35

Анонимен

преди 6 години

За медиуми пари да харчи е намерила, а да се върне сама - не.А държавата вместо да си прави PR да се беше погрижила за всички останали, които *** от липса на средства.

34

anonimen

преди 6 години

ТУРЦИЯ ВИНАГИ НИ Е ПОМАГАЛА,ВЪПРЕКИ НАШАТА ОМРАЗА КЪМ ТУРЦИЯ

33

До Я па ти...

преди 6 години

Не става въпрос дали е лошо или добро, става въпрос, че не е направено в помощ и от добри чувства. А и вслучая държавата Турция нямаше нищо общо, самолета беше нает и оборудван от една частна турска болница. Ако не беше платено за самолета, той нямаше да отиде да вземе болната, докато за линейката от България не се плаща, тя е за сметка на държавата. Кой е казал, че е лошо да си гледаш интереса. Просто оборвам репликата, как Турция винаги помагала.... четете внимателно.

32

Анонимен

преди 6 години

майко мила...

31

Анонимен

преди 6 години

По шамани ходят всички безнадеждно болни, които могат да намерят пари. Наистина излекуван и до сега няма. За съжаление моя приятелка почина след като 3 пъти ходи в Бали и там все й даваха надежда, а лекарите тук и даваха6 месеца. Може би са удължили живота й-не знам но тя видимо изглеждаше енергична, подмладена и усмихната като се връщаше от Бали. Ако онкоборлен и семейството му имат дори 5 дни повече надежда- това пак си е подарък. Важни са чувствата на хората, а не проклетите пари!

30

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 28 Турция само гледа собствения си интерес... Това лошо ли е? Защото у нас се критикува правителството че не защитава интересите на държавата. И последно: Уточни да гледаш собствения си интерес лошо ли е или е добро?

29

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че групичката е от сектата на Валя Лунгарова - "деца индиго", новата висша раса, изпратена на земята от някакви висши сили(извънземни?) да спасят простите заблудени души като нас.Интересно ми е дали Теодора Маджарова има някаква връзка с Христо Маджаров, известния български "езотерист". Също, вярно ли е, че истинското име на Валя Лунгарова е Валентине Рудолф и е дъщеря на Светослава Рудолф.

28

Анонимен

преди 6 години

До ВяраТака е! Браво за точния коментар!!!

27

Вяра

преди 6 години

До АнонименАко държавата, все така напористо , беше помогнала на жената, която нямала пари за смяна на клапа или на всички болни онкоболни деца, не мисля че щеше да има недоволство. То и тук трябва да има.Просто държавата видя възможност да си направи пиар. А недоволството на хората може да бъде разбрано, поради безумният начин на мислене(а може би липсата на такова) на тези хора. Изкараха врачката виновна(тя си е и за такива измамници трябва направо затвор), но не виждат вина в себе си.

26

Анонимен

преди 6 години

Един път държавата да се погрижи за свой гражданин, който е изпаднал в беда зад граница и оревахте орталъка, ако бяхте така активни и на изборите може би щяхме да се оправим. Да не говорим, че жената е болна, но *** е безчуствен, става чуствителен, когато нещастието му влезне в дома. Ктб-та, чез и не се изписаха наполовина толкова озверени коментари. Драскачи.

25

Анонимен

преди 6 години

До ДидкаТака е но се случи това че се влоши и според тях държавата беше длъжна да им помогне. Врачката виновна не знам кой си длъжен още.А това че самите те са си виновни, не го мислеха. Защото на някои българи като се омажат след това все някой друг им е длъжен. Като я стабилизират следващия път да иде при шаман на остров Бали,че и беше малко.

24

Анонимен

преди 6 години

Аман от статии за прости хора. Дано главната героиня от статията не е представителна извадка за българското население-неинтелигентно и суеверно

23

Дидка

преди 6 години

Поредният случай,който трябва да подсети здрави и болни хора, управляващите и здравно министерство за важната роля на ПРОФИЛАКТИЧНИТЕ прегледи!!! Никой не е застрахован, но поне за ранна диагностика на рак на гърдата има възможност - направление от личния лекар за мамография ежегодно при годишни профилактични прегледи ( които за необходими и задължителни) . Разходите за връщането на Теодора трябваше да се поемат от врачките и самите тях.

22

Анонимен

преди 6 години

Е браво бе това ли е най-важно сега?Лудницата на отоманската империя...

21

Анонимен

преди 6 години

Османчо, Турция не пази от бежанци, а ги пуска към Гърция и Италия, и не само. При това задържа и интегрира образованите семейства, а пуска предимно неграмотните към Европа... тук всичко е добре пресметнато. Линейката е българска, тя тръгна от България да я прибере. А турския самолет го платихме прескъпо, повечето отказаха, защото състоянието на болната не позволяваше да лети, само турските болници никога не отказват, просто цената е по-висока. Турция винаги гледа само собствения си интерес.

20

Анонимен

преди 6 години

За вдеки *** ,неграмотен авантюрист ли ще харчим пари?Съжалявам само децата им ,защото родителите са неадекватни,журналистите също!

19

Анонимен

преди 6 години

Нали щеше да е с хеликоптер на министерството? Или това беше само за да го кажат по телевизията?

18

Анонимен

преди 6 години

А медиумкака нали също беше сънувала една голяма афла как се разхожда по осмирителна риза и нарежда! Нея няма ли прокуратурата, барабар с младата психо-моторна "алфа", да им потърси нямамва съдебна отговорност за облагане чрез измама! Във всяка една истинска държава има закон, който гласи че ако си се възползвал финансово от страданието на един човек, като си се представил за екстрасенс, знахар, вълшебник, медиум и прочие, деянието ти се води престъпно и накаванието е до 5 години затвор!

17

Анонимен

преди 6 години

Детето-Алфа (майка/татко и са пушили Алфа по татовото време) няма ли да даде обяснение?! Нали я беше санувала! Ако беше в някоя западна държава сега щеше да е у дранголника!

16

Анонимен

преди 6 години

Цялата история потвърждава една "Теория на глупостта" от италиански икономист, според която интелигентни хора поставени в екстремни ситуации се държат като ***. Дано се оправи жената и това фа е за урок и на други такива, защото от цялата ситуация сама си е намалила шансовете за положителна развръзка и това струва много повече на държавата, отколкото дори и лицензирано лечение в чужбина.