25

България ЕС НАТО

преди 6 години

като си ги харесват да си ги избират пожизнено важното е да не водят агресивна политика спрямо други държави и да заграбват територии на официално признати и от самите тях граници

24

Боби

преди 6 години

До глас народен 23Избирането на "Димона" е принудителен компромис за ПутинВ РФ има грубо 3 фракцииСиловици Путин е от тях Олигарси или демократи или финансисти - Медведев е техен човеки 5 колона Либералите които основно се финансират от чужбина

23

Боби

преди 6 години

До Анонимен 22Умнико ПРОЧЕТИ КАКВО ПИШЕ В РУСКАТА КОНСТИТУЦИЯ"Президента не може да управлява повече от два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ мандата"Ако я нямаше тази думичка "ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ" щеше да си прав - и за третия мандат и за четвъртия мандат и за легитимността.

22

глас народен

преди 6 години

като им харесва да си ги избират преизбират до живот после и мавзолей да им направят ако искат и в учебниците да ги впишат

21

Анонимен

преди 6 години

Тъй-като Путин е нелегитимен президент от 2012 година насам избран в грубо нарушение на руската конституция, то и Медведев е нелегитимен премиер назначен от нелегитимника Путин.

20

Анонимен

преди 6 години

Курсът на путинска стабилност продължава, до пълната разруха на РФ по примера на СССР.

19

Анонимен

преди 6 години

Ах каква изненада! Медведев премиер.

18

изнервен

преди 6 години

Цццц, тези никога няма да излязат от лоното на СССР.

17

рубашка

преди 6 години

Ега ти пародията - против Медведев са гласували комунистите и крайните социалисти?! А те какъв искат за премиер - някой Николас Мадуро ли?

16

...

преди 6 години

Путин многократно спомена за "голям пробив" на Русия, в рамките на изказванията си, непосредствено след президентските избори, без да влиза в конкретика. Интересно какво има предвид. Не мога да предположа, но със сигурност плана е готов и е в действие.

15

Анонимен

преди 6 години

Той е идеалният премиер-напълно безгласен.Някой да е чул нещо от него при предишните мандати. Русия признава само едно ,позицията Цар-това е Путин.Длъжност Премиер ами това е европейска глезотия.

14

пехотинец

преди 6 години

Изключително справедлив избор за първобитна държава като Русия. След 100 години е възможно да преминат в друг строй с частично право на свободен избор което ще бъде безпрецедентен успех. Но да не избързваме. 100 години може да се окажат недостатъчни. Върви се обаче в правилна посока!

13

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да се подкрепят тези двамата.Все пак нямат жени и в студените руски нощи ще се топлят взаимно.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12От което селските "аристократи", с родословие на прикуцали след колективизацията на село в големия град мякащи повлекльовци, които все още вършат естествените си нужди по ъглите на улицата, изпадат в див ужас от конкуренция.

11

РУСИЯ,ВНИМАВАЙ-КИТАЙ

преди 6 години

Сега ПЪРВОСТЕПЕННА задача на Русия и Путин е да опази източната си граница. Сноването на тлъстия севернокореец до КИТАЙ е многозначително. Става след неофициалното посещение на Помпео в Северна Корея. Нищо случайно няма!!! ТЕСНООКАТА ПОДЛОСТ Е ОТ ДРЕВНОСТТА ГРАНДИОЗНА! А МЕЧТАТА ЗА ОГРОМНА ПОДНЕБЕСНА ИМПЕРИЯ - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА! ПАЗИ СЕ, РУСИЯ! ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ТЕ РАЗРЪФАТ! НЕ ВЯРВАЙ НА НИКОГО! Доверяй, но проверяй!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Кой ви пита вас бе прахоляци??

9

Анонимен

преди 6 години

Има нещо между тези дваамта... нещо горещо...

8

Дядо Соци

преди 6 години

За Медведев години не се чуваше нищо. Даже си мислих дали е жив. И сега изведнъж по добър от него няма. Агонията продължава.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Е, защо ще гладуваш пък? Не си ли се научил вече, че в кофите покрай някои ресторанти има доста недоядена изхвърлена в *** храна. Не се ли научи вече толкова години? Или предпочиташ да просиш!

6

Анонимен

преди 6 години

Имаше една много яка група "Такси" и те имаха една много яка песен "Двама влюбени мъже". Много им отива на Вова и Дмитри.