромани и травестиди.